ForretningHuman Resource Management

Innovation i personaleledelse: ikke opdage Amerika

Human resource management i moderne organisation er gradvist ved at ændre dens funktion tjeneste-serviceenhed til at udføre de funktioner samarbejdspartner. I denne forbindelse alle de nyskabelser i personaleledelse kræver omhyggelig analyse og en detaljeret begrundelse.

For at vurdere de økonomiske muligheder for en innovation, anvendt metoder i erhvervslivet værdiansættelse og investering analyse. Til deres anvendelse bør tage hensyn til to faktorer. Den første og vigtigste faktor - den menneskelige. Rolle mand i produktionen af forskellige organisationer er væsentligt anderledes. I et tilfælde sotrudnik- en fortsættelse af produktionen mekanisme, alle sine handlinger klart opdelte og reguleres. I et andet tilfælde af en person er forpligtet til at udvise størst mulig kreativitet, initiativ og kreativitet. Evaluering og analyse af den menneskelige faktor er lettest udføres i det første tilfælde, da det er lettest at indregne predskazat.Vtoroy - nærhed teknologi kommercielt produkt resultater og muligheden for at estimere indtægter komponent.

Meget ofte, innovation i human resource management begynder med den ansættende leder, der er moden til at indføre et innovativt projekt i livet i organisationen, der ønsker at få den anerkendelse fra kolleger og evnen til at skille sig ud i øjnene af arbejdsgiveren. Og leder fratrækker denne metode i de avancerede tidsskrifter, der afsættes til arbejdet med menneskelige ressourcer, hvor argumenterne vil blive malet med effektiviteten af innovation på eksemplet med den velkendte firma i Tyskland. Men den menneskelige ressource management i Tyskland og Rusland har også nogle forskelle i magt, så at sige, "detaljerne i den lokale befolkning." Og innovation er ikke vant til de kunstigt skabte betingelser, og personale og ledelse vil være vanskeligt at forklare dens gennemførlighed. For enhver virksomhed kræver kun de nyskabelser i human resource management, behovet for der er klar og forståelig for de fleste af nøglemedarbejdere, og som er relateret til behovene i en bestemt virksomhed.

Først skal du identificere flere reelle centrale spørgsmål, der skal løses. Vælg en af dem og til at analysere mulighederne for dets løsning. Vælg derefter den bedste løsning, der er annonceret blandt de øvrige institutledere med begrundelsen af dens betydning for organisationen. Efterfulgt af implementeringen pilot. Gennemførelsen vil kræve, at leje manager til at mobilisere alle de faglige kvaliteter, evnen til at forudse forhindringer og planlægge ressourcer. Hvis det er en succes, er innovation indlejret i livet. Senere nyskabelser i personaleledelse analyseres, og om nødvendigt, korrigeres. Planlagte og faktiske resultater vil have nogle forskelle, de analyseres og er genstand for regulering.

Det er vigtigt at beregne og vurdere alle risikofaktorer for indførelsen af et nyt projekt: lave en liste over dem, vurdere styrken af indflydelsen af hver enkelt faktor i det endelige resultat, at vurdere graden af sandsynligheden for deres forekomst, at udvikle et sæt af foranstaltninger, der sigter på at mindske virkningerne af disse faktorer.

Naturligvis vil det vigtigste spørgsmål for forvaltningen af finansielle investeringer være effektive i dette projekt, og omkostningsbesparelser i fremtiden. Hvis innovation foretaget af Kontoret for Human Resources, bliver en succes, vil dens betydning for ledelsen af selskabet stige betydeligt, øge professionel motivation af ledere til at arbejde med personale, plus uvurderlig erfaring med gennemførelsen af det nye projekt. I fremtiden vil selskabet fokusere på væksten af menneskelig kapital og systemløsning af problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.