HjemlighedVærktøj og udstyr

Luft ventil til opvarmning: art, formål

Effektivitet af opvarmning af arbejdet afhænger af en kombination af flere faktorer. Men selv med en kraftfuld kedel, kan radiatorer god og velorganiseret kommunikation effektivitet af hele systemet reduceres. Grunden til, at - den luft, der kommer i rørene. Det skaber luftlommer og forhindrer cirkulation af kølevæsken. Alt dette til gengæld fører til overdreven brændstofforbrug. Derfor er alle af den lukkede varmesystemet type er forsynet med såkaldte dæmpere.

Da der er luft i varmesystemet

Og de åbne og lukkede varmesystemer omfattet af processen luften inde i formationen. Det er uundgåeligt, og årsagerne til dette er som følger:

 • Isolering af luft fra vandet. Standard luftindhold i vand - mere end 30 gram per ton. Under indflydelse af temperatur processer af denne luft frigives til tomgang.
 • Utætheder i systemet. Hvis varmeanlægget er utæt, du hele tiden er nødt til at genopbygge det med vand, hvilket skaber det nødvendige tryk. Pumpen leverer vand sammen med luftbobler, som kavitation forekommer proces.
 • Mangler ved udformningen af opvarmning, hvilket fører til kavitation eller kogning af systemets processer på sugestuds cirkulationspumpen. Forkert skævhed hindrer forløbet af luft til razvozdushki point. Mangel på tilstrækkelig mængde af luftventiler eller forkert deres installation.

Også under indledende injektion af vand ind i det hule rør i luften varmesystemet kan ikke fjernes helt.

Endvidere luften forhindrer varmevekslingen, oxygenet indeholdt deri, fremmer processen med korrosion af metaldele systemet.

Air ventil: hvad det er

Apparat sanitære typen, til at fjerne luft fra lukkede strukturer i varmesystemet ved at fjerne dem udad kaldet udluftningshul, eller, i videnskabelige termer, luftventilen. Der er to typer af dem: luftventilen til opvarmning type manuelle og automatiske.

Sådanne indretninger er installeret på steder formodede luft akkumulering at forhindre dannelsen af luftlommer. Alle radiatorer er forsynet med luft vantuzami og hver konturlinjen nødvendigvis en automatisk udlufter til opvarmning.

For større effektivitet luften udstødningsventiler sat sammen fra luftseparatoren system. Stempler er fremstillede af korrosionsbestandigt materiale og dannelsen af saltaflejringer. Og de arbejder ved forhøjet tryk og temperatur.

luftventil indretning til opvarmning

Standard ventil til afgivelse af luft har:

 • Huset, som ved hjælp af en gevindforbindelse med en gummipakning er fastgjort til et bestemt punkt af varmesystemet.
 • Ventiludløbet. Element, der arbejder i automatisk drift eller skrue- justering. Det har en gummipakning eller kegle, lukker kanalen udløb.

Typisk er ventilen materiale er messing og varmebestandigt kunststof.

manuel type ventil

Eller en ventil til opvarmning Majewski er en anordning til at fjerne luft i manuel tilstand. Element designet til at blive installeret på radiatorerne i varmesystemet øverst. Udformningen antager, at udgangsventilen på gevindet med en skruetrækker. Installation element i systemet kan være i lodret eller vandret position opad udløbskanal.

Hver gang, når et nyt system starter, efter reparationer eller hyppig personsøgning vandforbrug dette stemplet. Skruetrækker forsigtigt vride bolt udløb indtil indtil hvæsen luft gennem udluftningshullet. I det øjeblik udseende af dens vand bolt skruet tilbage indtil den stopper. Denne operation udføres med alle radiatorer.

Auto-typen ventil

Denne mekanisme er et uundværligt element i sikkerhedsgruppen kedlen. Det har en ventil-automatisk, organiseres på grundlag af flyderen mekanisme.

I den oprindelige tilstand, når installationen punkt stemplet er ingen luft er flyderen tilbageholdt vandtryk. Udstødsventilen er lukket. Så snart luft begynder at ophobes i svømmerhuset, kommer der et tidspunkt, hvor trykket falder og svømmeren stiger ned. Udstødsventilen trykfri. Systemet vender derefter tilbage til sin oprindelige tilstand.

Luftventilen til automatisk opvarmning af typen razvozdushki monteret lodret i systemet. Ud over den automatiske udløsning er der tilvejebragt en manuel udluftningsmekanisme og tvungen afluftning overlap. Anvendelsesområde for indretningen er ikke begrænset til varmeanlæg, kan den også findes i:

 • Rørledninger.
 • Air separatorer.
 • Varmtvandssystemer - ventil til varmtvandsbeholderen.

bruger aldrig mineral-baseret enhed i anvendelsen af olier og væsker.

Installation Regler udluftningssystem

Til effektivt udluftes systemet, bør ventilerne installeres i områder med maksimal akkumulering af luft. Disse steder er:

 • Det højeste punkt i systemet. Dette skyldes det faktum, at luften altid stræber opad.
 • Radiatorer. Dette gælder især for varmeapparater på basis af aluminium, da de er kemisk stimulere processen med nedbrydning af vand i gasformige komponenter.
 • Risers, kamme, bure.
 • Opvarmningen solfangertype - på hver forsyningsledning i reservoiret.
 • Systemet "varmt gulv" - det højeste punkt.
 • I kedlen, varmeveksleren også installeret automatiske udluftningsventil til opvarmning.

Det bør huskes, at der skal være fri adgang til anlægget placeringen af udluftningsventiler, og selve anlægget - at være praktisk for vedligeholdelse, reparation og udskiftning.

vedligeholdelse

Vandet indeholder saltopløsninger. Opvarmningstemperaturen under indvirkning af disse salte aflejres på elementerne af systemet kan også trænge snavs og tilstoppe kanaler. Derfor er en periodisk eftersyn og forebyggende foranstaltninger i alle de mest krævende steder. Dette gælder især for luft og sikkerhedsventiler.

Den første betingelse for pålidelig drift af de automatiske udluftningsstederne ventiler - finde det under konstant vandtryk. Trykket bør ikke falde under niveauet for 0030 bar. Denne betingelse er tilvejebragt i tanken indfødningssystemet ekspansion. Det har en gummisæk, der er under pres.

For ikke at blive tilstoppet eller fastsiddende overtryksventil udluftningsmekanisme periodisk demonteres og underkastes rensning. Også, kan du ikke betjene systemet uden grove filtre. De skal også inspiceres med jævne mellemrum.

Når gennem en luftventil til opvarmning vandlækager og rengøringsmetode elimineres ikke, det er mere hensigtsmæssigt at udskifte enheden.

konklusion

Hvis der under driften af systemet af radiatorer, begyndte rørene at udgive underlig boblende og klukkende lyd, hvis der er uensartet opvarmning af systemet eller nogen af dens elementer ikke dase, ofte faldende tryk - så det kræver vedligeholdelse og afblødning af.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.