ComputereSoftware

Udvikling af applikationer til iOS: hvor du skal begynde?

Med hver dag, der går øger antallet af mennesker, der ønskede at lære at skabe programmet. Efter indsamling af oplysningerne i netværket kommer til dem den idé, at den mest lovende er udviklingen af applikationer til iOS - Apples styresystem. Faktisk drøm - denne ene, og programmering - en anden. Opret din egen applikation er ikke let. Men ikke fantastisk svært. Hvad du skal gøre?

programmeringssprog

For at skrive et program til en bestemt platform, skal du bruge et bestemt programmeringssprog. Udvikling af applikationer til iOS og Android er forskellige. Hvis platformen fra "Google" du skal vælge den Java-sproget, til iOS valg mellem Objective-C og Swift. I lang tid at udvikle til iOS-platformen det blev udført kun med hjælp af Objective-C programmeringssprog. På trods af at han var i mange år, er det stadig under udvikling og bliver brugt af et stort antal udviklere. Men dens negative - det er en høj adgangsbarriere.

Da den vigtigste kilde til profit er Apple i sin ansøgning butik, medarbejderne er interesseret i mere nyttige og interessante værktøjer. Af denne grund, regelmæssige konferencer for udviklere, der fortæller os om ændringerne i operativsystemer. I 2014 viste udviklerne nye programmeringssprog Swift, der er ved at udvikle applikationer til iOS. Swift er let at lære, fordi den har en meget simpel syntaks og stærkt skrevet. For dem, der ønsker at lære at bygge applikationer til iOS ejer dette sprog passer meget godt.

Hvad der er behov for at starte

Ud over grundlæggende kendskab til programmering, skal du have følgende:

  • eller bærbar computer med OSX operativsystem ombord;
  • udviklingsmiljø Xcode, som er gratis.

Dette sæt gør det muligt for programmer til at køre i en særlig simulator direkte på computeren. Men vi skal huske på, at i fremtiden kan være nødvendigt at betale $ 99 for et årligt abonnement for at få programmet udviklere. Efter betaling vil være i stand til:

  • designet til at køre programmet ikke i simulatoren og på faktiske enheder;
  • placere app i butikken App Store;
  • hente ny version af udviklingsmiljø og iOS.

I nye versioner af Xcode der var et element såsom en "sandkasse", kaldet Playground. Her kan designeren eksperimentere med et nyt programmeringssprog.

Mange mennesker ønsker at begynde at skrive programmer, men jeg tror, at det er yderst vanskeligt. Selvfølgelig, for at blive en professionel, skal du have en masse viden og stor erfaring bag sig. Men for at skabe et lille program, er det ikke nødvendigt at være en professionel.

Hvordan at begynde at udvikle applikationer til iOS og Android? Læring finder sted i praksis. Derfor er det nødvendigt at begynde med. Mange teorier - er ikke altid godt. Efter alt, hvis en person vil læse fra ende til ti bøger om programmering, computer programmør, han ikke vil. Vi er nødt til at handle.

Legeplads

Denne "sandkasse" - dette er en stor miljø at lære programmeringssprog. Som det ser ud? Brugeren indtaster en linje kode og straks se resultatet af udførelsen. Når det bliver klart, at den skriftlige fragment fungerer som det skal, kan det simpelthen blive overført til projektet. Med hjælp af "sandkassen" kan løse sådanne opgaver som:

  • udviklingen af programmeringssproget syntaks;
  • forbedring af programmering færdigheder med hjælp af forsøg med den nye API;
  • gennemførelsen af simple aritmetiske beregninger;
  • udvikling af en ny algoritme og ser hans hvert skridt.

Udvikling af applikationer til iOS: hvor du skal begynde

Teorien - det er god nok, men som tidligere nævnt, kræver øvelse. For at komme i nærkontakt med den "sandkasse", skal du køre Xcode udviklingsmiljø. Efter at have startet brugeren kan se et vindue, der foreslår at oprette et nyt projekt eller starte Legeplads. Jeg har brug for et andet punkt. Nu er du nødt til at komme op med et navn og gemme den "sandkasse" i enhver praktisk sted på din computer. Af den måde, udvikling af applikationer til iOS til Windows er også muligt, men så nødt til at løse en masse problemer. Denne installation af piratkopieret operativsystem, og redigere vigtige filer, og mange fejl og nedbrud.

Når du har gemt det vil blive lanceret den samme Legeplads, som er nødvendig.

Ved første øjekast er der intet interessant. Men det er nødvendigt at indtaste din kode udseende vil ændre sig med det samme.

For startere, kan du prøve at skrive følgende:

var z = 3

for var y = 0; y <10; ++ y {

z + = z * y

}

z

println ( "resultat: (z)")

Efter denne "sandkasse" vil ændre dens udseende. I den højre kolonne (panelet resultater) viser værdierne for hver linje, som opnås efter udførelse. Også i den højre kolonne, kan du vælge at vise tiden bar, som giver dig mulighed for at spore ændringer over tid for den valgte udtryk. Den viser også konsol output til den tekst, der ville være output fra programmet.

kommentere kode

Udvikling af applikationer til iOS, samt til andre platforme, ikke uden kommentarer, som er nødvendige for at sikre, at bygherren var lettere at navigere i koden. Kommentarer - denne linje ignoreres under udførelsen af programmet. De kan være både enkelt linje og flere linjer.

variabler

Således er applikationer skrevet i et programmeringssprog. Base alle sprog variabel komponent. Udvikling af applikationer til iOS og Android er ikke muligt uden brug af variabler. Som navnet antyder, er det en beholder, der indeholder den variable værdi. Hver variabel skal have et unikt navn og kan indeholde både numeriske og tekstværdier. Programmeringssproget Swift variabler er defineret ved hjælp af nøgleordet var og lad. I det andet tilfælde, kan en variabel ikke ændres og skal initialiseres på erklæringen. I det første tilfælde er den variable initialiseres umiddelbart før brug.

Hver variabel har nogle type. Dette kan være en streng, flydende tal (fraktioneret) booleske værdier (sande og falske).

Output af resultater

Resultatet af programmet vises i konsollen. Hvad er det? Dette er, hvad giver brugeren interaktion med computeren. Således, at udgangen på konsollen anvendte kaldes en skærm og input konsol - tastatur. Nu er betydningen af begreberne lidt har ændret sig. Såkaldte blød vindue til kommando input og output. Udvikling af applikationer til iOS ofte kræver tilbagetrækning af alle data. For at gøre dette i Swift sprog forudsat udskrivningskommandoen og println. De første adskiller sig fra den anden, der starter automatisk en ny linje.

funktioner

Følgende grundlæggende koncept i programmering - funktioner. Det er en vis sekvens af handlinger, der udfører en bestemt opgave. Hver funktion kan tage en hvilken som helst værdi, og returnere resultatet. For at bruge denne struktur, skal du først erklære med søgeordet funk. Efter det indeholder navn og parenteser. Hvis en værdi skal returneres, efter parentesen angiver dens type. Hvis returværdien ikke er til stede, er den type ikke er angivet, eller angive "tom" type - ugyldige. I parentes er de værdier, som funktionen tager. For at kalde en funktion til at angive navn og værdier for argumenter.

Du kan gøre parameteren navn i funktion opkaldet blev nødvendigvis indikeret. Til dette formål er det indrammet af et symbol på "grid".

Så du kan skrive nogen nyttige funktioner, der kan, for eksempel, at beregne valutakurser, omdanner én måleenhed til en anden. Hver gang der er et behov for at bruge dem, lige nok til at kalde disse funktioner, i stedet for at skrive koden fra bunden.

Hvad nu?

Så som det kan ses af ovenstående, at udviklingen af applikationer til iOS med deres hænder kan meget vel være på de kræfter i hver. De vigtigste ting - at lære det grundlæggende i programmeringssprog, at komme i nærkontakt med udviklingsmiljøet og en masse praksis og ofte. Denne praksis er med til at gøre betydelige fremskridt. Men som beskrevet her - det er kun begyndelsen. Yderligere i programmeringen verden vil være en masse interessante, kompleks, fascinerende. Det vil altid holde dit sind skarpe, at skabe noget nyt og godt liv. Efter alt, er Apples maskiner anvendes i hele verden. Derfor vil din ansøgning være i stand til at vurdere millioner af mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.