TravelingHoteller

Sherwood Greenwood Resort 4 * (Kemer, Tyrkiet): beskrivelse og hotel anmeldelser

Rettelig et af de bedste feriesteder i Tyrkiet anses for at Kemer. På trods af, at denne region er ung nok, er han udvikler sig meget dynamisk, og i dag er klar til at tilbyde turister alle en fantastisk ferie ved bredden af det varme Middelhav. Hotel infrastrukturen præsenteres her er meget bred: fra billige gæstehuse til luksuriøse femstjernede komplekser. Hvis du planlægger at tilbringe din ferie i Antalya og ønsker at bo i en komfortabel, men ikke for dyrt hotel, ville det være et glimrende valg Sherwood Greenwood Resort Hotel 4 *. Vi har i dag besluttet at blive bedre bekendt med denne fire-stjernet hotel og finde ud af, hvad de mener om resten af vores landsmænd der.

Hvor er denne egenskab

Sherwood Greenwood Resort 4 * er beliggende i en meget hyggelig og rolig - landsbyen Goynuk. I midten af ferieregion, byen Kemer er kun 9 km. Du kan nå det enten med taxi eller bus (hvor det kaldes dolmus). Afstanden til byen Antalya Lufthavn ligger 55 kilometer væk. Ved ankomsten i luften havnen vil tage dig til dit hotel i 50-60 minutter. Som for havet, hotellet tilbyder en privat strand, ligger blot et par hundrede meter. Men på vej til det er nødvendigt at krydse vejen.

Tyrkiet: hotel "Shervud Grinvud Resort" 4 * - Beskrivelse

For første gang, dette firestjernede hotel åbnede sine døre for turister i 1999. Siden da, blev adskillige restaureringer foretaget her, hvoraf den sidste kom i 2010. Med hensyn til sin egen hjemmeside, det dækker et areal på 23 tusinde kvadratmeter. Der er en masse af grønne områder og har alt hvad du behøver for en vidunderlig og mindeværdigt ophold. Hotellet har også et værelse, en sauna, et sundhedscenter. På stranden kan du nyde vandsport. selve hotellet omfatter 255 komfortable og smagfuldt indrettede værelser, beliggende i to fire-etagers bygninger og ni hytter. For gæster i hotellets komplekset har en restaurant med en buffet, samt institutionen fungerer på en "a la carte", hvor du kan bestille din foretrukne retter på menuen.

Samlet Sherwood Greenwood Resort Hotel 4 * er ideel for familier med børn i forskellige aldre. Komfortable med mig selv og den unge vil føle her.

Betingelser for hotelophold

I overensstemmelse med hotelkomplekset interne regler afvikling af turister, der ankommer i rummet reserveret af dem såsom fra 14:00. I tilfælde af en tidlig ankomst til hotel medarbejdere vil gøre deres bedste for at bosætte dig med det samme. Men på højden af turistsæsonen, hotel Sherwood Greenwood Resort 4 * er ofte fyldt til 100%, så du er nødt til at vente til de tidligere gæster forlader lokalet, og maids vil rengøre. I dette tilfælde kan du efterlade din bagage i plads til bagage og at gå omkring hotellet, har et måltid i restauranten, svømme i poolen eller bare gå til stranden. På afrejsedagen værelse skal være fri før middag. Også på udledning bør være at bosætte under sit ophold på hotel og brug af forskellige tjenester. Hvis du allerede har betalt for overnatning rejsebureau, hvorigennem bestilt en billet, så den erklæring, du vil kun tjene penge for brugen af yderligere tjenester (hvis du har dem, selvfølgelig, tyet). I dette tilfælde til at acceptere både kontanter og plast kort systemer, "Visa" eller "MasterCard". Betaling kan ske kort og andre systemer, men spørgsmålet bør afklares på forhånd med Sherwood Greenwood Resort på forhånd. Bemærk også, at hvis du bestiller et hotelværelse via internettet, kan hotellet opkræve dig en forudbetaling. I dette tilfælde, på tidspunktet for udledningen vil du kun gøre resten af leveomkostningerne.

børn

Da dette hotel primært er fokuseret på familier af mennesker, der bor i det får lov til at børn i alle aldre. Desuden, hvis du lægger dit barn til 2 år på den ekstra sæt krybbe eller et barn under 12 år på eksisterende senge, den ekstra noget, du ikke behøver at betale ekstra. Husk på, at i hvert værelse på Sherwood Greenwood Resort 4 * er det muligt at sætte kun én barneseng. Muligheden for at installere ekstra senge er ikke tilgængelige for voksne. Hvis du ønsker at placere i rummet en barneseng, bedes du give besked på forhånd administrationen af hotelkomplekset.

Kæledyr tilladt

Hvis du hører til den kategori af personer, der rejser i selskab med dine firbenede kæledyr, dette punkt er vigtigt for dig. I overensstemmelse med reglerne i hotellet, på sit område er forbudt at placere nogen kæledyr. Derfor vil du enten nødt til at forlade din lodne ven hjemme eller finde en anden hotel at bo kategorien "pet-venlige".

Hotellet har

Som allerede nævnt, hotellet Sherwood Greenwood Resort (Kemer) råder over 255 komfortable og smagfuldt indrettede værelser. De er placeret i de vigtigste fire-etagers bygning (Bygning Maine), en fire ekstra hus (Opbygning af en bilag) og ni bungalow. Alle værelser på hotellet kompleks inddeles i tre typer: "Junior Family room" standard, "Family room" og Vi tilbyder et nærmere kig på hver kategori. Jeg vil gerne bemærke, at uanset hvilke typer af værelser, rengøring dem sker dagligt, og håndklæder og sengetøj skiftes tre gange om ugen. Også, du har altid mulighed for at bestille roomservice.

standard værelser

Værelser af denne type er placeret i hovedbygningen af hotellet og bungalows. Det samlede antal på "Shervud Grinvud Resort" er 223. Disse værelser er fra 19 til 21 kvadratmeter. De er designet til maksimalt fire gæster. Rummet har aircondition, tv med satellit-kanaler (herunder russisk-talende), telefon, badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåber og toiletartikler samt en balkon med udsigt over poolen eller haven. For et gebyr, værdiboks og minibar. Der er gratis trådløst internet. På gulvet i værelser - laminat og keramiske fliser. To af disse værelser er specielt udstyret til at rumme handicappede gæster.

"Family room"

Værelserne af denne type er placeret kun i hoveddelen af hotellet og består af to værelser: et soveværelse og en stue. Deres område er på 45 kvadratmeter og kan rumme op til fire her logerende. en dobbeltseng i ét rum, og den anden - tvilling. Hertil kommer, at rummet har et tv med satellit-kanaler (herunder russisk-talende), telefon, minibar, pengeskab, aircondition, badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler, en balkon med udsigt over poolen eller haven. Etage - laminat.

"Junior Familieværelse"

Disse værelser ligger i annekset af hotellet "Shervud Grinvud Resort" (Kemer). Der er i alt 20. Arealet af denne type værelse er 40 kvadratmeter, og det består af et værelse med en skillevæg. En dobbelt og to enkeltsenge kan rumme op til fire personer. Påfyldning dette nummer er det samme som andre typer af rum: badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler, aircondition, tv, telefon, minibar, pengeskab og balkon med udsigt over poolen eller haven. Etage - laminat.

mad

Hotel "Shervud Grinvud Resort" tilbyder sine gæster måltider på systemet "ultra all inclusive". Det fungerer fra 10:00 til midnat og omfatter alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, der er fremstillet i Tyrkiet, såvel som en række udenlandsk fremstillede drikkevarer. For et gebyr gæster forudsat frisk juice, aftappet drikkevarer og is.

Fem gange om dagen (ud over morgenmad, frokost og middag, er der også en sen morgenmad og late night snacks) i hovedrestauranten af hotelkomplekset, som har plads til 400 gæster indendørs og 160 gæster på terrassen, erfarne kokke tjente en buffet af retter og desserter som lokale og internationale retter. Herudover har hotellet en restaurant og italienske køkken, opererer på et "a la carte". Her kan du bestille a la carte. Bemærk, at for at besøge restauranten "a la carte" du skal forudbestille et bord.

På stedet er flere barer: lobbyen, ved poolen, på stranden og i et diskotek. Her kan du forkæle dig selv dine foretrukne ikke-alkoholiske og alkoholiske drikke.

Hav, strand

Det firestjernede Sherwood Greenwood har sin egen sand og stenstrand. Det ligger 200 m fra hotellet, og stien til det bliver nødt til at krydse vejen. På stranden er der liggestole og parasoller, brug af dem er for hotellets gæster gratis. Der er også en bar, hvor du kan køle din favorit drinks og cocktails. På stranden kan du leje udstyr til vandsport.

Fritid

På hotellet har en stor udendørs swimmingpool (950 sq. Meter), indendørs swimmingpool (60 m². Meter) og en lille pool for børn. to vandrutsjebaner, der er designet til voksne er også placeret her, og to rutschebaner, velegnet til selv de yngste gæster på hotellet. I nærheden af poolen er der en solterrasse med liggestole og parasoller samt en bar.

Hele dagen og sent ud på aftenen på Sherwood Greenwood Resort 4 * arbejder animatorer, som gør deres bedste for at diversificere fritid vacationers. Hvis du bliver træt af at svømme i havet og poolen og på solterrassen, kan du spille mini-fodbold, bord eller tennis, basketball og billard, cykling, gå til gymnastik eller nyde vandsport. Om aftenen i amfiteatret af hotelkomplekset kører en lys og spændende show, efterfulgt af et diskotek starter.

"Shervud Grinvud Resort" (Kemer): anmeldelser

Som for mange rejsende er det vigtigt at lære om en bestemt resort view folk har opholdt sig her, besluttede vi at sammenfatte kommentarer fra vores landsmænd, som boede i løbet af ferien på dette hotel. Så skal det først bemærkes, at langt de fleste anmeldelser er positive. Det er meget sjældent selv for fem-stjernede hoteller.

For eksempel vores landsmænd var ganske glad da tilstanden af bygningerne i hotelkomplekset, samt tal. Ifølge dem, rummet er virkelig behageligt. Her er alt arbejder altid, og der er ingen grund til at bruge kostbar ferietid på klagen administrationen på dem, eller andre skader. Meget positivt indtryk på de rejsende lavet og område. Det er meget grøn, smuk og ren. Der er flere gode steder for fotooptagelser.

Den største uenighed mellem de ferierende ofte blusser op på mad. Som for hotel "Shervud Grinvud," det er hvor de fleste turister enige om, at maden er meget velsmagende og meget varieret. Så nogle mennesker ikke har tid til at prøve alle retter, selv for to ugers ferie.

De fleste af vores landsmænd kunne lide animationen i hotellet. Ifølge dem, animatorerne arbejdede på samvittigheden, og ikke sky nogen anstrengelser for at underholde hotellets gæster. De er ikke blevet frataget opmærksomhed og de børn, som dagtimerne miniklub blev åbnet, og en mini-disco om aftenen.

Sammenfattende kan vi sige, at mange besøgende var meget tilfredse med deres ferie i et fire-stjernet hotel "Shervud Grinvud Resort" Kemer. De behøver ikke udelukke, at de ville vende tilbage her igen og vil anbefale denne egenskab til alle mine venner og familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.