ModeTøj

Hvad er en membran tøj

Den moderne verden er klar til at tilbyde forbrugerne et stort udvalg af de nyeste udviklinger og teknologier, og ofte disse nyskabelser anvendes i en lang række områder. Membranen - er et sådant eksempel. Tidligere på materiale bruges kun ved oprettelse af udstyr og beklædning til sport, turisme og andre udendørs aktiviteter. Membran tøj har visse egenskaber, der er nødvendige som en tid under sådanne forhold. I øjeblikket er denne type stof meget udbredt i industrien til at sy overtøj, herunder børn.

Hvad er en membran tøj? Det er syet af højteknologisk materiale, som har en betydelig grad af vandtæthed, men også er i stand til at "ånde". Membranerne er hydrofile og gidropornye.

Hydrofil er en særlig type af væv, som termisk aflejret film uigennemtrængelig for vand inde. Når stoffet forbliver åndbar, kan så som frie kemiske bindinger i molekylet transmittere fugtighed fordamper fra den indre til den ydre side af filmen. I en sådan membran vil de fremmede stoffer og snavs ikke have nogen indvirkning på dens vanddamppermeabilitet, samt dens imprægnering egenskaber.

Gidropornaya membran tøj har mange mikroskopiske huller, dvs. langt. De er i størrelse meget mindre vanddråber, som ikke tillader fugt at komme ind. Således vandmolekylerne i dampform kan frit gå udenfor derigennem. For membraner snavs vil være af denne type er det ødelæggende, fordi det bare træsko porer, hvilket fører til sidst til en forringelse af egenskaberne for beklædning. Sådan beklædning er i stand til at trække vejret membran kun i sin rene form.

Du kan se, hvordan alt dette fungerer i praksis. Det er meget vigtigt, at tøjet var komfortable, dette gælder især for børn. Apropos komfort, her er det refererer til mikroklima, der er, det tynde lag af luft, der er tilbage mellem tøj og menneske. På klima er påvirket af forskellige faktorer: egenskaber tøj, vejrforhold, fysisk aktivitet. Det siges, at børnetøj membran uigennemtrængelig for vind, derfor giver en følelse af komfort, hvor barnet har brug for det. Så det kan være lang tid, når frosten på gaden, er det ikke frysning.

Når du motionerer den menneskelige krop udskiller fugt, dvs. sved, og hvis tiden ikke tager denne fugt, det dækker huden filmen køling i hvile og opvarmes med aktiv bevægelse, der fører til alvorlig ubehag. Membran tøj til børn og voksne ikke tillader fugt fanget inde, hvilket bringer ud fordampningen, hvilket sikrer den korrekte mikrocirkulationen og opretholder fugtigheden og temperaturen. Det viser sig, at i en sådan beklædningsgenstand undlader at bevare uændret den sædvanlige klima, temperatur "overbord", og niveauet af fysisk aktivitet ikke udøve nogen indflydelse på det. Det er grunden til membranen tøj komfortabel både i koldt og i varmt vejr.

Som du kan se, membranen tøj har meget interessante egenskaber, der tillader dets anvendelse til sporten og bare aktiv bevægelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.