Kunst og underholdningMusik

"Khaki" gruppe: historie og kreativitet

"Khaki" gruppe - et russisk team, der arbejder i den genre af populær musik. Det blev grundlagt i St. Petersborg i 2008. I samme år, den første koncert i gruppen.

struktur

Forsanger af "Khaki" - Ilya Samitov. Max Leonidov ansvarlig for guitar akkompagnement. Alexander Makarov keyboardspiller. Bassist Dennis er Turlaev. Vladimir Zherebtsov ansvarlig for slagtøjsinstrumenter. Val område - en guitarist.

historie

"Khaki" gruppe har startet studiet i 2009 i Moskva og St. Petersborg. Lyd-producenter var Andrei Samsonov Oleg Baranov. Alvorlige sange "Slip" og "særlige agenter" opfyldt Dzhordzh Marino - New York ingeniør, der arbejdede på de albums, Coldplay, A-Ha, Led Zeppelin, U2, Metallica. På sangen "Secret" arbejdede Mick Marsh.

skabelse

"Khaki" gruppe i 2009, begyndelsen af nedskydningen af debut video til sangen "Let go." Operatør gjort Marat Adelshin. Et par uger efter starten på rotation på Radio premiere videoen til "Muz-TV". Kort efter dette arbejde har fået til "RU-tv." "Khaki" bandet blev spottet af producenterne af tv-serien "Ranetki" og "Univer". Holdet blev inviteret til at deltage i skabelsen af lydspor. I nogle serier, selv musikerne skulle spille sig selv.

Oplev TV skyderier nyttig gruppe i spillet af "Mafia" på kanalen "Muz-TV", samt Comedy Club TV-show. I 2009 indspillede bandet en demo single "Secret". Det omfatter 3 sang og musikvideo. Cirkulation tredive tusinde eksemplarer straks razosholsya. De første ejere var i stand til at blive tilskuere "Rock-Line" festival, der blev afholdt i Perm. Bandet spillede på ellevte Petersborg festival af kvass og øl. Musikerne deltog i begivenheden "Baltic - russiske", som fandt sted i Yaroslavl. Kort efter skyderiet af videoen til sangen "Falling". For dette arbejde blev inviteret mestre fra Finland, blev han direktør Misko Iho, operatør - Yuge Heykkilaa. Snart klippet kan ses på TV.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.