HobbyHåndarbejde

Sådan strikke Baby kjole hækling

Fra alle forskellige tøj oprettet med deres egne hænder, måske det mest interessante at strikke Baby kjole hækling. For det første er hurtig. Selv nybegyndere syersker får brug for ikke mere end en uge til at skabe et kunstværk design, der svarer til den i butikkerne skal findes. For det andet, lyset sommer og varme vinter strikkede kjoler altid se smart på en særlig måde og tildele sin ejermand til andre piger.

Er det svært at strikke Baby kjole hækling? Nej, det er ret simpelt. Hvis du har et billede af plakaten med fm og uden det, og derefter oprette et sæt tøj til arbejde døtre vil ikke være. Den nemmeste måde at bruge disse sløjfer skiftevis i forskellige kombinationer. Hvilken slags mønstre til at anvende i deres arbejde, kan løses ved at se på børnenes kjoler med hæklede mønstre i blade handy mennesker. Generelt, jo mere elegant binding, jo mere kompliceret dets gennemførelse, men der er en række af simpel gennembrudt, der så meget interessant og samtidig let at bruge.

Børns kjoler krog kan forbindes fra de enkelte elementer. Vælg et tema og skabe et reelt billede: eng med blomster og sommerfugle, havbunden med indbyggerne i dybet af himlen med skyer og sol, etc. Så skitsere elementerne i opstillingen af mønstret på papiret og begynder deres forberedelse: lyse blomster terry passer ikke mere end en halv time, den samme mængde tid, det tager at fiske eller sommerfugl busk alger og søstjerner. Klar til at lægge ud elementerne i mønsteret og pin det på de steder, hvor de ville være bedst at se på det færdige produkt. Når al den plads vil blive besat af tallene, begynder at binde dem sammen. Den nemmeste måde at sy. Ved udgangen af Sy side- og skuldersømme og gå langs konturen af alle ærmegab med en eller to rækker af søjler, uden fm. Du kan ikke engang forestille sig, hvad en sensation vil gøre en kjole i et miljø med små fashionistas og deres forældre! Ikke kun det, det er interessant at skabe, det ser også godt.

Hvis du ikke er sikker på, at du har råd til at binde barnet kjole hækling og ud, kan du begynde at udføre sarafanchik med gennembrudt topom af garn og en fluffy nederdel stof. Hvad er fordelene ved sådanne modeller: For det første, for uerfarne strikkere til at sy en nederdel lettere end dilemma. Især, at intet mønster er nødvendig - normalt bruges bare et rektangel af lys stof, sømmede på undersiden og rynket fra toppen. Ulemper pritachki top til bund et smalt skjul strikket bælte. For det andet spiller med et udvalg af teksturer og farver af stof, kan det være helt anderledes i humør Sarafan, administrerende vyvyazyvayut kun en enkelt type toppen. For det tredje er denne model ikke har brug for en foring, for kjoler med sarte nederdele - og så ikke skinner.

Hvis du vil linke børnenes sommerkjole krog til en bestemt ordning eller beskrivelse, skal du sørge for at være opmærksom på kravene til garn og krog. Respekt nøjagtigheden af deres tykkelse, kan du være sikker på, at du vil få den erklærede størrelse af produktet. Oftest sommeren Sarafan for børn strikket af bomuldsgarn lyse farver eller mikrofiber - tykkere og blødere, men lige så let og hygroskopiske som c / f. Til bestyrelsen vil ønsker at indstille til at gøre Panama, så hendes pung, så noget andet - håndarbejde vanedannende. En ung skabning, som du tog krogen, ser det mirakel af fremkomsten af hver ny ting, også vil søge at gøre noget med deres egne hænder - og det er meget nyttigt ønske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.