Kunst og underholdningFilm

"Den virkelige fyre." Skuespillere med en kriminel fortid filmisk

"Rigtige Guys" - en sort komedie gangster, er i 90'erne iscenesatte dusinvis i 2000'erne blev betragtet som dårlige manerer, men så genvandt charme. Fishers projekt direktør Stevens fritaget for kedelig kliché kedeligt historie grene, uhensigtsmæssige referencer og citater, spil og sjove gags trukket. "Den virkelige fyre" (skuespillerne spiller en central rolle: Al Pacino, Walken og K. A. Arkin) - en af de bedste og mest ikoniske film i biografen undergenre alder.

opskrift på

Hemmeligheden bag produktionen af de ikoniske bands af genren - en vellykket støbning, evnen til at kombinere skuespillerne udfører de vigtigste roller som ikke er bange for at vise verden forslidt, latterlige og virkelig gammel. Instrueret af Fisher Stevens har ikke tabt, inviterede ærværdige mestre i den fase, publikum favoritter, havde organiseret en reel dramatisk farce i "rigtige fyre". Skuespillerne har henvendt sig til kriminalitet komedie skue uundgåeligt fascinerende. Det virkede især elegante, aristokratiske enkelhed Alan Arkin i arkivering din karakter. Og dette, sammen med "uudholdelig" charme hårdt look og den sårbare i sjælen af Al Pacino. Og denne nesochetaemy duo fortyndet følelsesmæssigt ustabil, sårbar Walken. "Den virkelige guys" - filmen, skuespillerne at hans deltagelse overskygget alle manglerne i manuskriptet, som næppe kan kaldes original. Filmatisering af forfatteren-dramatiker Noah Heydla mister sådanne mesterværker som "Den hurtigste indiske", "The Bucket List". Men spiller hovedrollerne - en strålende skuespiller trio - hemmeligheden charme af den nye film Stevens.

historie

Komedie "De virkelige guys", skuespillerne og den rolle, som vil blive husket præcis anerkendende tilskuer publikum har en forholdsvis enkel plot. Fortællingen begynder med det øjeblik, hvor en af hovedpersonerne Doc (Walken), der bor beskedent, male akvarel maleri efter bundet med kriminalitet, møder sin gamle ven Val (Al Pacino). Val er lige kommet ud af fængslet, hvor tilbragt 28 år på grund af det faktum, at politiet ikke gav hans medskyldige. Naturligvis til den tidligere fange ivrige bryde væk fra komplet. De venner gå på en amok, først stjålet fra et plejehjem anden tredjedel (Arkin). Men Doc hæmmer bestille dem før den generelle chef. Lederen af mafiaen havde beordret ham til at dræbe Val, fordi der søn af mafiaen dræbt. Dette er en kort beskrivelse af historien sorte gangster komedie "Den virkelige fyre." Medvirkende Oscar vinder, blev denne enkle historie forvandlet til en brændende blanding af "The Hangover" og dramaet med filosofiske overtoner. Se en film på én gang. Dette er tilfældet, når en oplagt fiktion modtager volumen takket være charmen af tegnene.

Kristofer Uoken

Duoen Oscar-vinderen Kristofera Uokena og Al Pacino fortyndet uforlignelige Alan Arkin, der vandt awards "Golden Globe" og "Oscar", men på den tredje forsøg. Kristofer Uoken er kendt for at deltage i en stor masse af førsteklasses malerier, den sidste - "Late Quartet" og "Seven Psychopaths". Skuespilleren er en af de mest populære kunstnere "drøm fabrik" i sin generation, mens det næsten aldrig afviser de foreslåede roller, overvejer hver ny karakter som den næste oplevelse. Hans filmografi længe gået mærket af 100 malerier, har Walken legemliggjort på skærmen en masse farverige figurer. De fleste af de tegn af skuespilleren spillede var negative tegn: kriminelle geni, skummel mystiske essens, for eksempel i filmen "Sleepy Hollow", "Batman Returns", "Forslag til aktiviteter i Denver Når du er død", "Vis til en Kill".

Hans Doc i "rigtige fyre" - den person, der forårsager oprigtig sympati. Helten understøtter ikke kommunikation med datter af en af hans ven i fængsel, den anden sat på et plejehjem. Hans unge barnebarn arbejder som servitrice på en lokal café, og ikke ved, hvad en beskeden herre med et trist blik, bestilling stegt æg hver morgen, hendes bedstefar. Der er noter og søde sorg i "real fyr" film. De aktører, der udførte den rolle af de centrale figurer, ikke blot føres til biografen streg under et liv i sine helte, men også til en vis grad opsummere hans kriminelle filmisk fortid.

Alan Arkin

Arkin, der spiller for det meste excentriske karakterer uhøflig, deltog i en række film af forskellige genrer - fra makabre eventyr "Edward Saksehånd" til kultfilmen "Catch-22". Senest har han skinnede i triumftog filmen "Operation" Argo "». Skuespilleren legemliggjort på skærmen er ikke særlig interessant karakter - nemlig en tredje ven, der trak sig ud af plejehjemmet, men hans karakter er en central figur i det samlede billede. At han skal vise publikum, hvor latterligt kan være døden.

Generelt alt er forbundet med billedet af "rigtige fyre": skuespillere og roller foto fra de indstillede autografer ensemble cast og forfattere - har historisk værdi. Alle føringen aktører er over 70, og det er en betydelig alder, næsten solnedgangen i livet, ja, filmisk karriere - så præcist.

Al Pacino

Al Pachino berømte inkarnationer på skærmen gangstere - Michael Corleone i trilogien "The Godfather" Coppola, Montana i "Scarface" De Palma. Den første "Oscar" skuespiller modtaget for Frank Slade rolle i filmen "En duft af kvinde." Hans karakter i "rigtige fyre" - homelessly danne Val. Han forsøger at være brutal, skjuler han bag masken af en kummerlig tilværelse, der er ved at ende.

"Den virkelige guys" - den film, de skuespillere, der talte naiv, men spændende, morsom og rørende historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.