ForretningLandbrug

Oidium - svampesygdomme druer. fungicid behandling

Den relativt nylig forekomst af druer i Siberia haver med god landbrugspraksis ikke befordrende for ophobning af patogener af denne afgrøde. Amatør vinmarker behøvede ikke kemisk beskyttelse.

Men uden opsyn importeret fra andre regioner og områder med vinstokke af forskellige sorter har ført til fremkomsten og spredningen af farlige sygdomme i druer. Den mest skadelige af disse er meldug - en svampesygdom af druer, som begynder behandling med det samme.

Mød meldug, også kendt som meldug falsk, han pepelitsa også

Først opdaget mere end et halvt århundrede siden i England, denne drue sygdom hurtigt spredt rundt om i verden. Sorter resistente over for meldug i naturen er meget lille. Hvis en ung vin (ofte tæt knopper) vises hvid belægning, som går på al flugt eller er allerede blevet gullig eller sort (i dette tilfælde, synes at flygte forkullede, det tørrer op), være klar over, at det er meldug - en sygdom i druer. fungicid behandling - en sikker vej til at ødelægge dette angreb. Behandlede planter bør straks ved detektering af en sådan RAID. Den næste fase af sygdommen: bladene, sædvanligvis på oversiden, vises svampen grå pulverformige coating, en plade overtrukket med brune pletter og tørrer. Men det mest farlige - druer nederlag, hvor parasitten kan gengive efter deres æggestokke til at modnes. Børste priporashivaetsya fed med grå flor, bær dækket første pletter, visne og tørre. Hvis bærrene er i modningen fase, ser det ud til våd forrådnelse. Skræl revner i vindruekerner og rage. Bær er lavt sukkerindhold, modning sker. I svære tilfælde Oidium druer uegnede til konsum. En anden svamp - gråskimmel, men det påvirker kun de bær, som er typisk for denne sygdom af druer. Med billeder meldug sammenligne dette billede børste med botrytis - en klar sondring.

Foranstaltninger til bekæmpelse af svampesygdomme lidelser

Meldug - en sygdom, der truer druer. Plantning behandling ved de første tegn kan du starte med brugen af kolloid svovl. Det er dårligt opløseligt med vand, så spray lægemidlet i morgen praksis i stille varmt vejr efter tørring den grønne del af vin. Svovl er godt blandet med den sigtede træaske i et forhold på 3: 1. På de første manifestationer Oidium ved at sprøjte en opløsning af kaliumpermanganat svagt lyserøde, bagepulver opløsning med en koncentration på 0,5%. Men hvis der allerede er grasserende sygdommen af druer, uden fungicid behandling er usandsynligt, at være en succes.

Til anvendelse i amatør vinmarker og frugtplantager for at bekæmpe svampesygdomme sådanne præparater må gerne svampedræbende komponent som "album", "abig peak", "Planriz", "Integral". Forarbejdning af druer fra sygdomme via disse midler i vækstperioden og skal udføres i henhold til vejledningen. Den mest effektive stof er "integreret" - kun en enkelt vingård sprøjtning og andre midler bør gennemføres fra 5 til 8 behandlinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.