Mad og drikkevarerOpskrifter

Fødevarer kål opskrifter i forskellige udførelsesformer

Kål kan usminkede kaldes universel produkt. Det er egnet til fremstilling af forskellige supper, hovedretter, samt en velsmagende kål tærter og kager! Hvad interessante ting kan være fremstillet af denne velsmagende og sunde grøntsag? Så fad af kål opskrifter :

gryderet

Kål (700 g) tynd og snittes i små stykker. Sæt en gryde med vand i kog i det kogende vand allerede lagt kål, dække og kog i 10 minutter.

På dette tidspunkt, Riv 100 g ost. Du kan bruge den normale faste eller røget pølse.

Kål læne sig tilbage i et dørslag, vente, indtil den er afkølet. Deltag hende og ost i en separat skål, tilsæt de to hønseæg og en halv kop semulje. Og endelig - tilføje en skefuld creme fraiche. Alle ingredienser er godt blandet.

Pan eller bagning fad fedt, lagt en masse kål og drys med rasp (omkring to spiseskefulde). Bages i ovnen til de er gyldenbrune på medium varme.

Retter af kål, grød opskrifter med svampe

1 kilo kål chop og sende den til panden med vegetabilsk olie. Hæld et halvt glas vand og lad ragout under låget lukket i en time.

I mellemtiden, Hak løg, gulerod rist og sat på den anden pande til brun, efter fem minutter, tilsæt grøntsagerne 200 gram hakkede svampe, lad det simre i 15 minutter, hvorefter der tilsættes tre spiseskefulde tomatpuré og rør.

Det sidste trin - på en pande med kål lå champignon blanding med grøntsager, rør rundt og kog i fem minutter. Solyanka er klar!

2. Alternativt forbliver de samme alle ingredienser, blot udskifte svampe pølse. Det viser sig ikke mindre velsmagende.

Disse retter er klassificeret som meatless måltider af kål.

vegetabilsk kage

Kochan mellemstore kål adskille bladene, skære dem med en tyk bund. Kog en gryde med vand og fordybe bladene i et par minutter, hvorefter du kan folde dem, så dørslag.

Næste, du behøver for at tilberede dejen. Slå tre æg, tilføje til det 150 g mayonnaise, salt og peber og pisk igen.

Hver kålblad dukkert i dej og sat på en varm pande med smør, steges på begge sider til de er gyldne brune.

Mens stegte blade, kan du fortsætte til udarbejdelse af fyldninger:

1. meget finthakket mellemstor løg, rist 300 gram gulerødder på et fint rivejern. Sautér grøntsager data.

2. Rist (fortrinsvis lavvandede) ca. 200 g ost blande det med 150 g mayonnaise og to hvidløgsfed, passeret gennem pressen.

Nu er det muligt at danne en kage. På den nederste del af en kålblad lay-stegte grøntsager, smurt med et tyndt lag mayonnaise, et andet ark smøre ost blanding. Og så videre, indtil du løber tør for ingredienser. På toppen af kransekagen spredes med mayonnaise og pynt med krydderurter eller revet æg og sat i et par timer i køleskabet.

Ikke mindre velsmagende er de vigtigste retter af kål. Fremgangsmåder til deres fremstilling er beskrevet nedenfor.

Retter af kål: opskrifter kål fra kinakål med forskelligt fyld

1. Fyldningen af kød. Sæt ild til en stor gryde, hæld vegetabilsk olie ind i det og sætte det finthakkede løg og tre tre revne gulerødder. Steg til de er gyldenbrune og fjerne halvdelen af grøntsagerne fra gryden. I den resterende del af tilføje en skefuld tomatpuré og steg i yderligere to minutter.

Kochan kinesiske kålblade at gøre ud med hver afskære en tyk bund og skoldes med kogende vand.

Forberede fyldet. Den kilo hakket kylling utilstrækkeligt tilsættes 200 gram ris, resten af gulerødder, løg, hakket pause i ægget, salt og peber, bland godt.

Wrap fyldet i kålblade, sat i en gryde med grøntsager, tilsæt vand til helt at dække kål ruller. Tilsæt salt, bring i kog, reducere varme og lad det simre i en halv time. Klar til at indsende fyldt med creme fraiche.

2. Fyldningen af svampe. Opskriften ændrer ikke, men i stedet for hakket kylling brugte den samme mængde af svampe (skov eller svampe)

Retter af kål, er opskrifterne hvoraf præsenteres her, ganske enkelt, at koge dem er ikke let.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.