SundhedSygdomme og betingelser

Brugsanvisning applikatorer: effekt og feedback

Medicin har længe været klar over, at patientens tilstand på en bred vifte af symptomer kan ændres ved at påvirke nerveender og derved stimulere aktiviteten af det centrale nervesystem og indre organer. Et af værktøjerne i en sådan eksponering i et hjem er Lyapko applikator. Vejledning til brug af midlerne til behandling og forebyggelse er enkel nok, men hver specifikke sygdomstilstande i brug vil være noget anderledes.

Jo mere værdifuld applikatoren

det giver mening at beskæftige sig med den måde, det er arrangeret en behandling for at forstå driften af denne metode. Desuden er de specifikke former det afhænger direkte af selve programmet vejledning applikatorer. Arter af denne massager kan være forskellige, men de har alle det fælles princip for indretningen: en nål fungerer som den vigtigste aktive element, og gummi basen anvendes til fastgørelse dem.

Et interessant faktum er, at hver nål er fremstillet af flere metaller. Jern, guld, sølv, kobber, etc. Som endnu et andet særligt bemærkelsesværdigt, kan bestemme afstanden mellem nåle. Hvis det er større, er graden af indvirkning på kroppen øges ved mindre mærkbare huller henholdsvis reduceres. En sådan mangfoldighed skyldes det faktum, at ikke alle mennesker vil være store huller komfortabel og praktisk.

Essensen af virkningen

Under dette tema, giver det mening at forstå, hvordan de samme handlinger Lyapko applikator. Vejledning til brug på baggrund af disse oplysninger vil være mere forståelig og logisk.

Når nålene er i kontakt med huden, dannelsen af elektriske ladninger, således at metalioner er i stand proniknat i cellelegemet og inkorporeres i de biokemiske processer. Sådan eksponering er med til at fylde levering af sporstoffer, som er nødvendige af kroppen.

Desuden betydeligt Uluchay hud innervation og blodcirkulation, hvilket på sin side en positiv indflydelse på funktionen af indre organer. Dette er på grund af trykket af nålen på dele, hvor nerveender er placeret på huden selv, i særdeleshed.

Denne massager kan bruges alene til de statiske virkninger på kroppen. Og det er egnet selv for mennesker, hvis hud er meget følsom.

typer af applikatorer

I første omgang er det værd at bemærke, at der er flere dimensioner af det terapeutiske middel, der gør det muligt for en bestemt person til at vælge den bedst egnede løsning for ham. Prisen vil variere, men inden for rimelighedens grænser.

Ændring kan også danne. I dette tilfælde vil den instruktion på applikatorerne variere afhængig af den særlige type indretning.

I øjeblikket findes der forskellige typer, men de mest populære er følgende:

- mat;

- Daisy;

- satellit;

- roller;

- runner.

Hver af dem har sine egne specifikke effekter. , Inden de køber en bestemt model, er det bedst at konsultere en læge, der, vel vidende at patientens tilstand, kan give den bedste rådgivning.

I nogle tilfælde er den faktiske massøren

Der er visse grupper af sygdomme, hvor brugen af applikatoren vil være mest relevant. Vi taler om problemer såsom hovedpine, tandpine, forskellige sygdomme i rygsøjlen, smerte, hvilket er en konsekvens af akutte herpes og cellulite (forbedrer hudens tone).

Usage Guide applikatorer vil være relevante og for dem, der står over for en acceleration af metaboliske processer, rygsmerter, de forskellige led sygdomme (osteoporose, etc.), og forlænger tilbagebetalingsperioden efter hjerte-kar-sygdomme.

Men omfanget af denne massager er ikke begrænset. Dens anvendelse er berettiget til mere end fordøjelsessystemet sygdomme, tandproblemer, hudsygdomme, samt det endokrine system, narkotika og alkohol afhængighed, og andre. Er dette værktøj ofte anvendes i kosmetik og i vægt korrektion.

Kontraindikationer

om brug af applikatorer manual indeholder alle nødvendige oplysninger til dens ejer var i stand til at få den maksimale effekt af brugen af eller over for eventuelle negative konsekvenser. Men i nogle tilfælde er brugen af denne massager er uønsket. Det er de følgende betingelser:

- en skarp udtømning af legemet;

- sygdomme relateret til det hæmatopoietiske system;

- fysiske abnormiteter forårsaget af forstyrrelse af centralnervesystemet i arbejde;

- kardiovaskulære og respiratoriske dekompensation;

- indvirkning på de steder, der imponerede forfrysninger, forbrændinger eller andre påvirkninger;

- tilstedeværelse og tumorer i både godartede og ondartede karakter;

- den anden halvdel af graviditeten;

- smitsomme sygdomme dekompensation og endnu mere i den akutte form.

Sådanne kontraindikationer ved, at du skal, ellers regner med et positivt resultat, du kan støde på uventede komplikationer.

Ud over disse oplysninger, er det nødvendigt at være opmærksom på opbevaringsbetingelser massager. De er få og meget enkel:

- Hvis applikatoren bruger en anden, skal du desinficere.

- Handle massageapparat bedre under rindende vand under anvendelse af en detergent eller sæbe. Efter dette, skal det tørres, som er perfekt til hår (fortrinsvis varm luft).

- Der bør udvises forsigtighed, og at applikatoren ikke udsættes for varme.

To kategorier af symptomerne

Brugsanvisning applikatorer princip om massager bør afsløre, i det omfang at tillade brug af sine evner uden nogen viden om fysiologi.

Derfor giver det mening at være opmærksom på følgende oplysninger. Der er visse symptomer på gruppe, hvor fremgangsmåden til anvendelse af applikatoren ændrer noget.

For eksempel kan det være den såkaldte mangel på symptomer. Som regel er de resultatet af radiculitis, kroniske degenerative processer, skader og andre helbredsproblemer. De vises på følgende måde:

- sænkning af temperaturen;

- en dyb følelsesløshed;

- bleg hud ;

- spildt, smertende smerte;

- fravær af reaktioner, et fald i følsomhed.

Påfyldning af manglende energi - det er en af de prioriteter, som i dette tilfælde er fokuseret på brugen af applikatoren guide Lyapko Circuit Beskrivelse handling i en sådan situation ganske enkel: det er nødvendigt at anvende applikatorer for 30-40 min, og indflydelsen på organismen ved hjælp af ruller i 10-15 minutter.

Der er tegn på overskud. De ser på følgende måde:

- feber;

- skarp, intens smerte;

- rødme af huden;

- lokal hævelse.

I dette tilfælde brugsanvisningen af applikatoren Lyapko rekomendunt indflydelse rulle problematisk zone (7-10 min) eller applikatorer (15-20 min). Disse procedurer er designet til at befri kroppen af overskydende energi og dermed normalisere sin tilstand.

Generel vejledning

Hvis i sådanne steder som musklerne i ben, fødder, hoved, bryst, ryg og lænd anvendes plader, varigheden af massage skal være mellem 10-30 minutter.

Med hensyn til metoden til brug af pladerne, det er meget simpelt - kan de blive sat på bestemte områder af kroppen og pressen, for eksempel sæk sand. Brug massageapparater lille størrelse på stedet for smerte - det er et andet princip, der er relevant i tilfælde af en sådan behandling agent som Lyapko applikator. Instruktioner for brug, photos som i høj grad forenkle forståelse af processen, tillade anvendelse af sådanne inserter i området fra 10 minutter til 4 timer. Applikatoren kan bæres under tøjet, hvis det er nødvendigt, efter at rette dem med en elastisk bandage.

Applikatorer også hjælpe øge effektiviteten af massage terapi, hvis et par minutter til at fastgøre til ømt punkt lige før sessionen.

Et andet spørgsmål, der ofte interesseret i folk under dette emne - er frekvensen af brugen af applikatoren i løbet af dagen. Der er ikke noget enkelt svar. Den nederste linje er, at, afhængig af det specifikke problem og den menneskelige tilstand, kan brugen af denne massager udføres kun 3-4 gange i løbet af måneden, for andre vil det være tilladt 1-3 sessioner om dagen. Derfor uundgåeligt nødt til at konsultere en læge.

brugstidspunktet

Der er generelle principper for varigheden af brugen af applikatoren. For eksempel, hvis du har at gøre med problemer såsom træthed, hypotension, sløvhed, dårlig sundhedstilstand i alderdommen, samt et fald i følsomhed, er det bedst at bruge en applikator 7-10 minutter, og rullen i 5-7 minutter. Og det bedste tidspunkt på dagen til sådanne procedurer vil være den første halvdel af dagen.

I tilfælde af symptomer på irritabilitet, forhøjet blodtryk, søvnløshed, excitation, samt intens smerte er bedre at vælge den anden halvdel af dagen for at kunne bruge en applikator Lyapko. Vejledning til brug af feedback bruges som en af de vigtigste kilder til relevante oplysninger. Og baseret på arbejde med forskellige patienter, læger anbefaler brug i ovenstående diagnoser indersål, måtter og bælter i 15-30 minutter, men for rullen vil være tilstrækkeligt i 10-15 minutter.

Sådan vælger

Så er det klart, at for en effektiv udnyttelse af massageapparatet er nødvendigt at forstå, hvad en manual om brugen af applikatorer. Sådan vælger denne løsning - det er også et aktuelt spørgsmål, som vil købe den mest hensigtsmæssige model.

Det første kriterium ved udvælgelsen er hudfølsomhed og smertetærskel af individet. De, der tåler selv en lille påvirkning er yderst vanskeligt på grund af den opfattede smerte, det er bedre at være opmærksom på applikatorer, der har en lille afstand mellem nåle. Sådanne modeller vil være relevant for børn.

Med hensyn til de tumblere med en stor banen mellem nålene, de er ideelle for dem, der er over 40.

Der er en anden vigtig pointe: hvis målet er at købe en model, der vil gøre det muligt at give maksimal helende effekt på hele kroppen, i stedet for måtten, da det ofte gør uerfarne købere, bedre at købe et massageapparat til fødderne. Men hvis en sådan plaster ville være en kilde til ubehagelige og endda smertefulde fornemmelser, kan den udskiftes med en rulle.

Egenskaber "Tusindfryd"

Dette er en af de applikatorer, der har behov for særlig opmærksomhed. Den er designet til de mennesker, der har en stor samlinger, og gør det nemt at dække overfladen af kroppen på folden fra forskellige vinkler.

Af den måde, hvis nogen kommer til at finde den mest universelle model af måtten, den bedste løsning - Lyapko applikator "Kamille". Vejledning til brug Denne massager er meget enkel - den gælder reglerne i arbejdet med modeller-plader, der er blevet beskrevet ovenfor.

Anvendelsen af denne applikator effektivt kan virke på problemer såsom fordøjelsesbesvær, smerter i forskellige dele af kroppen, sygdomme i bækken og sakrale rygsøjlen. Det kan bruges, selv når handroz (anvendt til halsen).

Hvad er rulle

På billedet, kan du nemt undersøge de strukturelle træk applikatoren. Det er ganske let at bruge og yderst effektiv. Desuden er denne model fås i tre typer: universel, foran og store.

Hvis du ønsker udsættelse for nåle på vanskelige bøjninger og små områder af kroppen, den bedste løsning - det er applikatoren Lyapko "Roller". Vejledning til brug Det er som følger: stor rulle bruges til mave, ben og arme, med hjælp af en universel model kan elimineres helt forskellige problemer og ansigt applikator er bedre at bruge som et middel til kosmetologi massage.

måtten

Denne type applikator har en tilstrækkelig stor overflade og er beregnet til at virke på store områder af kroppen. Det kan være hofte, balder eller ryg.

Denne model vil være meget nyttigt for dem, der lider af rygsmerter og interkostale neuralgi. Som et centralt indvirkning område tæppe kan definere en rygrad, der gør det klart anvendelsesområde.

Anvendelse af en sådan applikator kan være i en helt anden opfattelse i øvrigt det giver dig mulighed for at forlænge effekten af nåle i et par timer.

resultater

Vi forstod, at applikatoren er en Lyapko. Vejledning til brug af massage og princippet for søgsmålet blev også undersøgt af os. Som et resultat, kan man trygt sige, at metoden til behandling er yderst effektiv. Med minimale finansielle omkostninger folk med ganske komplekse sygdomme kan få værktøjet sikker neutralisering af komplekse symptomer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.