SkønhedKosmetik

MAC kosmetik butikker i Moskva, adresse, anmeldelser og rækkevidde

MAC Cosmetics er i dag meget populært serie af professionelle kosmetik. Men dens kendetegn er, at brugen uden problemer med alle midler i stand til enhver kvinde - fordi det er sådan indsamling af brandet. I linjen er der forskellige typer af makeup og pensler og andre værktøjer, som vil gøre programmet meget lettere. Hvor finder du i Moskva MAC?

beskrivelse

MAC kosmetik butikker i Moskva er engageret i gennemførelsen af midlerne til at udgøre den samme mærke som til gengæld er en del af den verdensberømte (og mindre populære) mærke Estee Lauder. I dag er den professionelle linje kendt i hele verden og er meget populær blandt messen køn. Som de siger, kan stjerner er ikke købes for penge, så vi kan sige med sikkerhed, at MAC - dette er en af de bedste mærker af professionelle kosmetik blandt et stort antal mærker.

MAC kosmetik butikker i Moskva: Adresse

Velkendt med mærket på den officielle hjemmeside for producenten. I hovedstaden af russiske kosmetik nemme at finde - det er i ethvert område af byen. Men som i andre større byer. Her er detaljerede adresse, som vil være let at finde dit foretrukne butik mærke:

 1. "Metropolis" på gaden. Leningrad motorvej, 16 A, st. 4.
 2. "Atrium" Street Ground Shaft, d. 33.
 3. "Fleet": Khodynka, flyet Mikojan, 10.
 4. SEC "Mega": 23. km af Leningrad motorvejen.
 5. Indkøbs- og underholdningsmuligheder "Mega": 21 th km af Kaluga motorvej / 41-th km MKAD.
 6. "Mega": city Kotelniki, passage 1. Pokrovsky, 5.
 7. "Vegas Kashirskoe" 24-th km MKAD.
 8. TRK "Pike": Schukinskaya, 42.
 9. "Okhotniy nummer", som ligger på Manezhnoj område 1, struktur 2, det gennemsnitlige niveau.
 10. Stormagasin: Beliggende på gaden. Petrovka 2, Hal 1, 1. sal.
 11. TD "forår": Novy Arbat, 19.
 12. SEC "europæisk": Kiev stationsområdet, 2.
 13. Center "Jerevan Plaza": Big Tula, 13.
 14. SEC "Afimall City", som ligger i Presnensky havnefronten, Bygning 2.
 15. Mall "Capitol": er ved Vernadsky Avenue, Bygning 6.
 16. Galleri «ARTICOLI»: 3, Den Røde Plads.
 17. Center "Festival": Michurinsk prospekt, 3.
 18. TC GoodZone: Kashirskoye, 14.

Af de 18 butikker placeret i forskellige dele af Moskva, er det meget nemt at vælge den adresse, som er tæt på bopælen eller arbejde. Derfor, for at finde den ønskede make-up i sin fødeby er ikke svært.

Hvad er i intervallet MAC butik kæde?

I kataloget producent der vil bogstaveligt talt alt, hvad kun drømme om skønheder. MAC kosmetik butikker i Moskva tilbyder at købe nogen af de nødvendige midler til at anvende makeup. Dette pulver, mascara, øjenskygge, foundation, værktøjer, lipgloss, blyanter / eyeliner / markører for øjnene / øjenbryn og forskellige neglelakker og meget mere. Du kan være sikker på, at en af disse butikker MAC der eksisterer præcis, hvad du har brug for til hverdag pige anvende makeup.

Anmeldelser af MAC-butikker i Moskva

Hvis mærket af tilbagemeldinger, i de fleste tilfælde positiv, noget om de forskellige forretninger skrev. MAC kosmetik butikker i Moskva, der arbejder under vejledning af konsulenter og makeup kunstnere, der vil demonstrere evne til forskellige produkter til ansigtet. Nu et stigende antal klager over arbejdere i nogle forretninger. Den makeup artist kunne ikke finde den rigtige tone pulver, så konsulenten ikke travlt med at hjælpe klienten.

Skuffet købere MAC arbejdere i "Okhotny Ryad", Central Department Store, "Forår", "Afimall City". Gode anmeldelser af butikken i "Atrium" medarbejdere, "europæisk" og "Jerevan Plaza". Men igen, dette spørgsmål er svært at argumentere: en som den ene stikkontakt, der ikke kunne lide den anden, og omvendt. Derfor, for at gøre en endelig konklusion er ikke mulig - det er nødvendigt "for at udføre forsøget" på egen hånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.