SkønhedKosmetik

Hvad du har brug for øjenvipper: en liste over materialer og værktøjer

Enhver pige ønsker at se i spejlet lange cilier feje af, som du kan med det samme øje på nogen mand. Nogen gnider dem med midlerne til at accelerere væksten, nogen køber alle forlænge mascara, nogen stikker bundter. Dagens teknologi tillader en verden af skønhed piger i en kort tid til at få vipperne af dine drømme. Hvis der ikke er noget ønske eller evne til at gå til salonen, skal du finde ud af, hvad du har brug for eyelash extensions. Liste over nødvendige materialer til proceduren, vil hjælpe dig med nemt vælge, hvad du har brug for fra en specialist butik.

materialer nødvendige

Den første er at beslutte, hvor at få værktøjer: en rigtig butik eller online tilsvarende? Så har du brug for at regne ud, hvad du har brug for eyelash extensions. Liste over materialer, i virkeligheden, er ikke så stor, som det måske ser ud.

Antal værktøjer afhænger ikke det niveau, som du gør proceduren. Gør øjenvipper øjeblikket ejer stables, hvad enten ven finde "look Drøm" hjælp, eller adgang til flere tjenester, liste en:

- håndrens. Efter vask dine hænder med sæbe og huden bør behandles med et antibakterielt middel. Dette kan være en gel, spray, flydende, håndklæder - noget, så længe det sikrer den bedst mulige sterilitet er påkrævet, når der arbejdes med øjnene.

- midler til øjet, hjælper med at fjerne makeup. Vælg den rigtige konsulent kan bruge i butikken eller undersøge reaktioner på varerne. Men hvis du giver betalte tjenester, er det værd at købe flere slags at være i stand til at klare de klienter øjenvipper med enhver hudtype.

- Degreaser.

- Lim til eyelash extensions. Anmeldelser om dette produkt bør undersøges meget nøje, fordi det er den succes af proceduren afhænger af kvaliteten af komponenten. Bør ikke købe billige værktøjer, er det bedre at købe den lim præmie.

- Hår. Indstiller bør være rigeligt. Hvis man tæller de øjenvipper til at holde sig udelukkende til egen og veninder - kan have et lille udbud af bjælker, men hvis du gør det på et professionelt niveau, og den mulighed bør ikke være en. De bør variere i længde, volumen, billeder, dekorationer.

- Pincet til øjenvipper til en værdi af to enheder. En af dem, med lige ender, der er nødvendige for at holde og limning hår, sekunder, buet, for deres rettelse.

- Gel pads. I første omgang kan i stedet for dem bruges, for eksempel, vatrondeller, men i fremtiden skal købe foring. De er nemme at bruge, de er billige og behagelig på huden.

- Kapacitet til lim. Det kan være så lille låg fra midlerne tidligere anvendte og specifikt købt beholder.

- Bomuld knopper og tandstikkere. Vi er nødt til tid til at tørre eller rette noget.

- makeupspejl. Når du er færdig, hver pige ønsker et godt kig på hvordan det ser ud nu. Og desuden ved hjælp af sådan et spejl er praktisk at øge øjenvipper selv.

- Belysning. Lampe til eskalerende af øjenvipper kan være enhver, så længe det gav en god, selv lys, hvormed det er bekvemt at arbejde med små genstande.

- Særlig bakke. I nærheden af det sted, hvor den person, der har behov for at gøre en build, bør der være en enhed, hvor du kan lægge alle de værktøjer og cilier. Hår skal ligge frit og være klart synlige.

Listen, selvfølgelig, viser det sig, er ganske imponerende, men mest solgte en gang i fremtiden alt dette genbruges. Under henvisning til butikken for eyelash extensions, kan du forkorte listen lidt, at begynde at købe kun det nødvendige minimum.

Valget af materiale

Det vigtigste materiale af hele listen - lim. Dens kvalitet afhænger af det endelige resultat, så det bør vælges med omhu. For eksempel, tørrer meget hurtigt, bør han ikke - især ikke let at tilpasse sig et sådant nybegynder materiale. Men medlennosohnuschy ikke værd at tage - proceduren ville tage for lang tid. Densiteten af klæbemidlet bør være medium. For at vælge den bedste løsning, er det nødvendigt at fokusere på følgende indikatorer:

  • Farve lim. Valg af en gennemsigtig eller sort afhænger af den oprindelige farve af øjenvipper.
  • Allergivenlig.
  • Gyldighed. Øjenvipper lim kan rette på dagen før den måned.

Udvælgelse af øjenvipper

Du ved allerede, hvad du har brug for øjenvipper forlængelse, en liste over materialer, du har. Men det er mere værd at tale om valget af cilier. For det første, er de kendetegnet ved følgende karakteristika:

  • Længde. Ved hjælp af kort, mellemlang eller lang, kan du få forskellige effekter.
  • Tykkelse. Fra dette tal afhænger af lysstyrken i øjnene. På hver dag i brug 0,1 mm tykkelse, 0,15 mm, medens indtryk konfektionerede øjenvipper, 0,2 anvendes til specielle udgange, og 0,25 anvendes til kreative billeder.
  • Bøjning. Der er 4 grader, som hver er egnet til en række af billeder.

materiale cilier

Lige så vigtig egenskab ved øjenvipper er det materiale, de er lavet. Enhver butik øjenvipper vil tilbyde tre hovedtyper:

  • Mink. Strukturen i håret stærkt, længde og farve match naturlige. Ikke kun udseendet, men også følte, som en helt naturlig øjenvipper.
  • Sable. Stærkere end naturlig, men ikke holder så længe som mink. Det ser lyst, plads.
  • Silke. Lang, tynd, næppe følte. Giv dybde og udtryksfuldt look.

Det er svært at vælge de bedste vipperne til at bygge videre på deres materiale: det er nødvendigt at gå ud fra det formål, som gennemføres proceduren.

typer af hår

Afhængigt af den måde, hvorpå du planlægger at vedhæfte, bruge to slags hår.

- Beam - indeholde nogle cilier i en bolle. Let at bruge.

- poresnichno. På båndet er gennemsigtige stykke.

Længden kan være fra 8 til 18 mm. Hår er farvet eller dekoreret med yderligere elementer: .. Rhinestones, fuzz osv øjenvipper til at øge prisen på hvilket afhænger af mange faktorer, og vil variere fra 100 til 1000 rubler eller mere, er produceret af mange producenter. Du er nødt til nøje at undersøge området og vælge den bedst egnede.

uddannelse

Nu hvor du ved, hvad du har brug for øjenvipper forlængelse (materiale liste for dette er givet i artiklen lige ovenfor), er det tid til at starte proceduren.

Øjenvipper limet på en ren overflade, så du først nødt til at fjerne makeup og affedte huden. Fjern hår fra hans ansigt, pandehår stab. Lampe til eyelash extensions skal rettes til den person, det er godt at se hele overfladen, der skal behandles.

Lægge de nødvendige vipper, hældt lim.

teknologi

Tæt lavere øjenlåg gelpuder eller bomuld pad. Comb cilier. Pincet til øjenvipper forlængelse er nødvendig for det næste skridt: Tag øjenvipper, dyppes i lim til midten og tillægger det naturlige. Vent et par sekunder.

Når limning bør fokusere på væksten af hår. De starter fra det yderste hjørne af permanent adskiller næste cilium anden pincet. For at opnå effekten af "ræv" udseende, bør eksterne øjenvipper være længere.

Korrektion tager i gennemsnit 2-4 uger. Det afhænger af, hvordan kapaciteten og hastigheden af vækst af øjenvipper.

anbefalinger

Clay, trods det faktum, at overfladen blev affedtet århundrede, kun anvendes til håret, men under alle omstændigheder ikke på huden. Laget skal være ensartet tynd. Overskud eller dråber fanget på øjenlåget kan fjernes ved et specialværktøj.

Materialet skal være egnet til farven på naturlige hår. Langs længden af dette århundrede skal bruge cilier af forskellige længder - kort ved den indre øjenkrog og længere ved den ydre.

Fjern kunstige hår kan kun være ved særlige midler, ellers kan du skade dine egne vipper.

Uanset hvordan du opbygger og materialer, der ikke bruges, kan huske, at de smukkeste øjne - sund. Derfor er det nødvendigt at overholde sterilitet. Mistænker du en allergisk reaktion, til cilia fjernes, fjernes lim. Hvis det er muligt, bør du søge læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.