Intellektuelle udviklingReligion

Yakov Krotov: biografi, overbevisninger

Yakov Gavrilovich Krotov - en præst og journalist, forfatter til essays og bøger, kirke historiker og radio. Meget interessant person og kilden: kombineret i det og skarphed dom er iboende publicisters og Salighed præsten og skarphed i sindet.

Barndom og skoleår

Krotov Yakov Gavrilovich blev født i 1957 i Moskva, i en familie af lærere. Ved fødslen, til ære for Maxim Gorky, en dreng ved navn Maxim. Jeg var meget lille uden en far, der blev onde ved magten i sin kritik. Han blev dømt for anti-parts aktiviteter i 15 år. Far Yakov Krotov arbejdede i skolen. Efter krigen arbejdede i Volga-regionen børnehjem. Men som Jakob siger Gavrilovic, hans far var altid til stede i huset - gennem moderens historier gennem hans bøger, som han skrev for børn.

Studerede Yakov Krotov, et par privilegeret skole - med dybdegående undersøgelse af fremmedsprog. I skolen blev Yakov Gavrilovich opført i aktivisterne. Blandt de første sluttede Komsomol, var den ældste og var aktiv i udformningen af skolens avis. Seks år gik til den arkæologiske cirkel, gik med ham til turist lejre og ekspeditioner. Så begyndte hans fascination af historien. Og for at gå på universitetet, han var sikker på, han ville hellige sig arkæologi.

Det vendepunkt

Indtil ottende klasse Yakov Krotov mente, at hans far var syg og på hospitalet. Når moderen fortalte sandheden, det var et chok for ham. Den forstyrrelse af samfundsordenen, politiske og økonomiske uretfærdighed er vokset til en forkastelse af det socialistiske system. Hver dag indså han det absurde og falskheden af systemet. Og det faktum, at, som et medlem af Komsomol, han uforvarende tager del i det. Han styrtede ud af Komsomol, kom en mærkelig følelsesmæssig tomhed og skuffelse.

GCSE kroppen de optagelsesprøver, det første værk, at beslutningen om at afslutte Komsomol - året blev husket ham godt. Snapped alt det var bundet, troede han. Men det var dengang, at han indså, at denne dybde er ikke bundløs. Når min bror og jeg blev inviteret til deres jul i et kristent hjem. Han huskede en brochure om påsken, kom han i kontakt med ren og dyb bevægelse af sjælen. Der var en rolig, og det er lige begyndt at leve i denne tilstand. På vej til arbejde, han indså, at Gud er nær. At kristendommen er for ham - ikke bare en doktrin eller et system, og hele sit liv og fundamentet.

Dåb og anciennitet

Erkendelse af, at han havde fundet, hvad han ønskede, Yakov Krotov kom til sin far Alexander Menu, som døbte ham uden videre i 1974. Som Jacob siger Gavrilovic, sammen med troen fandt han en åndelig far. Yakov Krotov snart gift, med sin kommende kone, de arbejdede sammen i det historiske bibliotek. Kronet dem Domkirkepræsten Alexander Men. Indtil 2009, Yakov Krotov underviste historie på universitetet blev grundlagt af far til Alexander. Fra 1991 til 1995 fungerede han som et alter dreng i en kirke i Shubin.

I 2002 flyttede han til Apostolsk ortodokse kirke. I november blev han ordineret til diakon, og senere - til præstedømmet. Yakov Krotov - præst, som skabte et fællesskab, og det er rektor. I 2007 i januar, modtog jeg et brev om frigivelse til produktionen af den apostolske ortodokse kirke. Og blev optaget på den ukrainske i marts samme år, autocephalous ortodokse kirke. Bag ham der er passeret og samfundet.

arbejde Experience

Yakov Krotov uddannet fra Historie Fakultet Moskvas Statsuniversitet, han studerede på aftenskole. Som bemærket af Yakov Gavrilovich selv, undervisning var ikke særlig god, så mere måtte uddanne os. Han arbejdede i State Historical Library. Fanget med en lille mængde af Mandelstam og fyret til avl anti-sovjetisk litteratur, mere specifikt "bedt om at forlade af sig selv." Så arbejdede han i de centrale arkiv handlinger. Hvor han også "bedt om at forlade" for anti-sovjetisk artikel om bolsjevismen og kirken.

Han befandt sig uden nogen chance for at finde et job. Stanislavsky hjalp ham. I foråret 1985 tog han en vejledning i Zvenigorod Museum. Siger Yakov Krotov, hvor han "helbredt for stumhed og brud på tale." At blive leder af en afdeling af museet-Reserve S.Pushkina A. Zakharova, lærte jeg at lede. I 90'erne tjente han oversættelse og journalistik. Han taler flere sprog - fransk, engelsk, tysk og polsk. Han kender latin. I foråret 1990 endelig besluttede han at forlade den offentlige service og begyndte at forberede sig til ordination til præstedømmet. Det var hans drøm siden tidspunktet for dåben.

journalistiske aktiviteter

I september 1990 i Moskva, åbnede den første gratis avis, og helten i vores historie blev opfordret til at skrive om religion. Writer og kirke historiker Yakov Gavrilovich 1991-1999, trykt i aviser og magasiner "resultater", "General avis", "Moskva News". Fra 1991 til 1998 fører han kirken kolonne i avisen "klokkespil". Forfatter af mere end 700 artikler i aviser og blade, en række historiske essays og bøger:

  • 1992 - "Guds moder Center".
  • 1992 - "Refleksioner over forskellige".
  • 1993 - "Den store Canon St. Andrew af Kreta" (russisk oversættelse, indledning).
  • 1994 - "Refleksioner om kirken kalenderåret 7499".
  • 1997 - "Engle i Art: Europæisk kunstnere" (introduktion og kommentarer).

Redaktør og radiovært

Mellem 1997 og 2003 - hvilket fører til transmission af den kristne "Radiotserkov". Siden 1997 - forfatteren og radio transmission i radioen "Freedom". Hvad er samtalen præsten og teologen fader Yakov Krotov? "Fra et kristent synspunkt" - et program, som rejser spørgsmål om emnet af kristendommen, historien om kirken. Som gæster er inviteret til mennesker, både troende og ikke-troende, politikere og kirkelige embedsmænd, repræsentanter for forskellige tilståelser. Transfer har vundet popularitet i et betydeligt antal mennesker, fordi øen er mange interessante emner diskuteret i en samtale format, nogle gange udvikle sig til en fascinerende diskussion.

Yakov Krotov Bibliotek

Forfatter web-stedet, Fader Yakov udgiver jævnligt artikler om teologi, kirke-historiske temaer. Denne mand har gjort et stort stykke arbejde at samle på sin bibliotek portal temmelig sjældne bøger om historie, filosofi, teologi. Sitet far Jakob skrev kommentar til evangeliet, notater om kirkens-historiske temaer. I hans samling et rigt udvalg af bøger, og oplysningerne er opdelt i 5 sektioner. Kompetent katalog med forskellige målere og systemet krydshenvisninger giver dig mulighed for hurtigt at finde uanset interesser. Der er en ressource på 7 sprog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.