SkønhedKosmetik

Professionel palet af makeup: hvordan man vælger den perfekte produkt?

Enhver kvinde ved, at makeup - det er en kunst. Grib det - så at være i stand til at forvandle sig til en overjordisk skønhed, med meget beskedne naturlige data. Men anvendelsen af make-up - det er kun halvdelen af kampen. Det er også vigtigt at vide, hvordan. Makeup Palette dreje morgen make-up i en munter og kreativ proces. I denne artikel vil vi fortælle alt om mosaik.

Uanset om at erhverve en stor palet af makeup på hundrede-noget nuancer? Efter alt, en person, så har vi en. Og hudfarve, øjenfarve og formen på læberne dag efter dag uændret. Derfor fremgår det, at vi bruger en eller to nuancer af hele stort sæt. Men så er der tøj og tilbehør. Det er vigtigt at gøre harmoni med dem. Disse overvejelser har ført mange kvinder mere positivt på paller. Efter palet makeup oprettet ikke kun for stylister fagfolk, der arbejder i saloner. De er også fuldt ud anvendelse i hjemmet.

Hvad du behøver at vide om makeup paletter til øjne

Alle paletter kan opdeles i fire kategorier. Den første giver øjenmakeup. I sådanne paller er skygger i forskellige farver. Nogle gange er de er lavet til ejere af brune, blå og grønne øjne. Eller de kan være varme eller kolde farver. Palette øjenmakeup vil give os ikke kun til at eksperimentere. Efter en dag, du har brug for at male øjnene i nøgen. Det er for at skabe illusionen af fraværet af enhver makeup. Og om aftenen trop dristigere nuancer og farvekombinationer. Du kan anvende skygger med glimmer, eller oprette en make-up i stil med japanske anime. Selvfølgelig kan du købe to eller tre skygger, og kun bruge dem. Men vi ved, at det ikke altid er nødvendigt at anvende makeup i farven af iris. For eksempel under den askegrå grå øjne makeup synes træt, slørede, udtryksløse. Reticulation vil gøre for at skabe billeder af stress på øjet, eller omvendt, at oversætte beskuerens opmærksomhed på læberne.

Palette Lip makeup

Bare for dette og skabte en anden kategori paletok. De indsamlede alle de nuancer af læbestift og lip gloss. Med disse paletter nødt til at være mere kræsen. Efter alt, hvis forsøget med skygger velkommen (hvis blot de var af god kvalitet og ikke forårsager allergier), læbestift farve er ofte mere individuel. Mange kvinder køber farvetone "Revolyushinari RØD" med den tanke, "Hvorfor ikke prøve?". Men som regel, på gaden med farve læbestift tør gå ud, ikke alle. For at gøre dette, er du nødt til at blive en revolutionær. Så der er ingen mening at købe en kæmpe mosaik med læbestift og glans. Denne palet af makeup kan være nyttige, medmindre professionel makeup artist eller makeup artist. Men til brug i hjemmet er godt at have en lille mosaik af flere farver, forenet af en tsvetotip.

Palette makeup ansigt

Den tredje kategori - en base kit, foundation, blush og korrekturlæsere. Borte er de dage, hvor de ikke havde noget, men make-up artister. Nu mere og mere popularitet vinder trend "nøgne ansigt", når al den opmærksomhed henledes på den glatte sund hud farve med en let rødme. Og for at skabe effekten af "nøgen", skal der være makeup paletten. Brugerkommentarer hævder, at en sådan mosaik bogstaveligt kan simulere en person: udvælge visuelt kindben, næse og gøre mindre, osv Paletten indeholder både highlighter og bronzer, og pulver, og mindst fem nuancer af rødme ... Sommetider korrektorer udstedt eget tracé. Professionel makeup skal have på hånden en grøn pigment til at skjule de røde bumser, gule at neutralisere de mørke rande under øjenlågene, og pink (eller magenta) - giver friskhed trist hud. Foretag mindre udtryksfulde udragende del af ansigtet vil hjælpe hvidlige nuancer, der er indeholdt i mosaikken.

Palette Mix

Det er ikke engang paller og sager for hele disse fordele. De er glidende, det er muligt at sige, fleretages. Medtag et par sådanne sæt paletok: øjenskygge, læbestift og lip gloss, foundation, pudder, blush og korrekturlæsere. Sættet indeholder også et spejl med tilbehør: sponzhikom, pensler og maling. Det ser ud til, at der for en almindelig kvinde sådan palet mix - ikke den mest bekvemme løsning. Den makeup taske er ikke ligefrem passer. Men her er et par år siden kom på markedet et multifunktionelt palet makeup "Avon Beauty Expert". Og mange brugere værdsat bekvemmeligheden ved dette sæt. Den består af seksogtredive netdannende skygger (som satin, og med glimmer), layout med den samme mængde lip gloss (naturlig farver, metallisk, mat) og seks rouge. For at indstille vedhæftet spejl og applikator børste. Alle midler til høj kvalitet makeup - skygge og blush er godt nedtonet og skygger vil ikke smelte og ikke klæber.

Sådan vælger du det perfekte produkt

Palette øjenskygge makeup omfatte alle spektrale farver og nuancer. Hvis du - vil personen, ikke tilbøjelige til dristige eksperimenter, mange af cellerne i en stor mosaik forblive ubrugt indtil udgangen af opbevaringsperioden. Så giver det mening at købe en lille palet af nuancer egnede kun for dig. Når du vælger et produkt som øjenskygge, må vi først være opmærksom på brand kosmetik selskab. Efter alt, huden omkring øjnene er meget følsom og allergiske reaktioner såsom hævelse er meget muligt, på grund af lav kvalitet fonde. Og den professionelle make-up bliver en parodi, hvis skyggen vil falde fra det øverste øjenlåg til de lavere eller zapolzut dristige linjer i alle folder og rynker. Bedre at lade i en palet af farver vil være mindre, men pengene vil være bedre. Det samme gælder for paletok med lip gloss, blush og pulver.

Face makeup?

Selvfølgelig ikke! Først, vi bestemme dens type. Hvem er du - en pige på foråret? Eller falde? Sommer? Winter? Svaret på dette spørgsmål vil afhænge af, hvad palet makeup du har brug for. Vinter og sommer - årstider sådan, at mere optimale vil køle nuancer. En fjeder og falder som varm. Sommer egnet fluorescerende og vinter - perle skygge. Foråret bør undgå skarpe kontraster. Efteråret ser godt naturligt. Men du kan også gøre vægt på læberne lyse læbestift hjælp varme farver. Fra skyggerne falder trop gyldne og bronze nuancer. Men de blå, blå og grå farver det bør undgås.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.