SundhedPræparater

Næsedråber af tilstoppet næse: liste. Næsedråber af tilstoppet næse under graviditet og til børn fra 2 år: en liste over billige, anmeldelser, billeder

Løbende forskellig oprindelse ofte ledsaget af svær tilstoppet næse. Det opstår på grund af hævelse og inflammation i slimhinden. For at løse dette problem er i øjeblikket tilgængelige masse medicin. Deres sammensætning kan variere meget, men effekten af ansøgningen vil være næsten den samme.

Denne artikel vil fortælle dig, hvad der er en dråbe tilstoppet næse. Listen vil blive præsenteret for dig. Du vil være i stand til at vide, hvad der er en forskel mellem alle stoffer. Også værd at nævne, hvad betyder acceptabelt at anvende under graviditet og til småbørn.

tilstoppet næse

Før du ved, hvad er de dråber i næsen fra tilstoppet næse (liste), må jeg sige, hvordan opfører denne ubehagelige symptom. Hævelse af næseslimhinden kan være svagt, moderat og stærk. I det første tilfælde personen føler mangel på luft udelukkende vandret. I denne situation er det meget muligt at gøre uden særlige forberedelser.

Med moderat eller svær hævelse patienten kan ikke trække vejret ordentligt og i opretstående stilling. Når dette er ledsaget af svær grad af smerter i halsen. Ofte personen føler sig utilpas selv med munden vejrtrækning. Der kræves brugen af narkotika i denne situation. , Anbefales det dog at give specialist.

patologi Årsager

Afhængigt af, hvad der var årsagen til symptomerne vælges tilsvarende dråber i næsen ved tilstoppet næse. Liste, vil foto medicin blive præsenteret for dig på.

Den hyppigste årsag ødem og inflammation af den nasale mucosa er en virussygdom. I dette tilfælde er det de mikrober komme ind i den øvre luftveje. Bakterielle komplikationer forekommer sjældnere. Også forårsage overbelastning af næsepassagerne kan være en allergisk reaktion, otitis, inflammation polypper, tonsillitis, og så videre. tilfælde af lægemiddelinduceret rhinitis betragtes separat. I dette tilfælde en person udvikler afhængighed af dekongestanter på grund af deres misbrug eller overforbrug.

Hvornår skal jeg bruge dråber i næsen af overbelastning?

Listen af sådanne produkter er ganske stort. Medicin til at lindre vejrtrækning anvendelse på følgende:

  • når en person kan ikke rigtigt trække vejret gennem næsen, i kombination med stærke smerter i halsen;
  • før en vigtig begivenhed, hvor du skal være ved godt helbred;
  • under graviditet, når iltmangel truer føtal hypoxi;
  • børn op til 2 år som forebyggelse af komplikationer;
  • med otitis forskellig art;
  • under bihulebetændelse, bihulebetændelse, adenoiditis og så videre.

Bemærk, at hvert lægemiddel har sin begrænsning i anvendelsen. På det vil du helt sikkert fortælle brugsanvisning, eller ekspert.

Liste: næsedråber af tilstoppet næse på grundlag af xylometazolin

Denne aktive ingrediens refererer til livsvigtig medicin. Medicin fra tilstoppet næse ofte anbefales at bruge det på grundlag af denne komponent. For lægemidler med xylometazolin er følgende midler: "Tizin", "Rinonorm", "Rinostop", "Rinomaris", "Otrivin" "Xylen", "Nazolin", "Dlyanos" og mange andre. Medicin er til rådighed i form af små dråber og sprays.

Medikamenter baseret xylometazolin anvendes i adskillige timer. De er stort set ikke optages i blodbanen og er sikre midler. Medicin kan bruges vordende mødre og småbørn. Derfor er det nødvendigt at samle op de individuelle doser af medicin i overensstemmelse med lægebesøg.

Oxymetazolin at behandle en almindelig forkølelse

Hvad er nogle dråber i næsen fra nasal overbelastning? Liste til børn fra 2 år omfatter følgende lægemidler: "Nazivin", "Nazol", "Sialor næsehorn", "uger", "Naso Spray", "Sanorinchik" og mange andre.

Disse lægemidler er ofte anvendes til behandling af rhinitis. De kan administreres under graviditet. Også, udbredt brug af præparaterne i pædiatri, samt den voksne befolkning. Lægemidlerne reducere hævelse, herunder sygdomme i øret. Dette bidrager til en bedre indtrængning af andre lægemidler og god bedring.

Baserede lægemidler nafazolina

Dette aktive stof refererer til et højhastighedstog midler. Men varigheden af dens drift er lav sammenlignet med tidligere medicin. Ofte er baseret på nafazolina narkotika forårsage en uafhængig sygdom kaldet lægemiddel-induceret rhinitis. Når en person oplever sin afhængighed af disse lægemidler. Det er værd at bemærke, at det er psykisk.

De medicin af denne plan omfatter "Sanorin", "Naphthyzinum", og andre. Ofte de anvendes til sæsonbetonet allergi. Bemærk, at alle lægemidler baseret nafazolina forbudt til brug for børn op til et år og fremtidige mødre.

glukokortikoider

Denne type medicin er baseret på arbejdet af hormoner. Produktet indeholder stoffer, der ikke kun lindre tilstoppet næse, men også fjerne betændelsen. Anvendelse af en sådan anbefales, når polypper, allergiske reaktioner. De er også ordineret, når de førnævnte stoffer har ingen effekt.

For glukokortikoid formuleringer omfatter følgende handelsnavne: "Nasomet", "Tafen" "Avamys," "fluticason", "Nasobek", og andre. Alle disse værktøjer er også udpeget og med medicinsk rhinitis, når der var en tolerance over for andre vasokonstriktor aktive ingredienser.

Pædiatrisk anvendelse

Hvis dit barn har brug dråber i næsen fra tilstoppet næse - "Nazivin" liste vil være en af de første lægemidler. Omkostningerne ved sådanne lægemidler er lav. I gennemsnit er det 120 rubler. Vær opmærksom på doseringen af det aktive stof. Nogle formuleringer kan bruges fra de første dage af livet, mens andre - først efter et år eller to.

Et andet lægemiddel, der ofte bruges i pædiatri er "Vibrocil". Hans arbejde er baseret på det aktive stof phenylephrin. Omkostningerne ved denne medicin er omkring 250 rubler. En funktion af lægemidlet er, at det kan bruges i en uge. Mens de ovennævnte midler er acceptable kun 3-5 dage.

Hvad forventningsfulde mødre?

Hvad er nogle dråber i næsen fra nasal overbelastning? Liste over graviditet omfatter størstedelen af lægemidler, der er tilladt børn. I dette tilfælde skal dosis af lægemidlet for moderen være minimal. Også under graviditeten, kan indgives glukokortikoider. At give en sådan anbefaling kan kun læge for specifikke indikationer. Må ikke være bange for, at de lægemidler, indeholder hormoner. De vil ikke påvirke forløbet af graviditeten.

Sådanne formuleringer anbefales til kvinder at bære et barn, med en stærk allergisk rhinitis eller under en kold. Det er ønskeligt ikke at misbruge dosering og narkotika regime. Særskilt anvendelse af sådanne lægemidler er uacceptabel.

billig medicin

Hvis du har brug for en nasal drop ved tilstoppet næse, vil en liste over billige produkter give dig en læge. Du kan også høre om spørgsmålet med farmaceuten på apoteket. Hvad kalder man de mest overkommelige næsedråber af tilstoppet næse? Liste over lav pris:

  • "Naphthyzinum" - 30 rubler.
  • "Nazolin" - 50 rubler.
  • "Galazolin" - 40 rubler.
  • "Sanorin" - 120 rubler.

Den resterende medicin i prisen når niveauet for 130 rubler og derover. Bemærk, at de lægemidler, der er tilgængelige i form af spray, har en endnu større omkostning. Også være opmærksomme på aldersbegrænsningen. De fleste sprays til børn lov til at blive brugt først efter 6 år.

Anmeldelser af præparater

Du ved allerede, hvad er dråber i næsen fra listen nasal overbelastning. Forbruger anmeldelser sige, at næsten alle midler er det samme. De eneste undtagelser er lægemidler baseret på hormoner. Deres effekt kun forekommer efter 6-8 timer.

Forbrugerne siger, at der ud over den vasokonstriktor, kan fjerne nasal og andre stoffer. De er specielt velegnet til børn under to år og vordende mødre. Disse stoffer er ikke vanedannende og psykisk afhængighed. "Pinosol" og "pin" kan tilskrives ham. Dråber er baseret på olier, de blødgøre, reducere inflammation, fjerne hævelse og fremme vævsregenerering. Også anvendes saltopløsninger. Denne "Rinonorm", "Dolphin", "akvamaris", "Akvalor" og så videre. De trække overskydende væske fra vævene, fjerne hævelse. Også narkotika har en antiseptisk virkning.

konklusion

Du ved, hvad du kan bruge næsedråber tilstoppet næse. Liste (billige produkter) præsenteres for din opmærksomhed. Ofte beskrevet lægemidler kombineret med andre lægemidler. De skal kun anvendes på recept. Du trækker vejret let!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.