SundhedMedicin

E. coli i urin

Den nederste linje er, at et tilstrækkeligt antal forskellige former for bakterier bor i vores krop. Mange af dem bor i maven. Hvorfor har de brug for? De spiller en vigtig rolle i fordøjelsesprocessen. Problemerne begynder, når de får for meget eller for lidt.

Tarmbakterier kan også forårsage problemer, og hvis viljen ikke er der, hvor det bliver nødvendigt.

E. coli - er det en af de bakterier, der blev diskuteret ovenfor. I tarmen, de er væsentlige. Tilstedeværelsen af coliforme bakterier i andre organer - problemet. Lige bemærke, at de kan få næsten overalt. E. coli i urin - et meget almindeligt fænomen.

I nogle tilfælde diagnosen er falsk, og i nogle det viser, at i urinvejene er til stede bakterierne.

E. coli i urin

Hvorfor urinprøve kan afsløre sin tilstedeværelse, men i virkeligheden urinvejene er ren. Grunden er meget simpelt. Den nederste linje er, at E. coli skelnes fra tarmen med fæces. Ikke svært at tro, at de let kan finde sig selv i skridtet, og derefter ind i reagensglas med urinen analyse. I nogle tilfælde, for at afgøre, om E. coli er i urinen, tager analysen anvendelse af et kateter. Det er ubehageligt, men nogle gange uundgåelige.

I tilfælde af E. coli i urin er virkelig til stede, bør begynde øjeblikkelig behandling.

Ca. halvdelen af tilfældene, sygdommen årsager paelonefritom nemlig E. coli. Denne mikroorganisme er meget usædvanligt. Faktum er, at når frigives i urinvejene, E. coli klæber til væggene og bliver på plads. Konklusion er det svært. Over tid, E. coli får til blæren - derefter starte inflammation.

E. coli i urin fra kvinder findes langt oftere end mænd. Primært, dette skyldes fordelingen anatomiske organ. Coli i urin kan være til stede sammen med Proteus og Staphylococcus.

E. coli findes ofte i urinen af små børn. Børns immunsystem er normalt svagt. Når i urinlederen af barnet, er mikroorganismen ikke mødes på vej eventuelle forhindringer og begynder at formere sig.
E. coli i urin under graviditet detekteres ofte. Faktum er, at i løbet af denne periode kvinder Urinveje oplever en øget belastning, og bliver ekstremt sårbare.
Generelt kan vi konstatere, at E. coli i urinen - et dårligt tegn. Immunitet i mennesket straks falder, begynder at vise tegn på en bred vifte af infektionssygdomme.

E. coli i urin: behandling

Nogle mennesker foretrækker at bruge til behandling af mumien. Tag et halvt gram er nok til op til tre gange om dagen. Frist for indsendelse af - tre uger. Ved udgangen af behandlingsperioden er nødvendigt at tage en kort pause (op til fem dage), og derefter gentage hele igen.

Voksne kan bære douching. Mumier i mængden af et milligram bør fortyndes i to hundrede og halvtreds milligram vand. Drikke op til to uger, og derefter foretage en fem-dages pause og begynde at drikke igen.

Et interessant faktum er, at hver gang påvisning af E. coli i urin straks læger ordinere. I sjældne tilfælde er det til noget - en person, og så føle sig godt, men symptomerne ikke manifestere sig. Det vil være obligatorisk, hvis E. coli begynder at forårsage ubehag eller et menneskeligt behov kirurgi på organer i underlivet. Også behandlingen er nødvendig under graviditet.


I behandlingen, læger ordinere kosttilskud - er at støtte immunforsvaret. Patienter også ordineret antibiotika og uroseptiki.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.