Nyheder og SamfundFilosofi

Russisk patriark besøgte Antarktis

Patriark Kirill, bryde væk fra Cuba til Paraguay, efter anmodning fra chefen for den antarktiske ekspedition Valeriya Lukina besøgte den russiske videnskabelige base "Bellingshausen". For nogle kan det virke ubetydelig begivenhed, men ikke de polarforskere. De betingelser, hvorunder de besidder en årlig ur, farlig og vanskelig, er der ateister, som i krig, "et sted at forsvinde." Hertil kommer, dette besøg er dybt symbolsk.

russisk Antarktis

Dzheyms Kuk, den store opdageren af den britiske, alle furet oceaner på den sydlige halvkugle, kom til den konklusion, at ingen jord er ikke her. Han skitserede sine synspunkter skriftligt og udtrykte fuld tillid til dem, at ingen nogensinde vil være i stand til at gentage, langt mindre overgå hans præstation. I sommeren 1819 Kronstadt save en lang rejse to slupper "Vostok" og "fred". Disse små fartøjer (ca. 900 tons deplacement) førte syd russiske søofficerer, kaptajn anden rang Bellinsgauzen og løjtnant Lazarev. Det lykkedes dem at hvad ikke kunne briterne. Ekspeditionen opdagede den sjette kontinent, det skete 6 januar 1820. Turen var lang, til kysten af Antarktis slupper vendte tilbage igen, stien kortlægge den nye ø og give dem et navn til ære for de byer, hvor den russiske hær smadret Napoleons tropper under krigen, der sluttede for nylig. Selv om nogle geografiske træk er blevet omdøbt i fremtiden, mindet om russiske herlighed for evigt bevaret i dette barske land.

station

Den første sovjetiske Antarktis ekspedition begyndte i 1955. I slutningen af tresserne, med væksten af videnskabelig interesse, blev der besluttet at etablere den polære station. I februar 1968 Waterloo, øen blev et sted for dislokation af en af dem, opkaldt til ære for opdageren sømand Bellingshausen. Den beskæftiger tretten mennesker, otte af dem i løbet af året, og en anden fem om sommeren (på den sydlige halvkugle det starter på samme tid, når den nordlige vinter). Station "Bellingshausen" den nordligste, der er tættere på ækvator i den anden, langt fra det der er en station "Frei", som hører til Chile. Udnævnelse af den videnskabelige objekt er geografisk, geologisk og biologisk forskning, derudover giver det en pålidelig radiokommunikation, der betjener fiskerbåde. Strømforsyning udføres tre dieselgenerator samlet kapacitet på 225 kW. Og alligevel er der den ortodokse kirke.

tempel

Initiativet til at etablere Trinity Church kom i halvfemserne af Valery Lukin, leder af ekspeditionen, og Valentina Kuznetsova, kaptajn på "Metelitsa" kvinders sportshold, der består af modige polyarnits. Understøttet Alexis II Foundation blev grundlagt på donationer, som Altaian tømrere samlet træstruktur med pyatnadtsatimetrovoy klokke, derefter et år (den tid, der kræves for "afvikling") og dets afmonterede dele leveret af havet fra Kaliningrad i Antarktis. Arkitektur ansvaret Svetlana Rybak, overså han oprettelsen af ikonostase af kunstneren Valery Grishanov. Glem ikke om bygherrer og levevilkår for præsten, er templet ligger i nærheden af sit hjem i fasten. I 2004 blev kirken indviet, den første abbed ordineret munk Kallistratos. Da ministrene skiftes såvel som opdagelsesrejsende, en gang om året. Ud over åndelig vejledning, de mindes de dræbte i Arbeitsamt opdagelsesrejsende, og der var mange.

Antarktis grav

Med forbehold af samtykke fra den afdøde eller de pårørende til den afdøde polære begravet her på fastlandet, er blevet den sidste af hans hus. Overgivelse til jorden - ikke den rigtige udtryk, er det umuligt at begrave noget, omkring klipperne, så de stål kister lænket til klipperne. I en periode med hurtig udvikling af op til fem hundrede forskere, ingeniører og arbejdere boede på stationerne. Og dør også. Den første blev dræbt Ivan Khmara, en traktorfører, hvis bilen faldt gennem isen i 1956. Senere var der andre ofre, folk mistede (guidewire er nok til at tabe i en snestorm), tilfælde af brand, kan opdagelsesrejsende falde i den snigende lurende kløft, og luftfartsindustrien i polarområdet er meget farligt. Buromsky på øen, ikke langt fra Observatornaya emne "Fred" en kirkegård, den fandt sit sidste hvilested for 60 vovehalse. Til "Ungdom" station - en anden, større i størrelse. Her var en landsby med gader og lufthavnen. piloter grave holde propellerne. Præster, der har til at huske i deres bønner ...

ankomst

Gæsterne til "Bellingshausen" altid glad. I 2013 her kom rockbandet "Metallica", og senest stationen blev besøgt amerikanske skuespiller Tom Hanks, der har betalt for turen billet 15 tusind dollars. Men patriarkens besøg - et særligt tilfælde. Selvfølgelig, interessen var gensidig. Ikke en kort sti her, og Fader Cyril benyttede lejligheden til at lære mere om livet i polarforskere og deres vanskelige tjeneste til ære og til gavn for fædrelandet. Flying gudskelov er gået sikkert, tog flyet fri fra flyvepladsen en lille chilenske by Punta Arenas i det sydligste det amerikanske kontinent, fra Waterloo, tæt på øen, og snart efter at gå over det turkisblå isbjerge allerede lander. Lunefuld vejr, er blød landing ikke afvige, flyvepladsen er ikke bare skidt, men snarere stenet. Gik ned ad trappen, patriarken straks gik på en jeep i St. Trinity tempel, der ligger på en lille bakke.

inviteret

Den primas den russiske ortodokse kirke fejrede den liturgiske bøn, mindesmærke for alle ofrene, lavet et ritual af velsignelse af Waters og talte til forsamlingen af den sydligste permanente tempel på planeten. Han fandt for hvert enkelt ord, præsenterede et ikon, små ikoner, og religiøse bøger, underskrive hver af dem, og placere en autograf, så glem ikke at anbefale dem at læse. Dim tjenesten af alle russere, chilenerne med en tilstødende station (katolikker kan deltage i ortodokse tilbedelse, det faktum, er der en særlig tilladelse fra paven) og, selvfølgelig, journalister, der advarede på forhånd, at du ikke kan skræmme pingviner, samt kast cigaretskod. Stones tager hukommelsen er heller ikke anbefales at bekymrer sig om miljøet her. Af den måde, tættere på pingvinerne er ikke så enkelt, at de er fanger, men patriark Kirill formået at blive fotograferet ved siden af dem.

Om verden, lad os bede

Primate leverede en prædiken på den sydlige, "tag af verden", hvori han bemærkede den usædvanlige symbolsk for livet på dette kontinent, som er forskellig fra andre regioner i verden totalt fravær af konflikter, samt enhver militær aktivitet. Der er ingen våben. Selvfølgelig, og bønner for fred i verden, sådan en velkommen og nødvendig. I Antarktis, er der andre ortodokse kirker, den bulgarske "St. Kliment Ohridski" (om. Smolensk) og St. Vladimir (ukrainske ortodokse kirke i Moskva Patriarkat) i "Akademik Vernadsky" station, men de fungerer kun, når præsterne kommer her.

pingviner

Den første af dem frygtsomt nærmede patriarken af en anden Waterloo ø, hvilket i sig selv er en sjældenhed, som regel disse dyr stikke, kun så manden. Det skete på dette tidspunkt, på jagt efter en stor shot journalister hastet til sin far Cyril og pingvin skyndte tilbagetog. Men hierarch besluttede alligevel at kommunikere med flotte indbyggere og gik på en båd til en nærliggende ø, habitat hele kolonier af disse fugle. Penguins tog denne usædvanligt for dem besøger meget tolerant og ro, der overraskede selv videnskabsfolk og fuglekiggere. De føler måske, der kom til dem med verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.