Kunst og underholdningMusik

"Akvarium": diskografi

I dag taler vi om oprettelsen af "Aquarium" gruppe. Diskografi vil blive beskrevet nedenfor. Dette er en af de tidligste rockbands i Rusland. Hun har mere end fyrre år.

Om holdet

"Akvarium" - en gruppe, der under hans embedstid har gentagne gange ændret sammensætningen. Uforanderlige kun mastermind og sanger. Disse kvaliteter kombinerer Boris Grebenshchikov. Han er medlem af bandet siden 1972, dvs. siden dens begyndelse. Bandets medlemmer var i forskellige perioder: Edmund Shkliarsky Boris Rubekin Oleg Sakmarov, Sergei Kurehin, Mike Naumenko, Vsevolod Gakkel.

"The Temptation of St. Aquarium"

Det såkaldte "pre-historisk" arbejde "Akvarium" gruppe. Diskografi startede med hende. Albummet blev indspillet i 1974. Han har længe været anset for tabt. Det blev dog fundet i 1997. "Akvarium" - en gruppe, der genudgivet dette album i 2001 på cd. Han indgik en særlig samling. Dens navn - "Forhistoriske akvarium". Den dato, hvor optagelsen blev lavet, er konsensus ikke eksisterer i dag. "Temptation" er af interesse i dag i en verden af musik, da det er sandsynligvis de første erfaringer med skabelse af konceptuelle værker om territorium Sovjetrusland.

"Ordsprogene Count Diffuser"

Dette blev efterfulgt af en anden magnitoalbom, som frigives gruppen "akvarium". Diskografi hold vil fortsætte med at arbejde, indspillet i 1975. Dette album blev født i svære tider. Boris Grebenshchikov i begyndelsen af 1975, mistede sin far. Som en følge heraf blev gruppeleder ramt af en sygdom, der forlod ham ikke en og en halv måned. Efter raskmelding, gjorde han et liv valg til fordel for "Akvarium", og musik. Han besluttede at skabe et fuldgyldigt musikalbum.

"Fra den side af spejlet"

Et eksempel herpå er en solo magnitoalbomov Boris Grebenshchikov. Titlen er taget fra et digt af Arseniya Tarkovskogo. Albummet genudgivet i 2001 på cd. Optagelsen blev lavet i hjemmestudie Yakov Pevzner. I dette arbejde forfatteren føler for sin egen stil. Optage sange, mens udenom de runde hemmelige underjordiske entusiaster, det var næsten umuligt. Heldigvis mødte jeg en mand, der kom ind i resonans med værker Grebenshchikov. Sangen "Stranger" er skabt under indflydelse af Jethro Tull og Okudzhava.

ballader

"Careless russisk tramp" - album, som blev udgivet i 2006. Den er udstyret med en bred vifte af genrer. Her er der en ballade skrevet af keltisk folklore, og dansemelodier, samt elektronisk musik og trance. Albummet omfatter 19 spor. For dette arbejde, blev parterne inviteret musikere. Især blandt dem Tim Hodgkinson og Henri Kayzer samt indiske kunstnere Pandit Bhawani Shankar Kathak og Chaurasia. Det tog omkring to år.

andre album

"Alle de brødre - søstre" - fælles arbejde Mike Naumenko og BG. Den blev udgivet som en magnitoalbom. Den blev indspillet i 1978 om Neva i sommeren. Udstyr serveret recorder "Beacon-202." I 1980 udgav han live album "Mike og akvarium." Han var frugten af fælles opførelser af disse musikere.

"Det vil snart være over alder" - dette opsamlingsalbum. Hans firma udstedt Manchester filer som en del af projektet med titlen "Arkiv af russisk rock n-roll." Det omfatter optagelser foretaget på Bolshoi Teatret i Leningrad dukker. De blev udgivet i 1996. I denne teatergruppen "Akvarium" indspillet akustiske versioner af deres egne sange. I dette tilfælde, det bruger kontor Mike Naumenko.

Ejer af fonogrammer er I. Swerdlow. Han var engageret i at skrive alle sangene, undtagen den sidste. Mens kollektive "Zoo" skabte sine værker sideløbende med gruppen af "Aquarium". "Blå album" betragtes som den første "naturlige" arbejde. Han blev løsladt i 1981 albummet kaldes naturlige, fordi tidligere poster i komposition var ustabil og udisciplineret.

"Trekant" - disken, som er signifikant forskellig fra tidligere. Albummet sammensætning reggae helt fraværende. Alle tekster er absurde stil. Mange af dem skrev Anatolij "George" Gunitskii. Den næste "Electricity" live album blev udgivet.

"Akustik" - en samling af anthology- band "Aquarium". Boris Grebenshchikov siger, at den person, der hørte albummet, kan være sikker på, at gruppen er godt klar over. Ifølge forfatteren, albummet er godt i første omgang, at det hele lyder uden nogen særlig ekstra behandling, præcis som det skal, virkelig, som musikerne faktisk spillet.

"Aroks og Shtor" - et live album. Logget på DC Lunacharsky i Moskva i 1982. Koncerten er organiseret klub Rockwell Kent. "Tabu" - en anden "naturlig" album. Optaget i 1982. Albummet fandt sted inden for murene af studiet Andrei Tropillo. Som en kunst anvendes to-kanals optager Studer. Han blev taget til brugen af virksomheden "Melody".

"Radio Africa" - "naturlige" et album bestående af 14 sange, bortset fra bonusser. "The Aquarium plus" - studiealbum, udgivet i 2013. Det omfatter både skrevet på samme tid, sange, og startede tidligere, men aldrig havde udgivet.

"Salt" - studie soloalbum Borisa Grebenschikova. Han blev løsladt i 2014. Albummet blev indspillet i studier i Los Angeles, London og St. Petersborg. Arbejdet med indsamling begyndte i efteråret 2013 og varede indtil 2014 Artemy Troitsky - musik kritiker, der kaldte albummet en af de bedste i gruppearbejdet.

Nu du vide mere om arbejdet med "Akvarium" gruppe. Diskografi indeholder meget mere arbejde, men vi opholdt sig på de vigtigste album.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.