SundhedMedicin

Galdesten: kost, symptomer, behandlingsmetoder

Galdeblære er poseformet legeme, som er placeret foran leveren. Det tjener som en "reservoir" for den flydende galde. Sten deri er sædvanligvis dannet af cholesterolkrystaller. De kan være ganske beskedne størrelse som et sandkorn, men desværre ofte ligne dimensioner en valnød. Deres udseende er fyldt med cholecystitis. Generelt er deres tilstedeværelse i kroppen kaldet cholelithiasis. Lad derfor denne sygdom kan ikke overlades til tilfældighederne.

Hvis der var galdesten, kost - en obligatorisk del af behandlingsplanen, at lægen vil ordinere dig. Efter alt, kan den forkerte mad være en af de faktorer for sundhed sådanne problemer.

Og hvad er årsagerne til denne sygdom? Eksperter anerkender, at forstyrrelse af balancen i som i virkeligheden, dannet af galde - launcher "løftestang" for udseendet af sten i din galdeblæren. Spiller en vigtig rolle og forhøjet kolesterol, kan et angreb udløses ved vedtagelsen af en stor mængde af fed mad. Det er grunden til, hvis du har til rådighed galdesten, kosten bør altid følges. Dette er en forudsætning for yderligere genvinding.

Folk, der har sten i galde-lignende symptomer på den betingelse kan nemt genkende. Galde kolik er ledsaget af svære smerter. Undertiden stenen passerer ind i tyndtarmen via galdegangen alene, og hvis den er for stor? Så har du brug for kirurgi. Efter alt, hvis stenen lukker kanalen, hvorigennem galden ud af galdeblæren og leveren, kan forårsage en sygdom, såsom gulsot (mekanisk).

Hvad kan være konsekvenserne af tilstedeværelsen af sten i galdeblæren?

Eksperter siger, at ikke langt fra sit betændelse, så hullet, hvilket resulterer i bughindebetændelse kan blive. En kronisk galdesten sygdom truer endda galdeblæren kræft.

Hvad kan du gøre, hvis du har en undersøgelse viste galdesten? Kosten bør følges først. Fra nu af har du til grundigt at studere og huske listen over produkter tilladte og selvfølgelig forbudt at spise. Så kan du have: kartoffelmos, æbler, gulerødder, græskar, grøntsager og fedtfattige supper, kød, fisk, kylling eller stege uden fedt. Tilladelse er kogt ris, pasta, grøntsager salater, omeletter, men med et lille antal æg, og kogte i ovnen. Du kan fordybe dig i en marmelade, rå frugt, bruge gelatine, drikker frugtdrikke og fedtfattige mælkeprodukter (yoghurt, mælk, ost).

Når en sådan fænomen som galdesten kost fuldstændig forbyder stegte fødevarer, mayonnaise, nogen pølser, tomater, kål (jernholdige og ikke-Headed), chokolade, bagværk, is, smør, fløde, bønner, bønner, ærter, appelsinjuice , kaffe og selvfølgelig alkohol.

Men kost med galdesten sygdom er mange. Den mest hensigtsmæssige specialist kan anbefale. Han vil fortælle dig, hvordan du opløse galdesten. Dette kan gøres med medicin og brug af traditionelle metoder.

På oprindelsen af kolesterol sten anvendte lægemidler Ursodeoxycholic og chenodeoxychol- syrer. Der er restriktioner på størrelsen og formationer. Stenene skal ikke være mere end 15 millimeter. Ideelt, de ikke fylder mere end halvdelen af det samlede areal af galdeblæren.

Og knuse sten kan være af eksterne fysiske faktorer, fx undervands gnist udledning. En sådan fremgangsmåde er behæftet med forskellige bivirkninger.

Vore medborgere ofte ikke har tillid til læger og deres praksis, og dermed henvender sig til traditionel medicin. Her er et par muligheder for, hvordan at opløse galdesten:

  1. Ituskårne hyben rødder (tre spiseskefulde) blandet med 1 spsk urter Pileurt. Alt dette hældes tre glas vand, simret i 15 minutter, derefter trække i en time. Bouillon til at drikke et glas varm to eller tre gange om dagen. Det er bedre at gøre det før et måltid.
  2. Du kan løse problemet, hvis hver dag for at spise en kop saltlage, der er tilbage af surkål. Dette bør ske inden for tre måneder, tre gange om dagen, altid før måltider.

Så held og lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.