InternetElektronisk handel

USA online shopping med levering i Rusland. Varer fra USA

Globalt netværk på internettet åbner enorme muligheder for menneskeheden. Vi har længe erkendt, at vi ikke kun kan passere nogle grafikfiler i tusinder af kilometer, men også oversætte din tale og billede i realtid, igen, over enhver afstand. Det forblev de virkelige varer: den store tjeneste levering, samt virksomheder inden for online handel, på udkig efter måder at tillade mere og modtage din ordre så hurtigt som muligt. Efter alt, ifølge alle undersøgelser, markedet for varer og tjenesteydelser er på internettet vokser med en utrolig hastighed!

Forskellen i pris og kvalitet

Forklare genoplivning af handelen via internettet kan være særligt alvorlig forskel mellem prisen på de samme ting i landet, hvor det blev bragt, hvor det implementeret formidlere (naturligvis på en præmie). Især hvis vi sammenligner de amerikanske online-forhandlere af tøj med vores online shopami, tilbyder de bedste mærker i USA, kan forskellen være så høj som 50-100 procent for én ting! Selv når du overveje omkostningerne ved levering, brugeren er stadig i overskud, hvis han bestilles direkte.

Et andet vigtigt punkt - det er kvaliteten af varer. Det er én ting - at få de ting, der er garanteret til at blive frigivet af det amerikanske marked, og den anden - at købe det i Rusland, efter at have hørt sælgerne lover, at det er originalt og af høj kvalitet. Hvis sidstnævnte nemt kan narre (som, at dømme efter de mange anmeldelser, og sagen); selv amerikansk online shopping med levering i Rusland sikre kvaliteten af deres produkt dets omdømme. Og dette igen, fjerner enhver snyd kunder i princippet.

Kinesiske og amerikanske Stores

Oftest naturligvis på hjemmemarkedet af varer der fra to retninger - øst og vest. To lande - USA og Kina - er de største udbydere af globale brands. Hvis den første - det er kvaliteten, den anden - en rimelig pris. Nogle gange, ved den måde, de amerikanske tøj online butikker tilbyde produkter, som også blev fremstillet i Kina. Derfor, i denne forbindelse de markedsmæssige varer kan virkelig blive kaldt "global".

Blandt de første og anden gruppe kan skelnes, og den mest berømte er de mest populære ressourcer. Især blandt de kinesiske butikker, dette - AliExpress og andre tjenester Taobao gruppe; og blandt USA - gruppe af Amazon, eBay, Buy.com og andre. Selvfølgelig er der også specialbutikker. For eksempel, tøj tilbyde Abercrombie, Delias, HollisterCo, GirlsDressShop, PinUpGirlClothing og andre. Der er også et velkendt amerikansk online butik SigmaBeauty kosmetik, og dens "konkurrenter" - PerfumeEmporium, CherryCulture, BHCosmetics, Herb og andre. Alle disse butikker foretager direkte levering til Rusland.

levering af kompleksitet

Hvorfor har vi en liste over de amerikanske online shopping med levering i Rusland? Svaret er simpelt - de er ikke så meget. De, der nogensinde har set for varerne på det amerikanske marked, ved, hvad der er på spil. Mange butikker i USA tilbyde levering af varer direkte fra indlandet, nægter at samarbejde med de kunder fra udlandet. Især sjældent at kalde levering til Rusland, da det i tilfælde af problemer med told, butikken kan ikke på nogen måde påvirker skæbnen af produktet og vil blive tvunget til at foretage en tilbagebetaling, hvilket vil føre til direkte tab.

Derfor ved forskellige fora fans til at bestille varer fra USA kan finde et stort antal af lister online butikker, der arbejder sammen med den russiske køber, og udføre leveringen. Servicen udføres af store tjenester som UPS, DHL eller EMS.

Selskaber, der beskæftiger i direkte levering

Ud over disse er der andre amerikanske online shopping med levering i Rusland. Det 501USA (beklædning), Cabelas (tøj, varer til hvile), 18:00, Shoebacca (sko og tøj), REI, DogFunk (sportsudstyr), WatcheSonnet (tilbehør), VictoriasSecret (undertøj, tilbehør), ToysRus (børns legetøj) og andre. Der er tematichnye butikker som HotMiamiStyles eller Rock. Faktisk er listen over disse butikker er for stor til at bringe det i en artikel. Lad det være nok at sige, at disse steder er ekstremt populære blandt russiske kunder og for at finde dem, som allerede er nævnt ovenfor, er det muligt i mange fora, hvor diskussionen er foretaget køb fra USA, samt specialiserede sites. Blandt dem er billige amerikanske online shopping (tøj i det, for eksempel, ASOS og Næste). Men for at nævne dem alle også mislykkes, fordi for hver køber begrebet "low-cost butik" er individuel.

Lad os bare sige dette: Hvis du ønsker at købe kvalitet og overkommelige ting fra udlandet, er du sandsynligvis finde en butik, der vil levere det til dig. Efter alt, for at bestille det, du behøver ikke engang at kigge efter den amerikanske online-shopping i russisk: de fleste af platformene er allerede oversat udgave standard. Selv om det ikke er - Google Translate til hjemmesider - at hjælpe!

formidlere

Hvis du pludselig har en situation, hvor du har fundet den perfekte ting for dig selv, men butikken virker ikke med Rusland, kan du altid henvende sig til de tjenester af formidlere. Især markedet har en lang række virksomheder med kontorer og lagre i USA, sender varen som helst i verden. Der er nogle tjenester og af Rusland. deres tjenester er relativt billige, og hurtig levering gør det muligt at modtage varen efter nogle 2-3 uger.

Betjen sådanne formidlere enkel: du giver dem et link til produktet, og de bringe det til den angivne adresse i Rusland; eller du giver adressen på kontoret, kan du selv bestille varer på ham, og derefter bede om at sende ting.

Økonomi og kvalitet

Hvor skræmmende ville ikke lyde beskrivelse af rækkefølgen af proceduren af varer fra udlandet, tro mig, i virkeligheden, er det - en normal procedure. Du vil ikke miste dine penge og få dit produkt, hvis du observere grundlæggende regler. I dette tilfælde kan du spare penge på køb og få en kvalitet ting. Åh, og af den måde, glem ikke om området. Naturligvis den samme, der kan bestilles i USA disse produkter, der russiske leverandører ikke selv har hørt.

For at gøre din første ordre, skal du ikke kun finde den amerikanske online-shopping med levering i Rusland. Du skal også til at afsætte til dette spørgsmål en halv times tid (som vil gå på at studere materialer), - og du kan nemt starte din online shopping! Oh yeah, glem ikke at spørge venner og slægtninge til at se, om de har brug for noget fra butikken i USA - faktisk fælles levering vil være meget billigere!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.