Hjem og familieHelligdage

5. november ferie i Rusland hvad?

I dag, 5. November. Hvad ferie fejres i Rusland på denne dag? Militær intelligens. At de nu er ansvarlige tjenester, som på deres skuldre hviler en vanskelig opgave - at sikre sikkerheden for staten.

Loyalitet over for traditionerne

militære efterretninger eksperter er perfekt orienteret i forskellige aktiviteter, såsom strategisk, teknisk, undercover, plads, økonomiske, militære enhed (GRU). Dette er deres retmæssige 5 november ferie.

Den russiske GRU (GRU) - det eneste efterretningstjeneste, der udfører rumfart, ved hjælp af en konstellation af satellitter. Betjentene ved, at deres service, de styrker storhed moderlandet, så ordene pligt, ære og samvittighed pustooy lyd for dem. Der er stadig værdifuld tradition for loyalitet over for Rusland og til folket.

Låst tjeneste

På denne dag, 5. november er ferien fejres i Rusland, de, som vogter dens interesser. Militær intelligens i vores land er et af de mest effektive og private sikkerhedstjenester i verden. De oplysninger, der fik militære efterretningstjeneste, ofte har været grundlaget for beslutningstagning af den øverste ledelse for at sikre sikkerheden i landet.

Dens uundværlighed og effektivitet det viste i krisesituationer i Afghanistan, Irak, Tjetjenien, Abkhasien. Mere end 700 militære efterretningsfolk har uddeler den højeste standard og titlen på Hero.

Militær intelligens og nu er fortsat det mest lukkede særlige struktur, betyder det ikke sin egen pressetjeneste.

Hvorfor vælge denne dato?

Ved afgørelse af Forsvarsministeriet for militære efterretningstjeneste blev etableret den 5. november ferie. I Rusland, tillykke acceptere alle dem, der tjener i de efterretningsenheder. Ferie er beregnet til at understrege betydningen af fortjeneste skjold riddere og sværd, og mål for at styrke deres moral. Mindedag for spejderne, der modigt har båret byrden af tjenesten under krigen og i fredstid, er planlagt til november 5. Ferie i Rusland (2015) vil markere netop det 15. gang siden den første gang blev fejret i 2000. I kalenderen på helligdage er det ikke output.

I dag, 5. november ferien i Rusland! Efter alt, er denne dato betragtes fødslen af den militære efterretningstjeneste. I 1918, Leon Trotsky, som formand for Den Revolutionære Militære Råd i USSR, beordrede ledelse af organisationen, som er engageret i distributionsnettet af agenter. Siden dengang historien om moderne kompleks af militære efterretninger.

Hvad er intelligens?

De russiske væbnede styrker har separate delinger, virksomheder, bataljoner - en militær efterretningstjeneste, hun er medlem af militæret. Til gengæld militære efterretningstjeneste er en del af generalstaben. Hvis generalstaben - "militær hjerne" at intelligens er "øjne og ører", at det er at indsamle oplysninger. Forsvar - dette aktivitetsområde, som er omhyggeligt skjult. Alle oplysninger om fjenden, hans hensigter og planer, midler og kræfter måtte producere. Og ofte dette gøres på grænsen af styrke og på bekostning af sit liv.

Der kan argumenteres for, at erhvervet som en militær efterretningsofficer indhyllet i romantik og betragtes som en af de mest respekterede erhverv i hæren. Og fromhed afhænger ikke af, om en almindelig soldat, der går ind i fjendens linjer af "sprog", eller en oberst servering "undercover" i et fjernt land. Begge er beundringsværdig.

Når der var intelligens?

5 nov ferie i Rusland, men intelligens er ikke de 97 år, siden den blev dannet ikke fra bunden. Den første særlige efterretningstjeneste blev oprettet i 1810, har det produceret en masse eksperter til den russiske hær på tærsklen til Anden Verdenskrig. Men denne krop er kun en etape i historien om udforskning. Så i begyndelsen af det nittende århundrede i de besatte franske forskellige landes områder roligt scurried russiske efterretningstjeneste, og arbejdede i Paris, oberst A. Chernyshov, der selv formået at blive en favorit af Napoleon.

Også i midten af det XVIII århundrede mod efterretningsarbejde i Tyrkiet og Preussen var engageret i rækken af generalstaben og kvartermester. Og den Store, Peter Jeg gav jobbet sine efterretningsofficerer sendt til udlandet. Generelt kan det hævdes, at den militære efterretningstjeneste blev oprettet samtidig med hæren.

Men før i tiden var det umuligt at undvære det. Hvis det ikke havde været indstillet på at Rus razziaer polakker, litauere, tatarer og andre fjendtlige styrker, ville regenterne ikke har tid til at skride til handling, for at afspejle virkningen af fjenden, og staten ville blive udslettet fra jordens overflade. Derfor er det nødvendigt dag spejder november til 5 - ferie i Rusland.

Kirke orden og navnløse helte

Interesser kirken og statslige strukturer i høj grad forenet. Hans Hellighed Patriark tildelt Order af den vigtigste kirke spejder SN Rusland Lebedev for hans bidrag til udviklingen af kirke-stat relationer. Awards også hædret i spidsen for den føderale sikkerhedstjeneste Nikolai Patrushev.

Historie, desværre, har ikke holdt navnene på de første spejdere, der samvittighedsfuldt tjene deres egen jord. Men ligesom vi ikke kender, og navnene på deres samtidige, den russiske efterretningstjeneste. Deres bedrifter for de uindviede forblive uopdaget, så er specificiteten af det arbejde, dem, der sætter interesser deres fædreland over deres egen. Writers kaldte dem "folk tavse heltemod", men der er sandsynligvis til at passe ordet "standard" for denne handling er dikteret af interesser virksomheden, som spejderne tjener uselvisk og hengivent. Intet under sangen siger, "Mens levende intelligens, vil landet ikke går tabt."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.