Intellektuelle udviklingReligion

Domkirkepræsten Oleg Stenyaev: biografi, interessante fakta

I dag er de ortodokse mennesker, mere end nogensinde, har mulighed for at frit fra flere kilder bekendt med de åndelige værker af nutidige lærde og kloge prædikanter og teologer, der gør en masse for at herliggøre Herrens navn, og giver svar på de mest brændende spørgsmål af enhver kristen. Domkirkepræsten Oleg Stenyaev - en af dem, og desuden er han meget kendt forfatter og missionær, som erobrer sine strålende prædikener, som på sin egen originale og alt hvad han siger, kan ikke undgå at finde et ekko i menneskers hjerter. Mange vantro mennesker, han vækket sande tro på Gud. Prædiken Domkirkepræsten Olega Stenyaeva i form af videoer, kan lydoptagelser og foredrag ses eller læses på hjemmesider.

biografi

Domkirkepræsten Oleg Stenyaev blev født i 1961 i en bemærkelsesværdig Moscow Region Orekhovo-byen. Hele hans familie var ortodokse. Bedstemor - Marya Fédorovna - arbejdede i templet, hun var en mor-heltinde, siden fødslen til 11 børn. Den mest hadefulde og misbrug, havde hun ordet "kommunistisk".

Bedstefar Olega Stenyaeva var veteraner, arbejdede overalt, men ikke på staten - stovemaker, en tømrer og bygmester. Hverken officielle løn eller pension, han aldrig har modtaget. Oleg forældre og onkler og tanter boede vsyacheki overholde Guds love, de var gift og døbt deres børn. Den Ungkommunisterne af dem også er ikke blevet indtastet.

Hele familien havde boet alene på bredden af Kljazma i en stor privat hjem uden et TV, men med Bibelen. Ikke langt fra dem handlede Fødselskirken af Jomfru kirke.

Når du er i børnehaven Oleg bemærket på brystet kors, som han straks greb magten, og derefter smidt væk. Drengen var meget ked af det, han græd i lang tid bagefter.

skole

I skolen, også, alle vidste, at Oleg Stenyaev af tro familie, så når selv en særlig kommission, som var til deres hus, og pludselig så dem i Bibelen skrivebordet blev oprettet. Ubudne gæster snart begyndte at fortørnet over, at barnet læser. Men Bedstemor ikke fare vild, hun tog en kost og "fejet" dem fra sit hjem. Disse var den 70., så troende kunne ikke længere frygte for sit liv og opførte sig ganske frimodigt. Så Oleg kæmpet for at slutte sig til Komsomol, men han nægtede, overraskende, støttet klasse ham. Selv den lærer i litteratur Stanislav A. - handicappede veteraner og kommunistisk - beskyttede ham og mente, at han var en normal elev, men de gør af det ateist.

Efter endt uddannelse, gik Oleg at arbejde som turner-borer, og derefter blev han taget til hæren i Indenrigsministeriet tropper, og derefter besluttede han, der ville være en politimand. Bedstemor ville ikke godkende, og sendte ham til at studere på seminariet, men af familiemæssige årsager, han ikke var færdig. Så blev han ordineret til diakon, og han tjente i Ivanovo, Tambov og Moskva Stift.

Den stjålne brud

Når foran ham var valget at gifte sig eller at blive munk. Han havde en pige fra det vestlige Ukraine, Oleg besluttet at tage hende som sin kone. Men i den tid af Gorbatjovs perestrojka det blev legaliseret græsk-katolske kirke, som var den ortodokse ritus, og den katolske tro. Lviv, Ivano-Frankivsk og Gomel stift ud af Moskvas Patriarkat. Den brudens forældre ville have ham til at acceptere deres tro, men han nægtede. Som et resultat, hans brud blev nonne for den katolske kloster. Minder fra hendes venstre Oleg meget lyse og venlige, de selv kopieret én gang, men i overensstemmelse med reglerne i bekendtgørelsen af brevene skulle læses på alle, og deres abbedisse forbudt. Fra det øjeblik var der en særlig Stenyaeva sunket i kontrovers med mennesker heterodoks. Faktisk, takket være dem, blev han efterladt uden en brud.

skismatiske

I 1990, lige før Sovjetunionens sammenbrud, han læste en artikel i avisen "Pravda", at patriarken beder for den enhed af det kommunistiske parti. Dette var grunden til, at Oleg Stenyaev flyttet til noncanonical ortodokse forening - samfund, en udbrydergruppe fra ROCOR. Så tjente han i Martha og Maria Kloster. Men når det sovjetiske regime kollapsede, kom han i omvendelse, tilgav ham, især da han var vendt tilbage under kontrol af den russiske ortodokse kirke St. Martha og Maria Kloster, men før det samlede sine præster og sognebørn, hvor de i fællesskab besluttede at vende tilbage til den ene kirke.

Oleg Stenyaev eksternt uddannet fra seminar, og derefter Moskva teologiske Academy, og blev ophøjet til rang af domkirkepræsten. Siden 2004 er han en gejstlig af kirken i Fødselskirken af Ioanna Predtechi (Moskva, Sokolniki distrikt). Stenyaev var forfatter til en række programmer i radioen "Radonezh" og formanden for avisen "Missionary anmeldelse". Han stod i spidsen for Center for rehabilitering af ofre for ikke-traditionelle religioner, med mere end tre tusind mennesker blev ortodokse.

Den tjetjenske krig

Under den første krig i Tjetjenien i begyndelsen af 90'erne Stenyaev gentagne gange besøgt det russiske militær, hvoraf mange han døbt, og bare uddele kors og tog dem selv, endda muslimer, som var der. Soldaterne forklares ved, at de kæmper for Rusland.

Under den anden tjetjenske domkirkepræsten Oleg Stenyaev gik på en velgørende mission, fordelte han varmt tøj og mad fredelige mennesker i Grosnyj. Og når deres minibus blev stoppet af tjetjenske militante. De er meget heldig at have fundet en tjetjensk Stenyaeva siden så ham i området af distribuerede korn og kondenseret mælk til børn. De blev løsladt, men bilen gik i stå. Stenyaev kendte dem nu let kan sættes i den kolde og mørke pit. Han trak en lille og tog en slurk af alkohol for at holde varmen og lidt juble. Militante begyndte at beskæftige sig med deres motor. Stenyaev talte med en af dem og spurgte, hvorfor de stadig bevare i mit fangenskab af tre ortodokse præster, hvortil han svarede, at de ikke var præster, og Skydivers - sport feesbeshniki.

Hvad angår Stenyaevu, sagde han, der er på det er umiddelbart indlysende, at han er en russisk pop - en fed, arrogant, drukket og bange for noget. Han tilføjede, at Allah vil straffe den, der rører ved det. Derefter sad præsten i deres køretøjer. De militante har skubbet deres køretøj, og de kørte på. Ja, ikke underligt, de siger, at ateister krig ikke sker.

Domkirkepræsten Oleg Stenyaev: Bog

Hans forfatterskab af offentliggjorte mange bøger. Han er specialist inden for sekten Studier og sammenlignende teologi derfor om dette emne, skrev han mange bøger: "Jehovas Vidner. Hvem er de? "(1996)," Samtaler om Første Mosebog "(1999)," The Hare Krishna, hvem er de? "(2004)," satanisme "(2002)," Samtaler om Matthæusevangeliet "(2009) og en masse flere andre.

Domkirkepræsten Oleg Stenyaev: "Apocalypse"

Ganske interessant og meget spændende er en bog Olega Stenyaeva, som han kaldte "Samtaler på Apocalypse". I det, begyndte han at studere den sværeste af det bibelske bog "Åbenbaring" eller "Apocalypse" (Gr. Oversættelse). Han dekrypterer det med et moderne twist. Ikke hver Præst og teolog fylder denne fortolkning, men Olega Stenyaeva alt var den mest storslåede måde. Ved første han bare talte med medlemmerne om disse emner, men så blev han bedt om at oprette en bog, at mange af de trofaste nu læser med stor glæde. På internettet kan man endda se en video foredrag domkirkepræsten Olega Stenyaeva, som er identisk med navnet på bogen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.