SkønhedKosmetik

Naturkosmetik "Delicate linned": beskrivelse, typer, anmeldelser

Mode for naturlige og miljøvenlige mad og tøj har ikke omgået, og den kosmetiske industri. På grund af dette, mange kvinder og mænd er i stand til at forestille sig alle fordelene ved ekokosmetiki. Men som praksis viser, den ønskede effekt af kun at give disse kosmetik, som omfatter virkelige naturlige olier og planteekstrakter, der er indsamlet i økologiske områder af landet. Det er sådanne kosmetik nu blive diskuteret i vores artikel.

Information om mærket

"Delicate linned" - kosmetik, der produceres i Rusland på den moderne og dyrt udstyr. Producent af naturlige produkter til hudpleje og hår er NPO "Sundhed Kompas." Beliggende virksomhed der producerer kosmetik "Gentle hør", på adressen: Novosibirsk, gade Pisarev, hus 53.

NGO "Sundhed Kompas", der blev grundlagt i 1999, i første omgang placeret sig som producent af solsikkeolie. I 2003 blev selskabet som følge af innovationer omega-3 berigede fødevarer og økologisk kosmetik under navnet "Bud hør" frigivet. I dag produkterne af dette mærke nyder stigende popularitet, ikke kun i Rusland, men også i SNG-landene. Effektiviteten af kosmetik mærke bekræftes af internationale priser og feedback fra kunderne.

produktsortiment

Kosmetik mærke "Delicate linned" repræsenterede en bred linje betyder:

 • nat og dagcreme til forskellige hudtyper (tør, normal, modne, fedtet) og et løft creme til huden omkring øjnene;
 • håndcreme at nære, beskytte og fugter huden;
 • creme til ansigtet - makeup remover, fjerne betændelse og rødme, hud udrensning;
 • Face tonic indeholder ikke alkohol, specielt designet til alle hudtyper, giver en følelse af friskhed og renhed;
 • gel sæbe til alle hudtyper - til skånsom rense ansigtet uden følelsen af tæthed og tørhed;
 • anti-aging kosmetik med en høj procentdel af hyaluronsyre i præparatet;
 • ansigtsbehandlinger gøre din hud smidig og stram, hjælpe med at slippe af træthed;
 • shampoo baseret på lægeplanter ekstrakter indeholder ikke aggressive komponenter, der fører til afskalning hud og hårtab;
 • Balsam, balsam bidrage til at gøre håret stærkt, skinnende, fyldt med energi.

Kosmetik katalog "delikat linned" omfatter mere end 50 værktøjer, som, når de anvendes regelmæssigt, kan forbedre tilstanden af ansigt, hænder og hår. Takket være udføre videnskabelig forskning sortiment bliver løbende forbedret og opdateret.

især kosmetik

Det vigtigste element i kosmetik mærke er en unik produktionsteknologi. Fremstillede kosmetik kold metode, det vil sige metoden til raffinering af høj kvalitet olie hør og den efterfølgende berigelse af ekstrakter af lægeplanter. Dette giver dig mulighed for at holde i kosmetik "Gentle hør" alle nyttige egenskaber af naturlige råvarer. Koncentrationen af naturlige ingredienser i hudplejeprodukter og ansigtshår så højt som muligt.

En anden funktion af det mærke af kosmetik er, at dets produktion tegnede sig for en hudlidelse. Dette giver ikke kun fugter, men også til at genoprette og normalisere sin funktion. De mærke kosmetik "Gentle len" indeholder kun naturlige ingredienser, og faste sikkerhedsstandarder. Det omfatter ikke finde petrokemikalier, sulfater og blødgørende, der har en gavnlig effekt på huden.

Fordele ved naturlig kosmetik "Gentle hør"

Hvorfor kosmetik repræsenteret af indenlandske mærker bedre produkter til hud- og hårplejeprodukter af andre mærker? kosmetiske fordele "Delicate linned" er:

 1. Den høje koncentration af næringsstoffer i præparatet. Essentielle fedtsyrer, phospholipider, vitaminer, sporstoffer og bioflavonoider er obligatoriske komponenter hver caregiver betyder.
 2. koldekstraktion teknologi gør det muligt at holde alle nyttige stoffer i planter.
 3. Hyaluronsyre bevarer ungdommelig hud i mange år fremover.
 4. Omega-3 - indhold af polyumættede fedtsyrer i kosmetik beskytter cellemembranerne mod beskadigelse.

Kosmetik "Delicate linned": kundeanmeldelser

Ifølge købere, kan den indenlandske kosmetik mærke indtage sin retmæssige plads i rækken af høj kvalitet og effektive produkter til hudpleje ansigt, hænder og hår. I deres gennemgang, bemærkede de, at shampoo, der indeholder ikke sulfater producent, ikke testet på dyr, har en behagelig duft og perfekt regulerer talgproduktion. Men på samme tid, behøver købere ikke kan lide, hvad de bliver brugt ineffektivt og dårligt skum.

Som for cremer og ansigts serum med hyaluronsyre, køberne sagde, at selv de midler og har en behagelig tekstur, giver de ikke den ønskede virkning. Kosmetik "Delicate linned," Buyers' mening, kan kun være effektive, når de anvendes i meget lang tid, men giver ikke øjeblikkelige resultater. Generelt blandt sortimentet af indenlandske midler er værdig høj kvalitet kosmetik.

Hvor kan det købes og hvor meget det koster?

Kosmetik "Gentle hør", ligesom mange andre midler, ofte forfalsket af svindlere. For at købe dette produkt, bør du se en liste over butikker præsenteret på den officielle hjemmeside for producenten NPO "Sundhed Kompas." Alle kosmetik er præsenteret i den prisklasse fra 240 til 560 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.