Kunst og underholdningFilm

Horror film af 2000'erne. liste over de bedste

I denne artikel vil vi se på interessante horror film af 2000'erne, listen over deres sammensætning. Vi ser også på nogle billeder af den tidligere produktion.

Malerier 1990-2000-erne

Hvis du er interesseret i rædsel film 1990-2000-erne, en liste over populære malerier nu vi komponere. Kendte film af perioden:

  1. "Dracula" (1992). Dette er en film om en vampyr.
  2. "Døden bliver hendes" (1992).
  3. "Evil Dead 3" (1992).
  4. "Fra Dusk Till Dawn" (1996). I denne film ser vi vampyrerne også.
  5. "Sleepy Hollow" (1999).
  6. "Blair Witch Project" (1999).
  7. "The Ninth Gate" (1999).

"The Mist" (2007)

Hvilke bemærkelsesværdige horror film af 2000'erne? En liste over disse malerier begynde med filmene kaldet "The Mist". I en lille by var der en ulejlighed, det kollapsede storm. Som følge heraf blev hendes folk efterladt uden telefon og elektricitet. Efter hændelsen startede nabolaget til wrap tyk tåge hvid. Samtidig, far og søn, ignorerer de tilfælde gik til butikken. Når du er i supermarkedet, de, sammen med andre borgere at forstå, at noget forfærdeligt i tåge liv. Deres flugt fra ukendte fjender bliver væg butik. Folk er bange for at forlade supermarkedet, som Whiteout slugte alt og alle, der har besluttet med sit eget ansigt af.

"Saw: Spillet om overlevelse" (2004)

Filmen begynder med, at der i et fremmed rum, der ligner et toilet, det var to personer. De bandt benene til rørene. Bortset fra disse fyre i rummet, er der også et lig. Mænd finde spor i rummet. Ifølge ham, de indser, at deres kidnappet af morderen.

"The Ring" (2002)

Hvad er værd at se horror film af 2000'erne? En liste over disse film fortsætter maleri "The Ring". Hovedpersonen - en journalist Rachel Keller. Det bør undersøge kæden ganske mærkelige dødsfald blandt unge, herunder piger Cathy. Som barnet døde, så jeg kun hendes ven, som nu er i en psykiatrisk klinik. Journalist fund denne pige, hvordan det hele skete. Også, Rachel opdager, at alt hvad der sker en eller anden måde er tæt forbundet med videobåndet, der kiggede teenagere kort før sin død. Snart journalisten finder denne tape fra sin søn. Nu skal hun skynde sig, ellers kan det ske problemer.

"Constantine: Lord of Darkness" (2005)

Hovedpersonen i filmen - John Constantine. Leads mand usund livsstil. Til folk han henviser foragt. Konstantin blev født med en fantastisk funktion. Det kan genkende i forklædninger almindelig mennesker krydsning mellem dæmoner og engle. Det ser ud til, at det er en gave, men denne evne er plaget af Konstantin. Man begår selvmord, men igen finder sig selv i en verden af levende uden deres ønske.

Konstantin fik en midlertidig ret til livet. Nu ønsker han at ordne tingene, for at bekæmpe de onde kræfter. Han patruljer Grænsen mellem himmel og helvede i håb om frelse. Konstantin Få ry medium og eksorcist. Men han helt skuffet i omverdenen.

"The Skeleton Key" (2005)

Efterbehandling lave en liste over horror film af 2000'erne, vil fortælle om endnu et billede. Det opfordrede denne film "The Skeleton Key".

Hun arrangeret i et stort hus sygeplejerske, for at passe en døende mand. Hans kone giver hende en nøgle, der åbner alle døre i huset. Så finder hun en interessant værelse. Men hun kan ikke åbne den med sin nøgle. Efter dette, værtinde fortæller pigen om mysteriet af huset. Tidligere bygningen tilhørte bankmand, der har tjent en masse afrikanere, der praktiserede sort magi. Pigen havde ikke specielt tror på hekseri. Men efter de mærkelige hændelser indtruffet det begynder at ændre sin mening om det magiske.

konklusion

Nu ved du, de bedste horror-film i 2000'erne, er en liste over dem præsenteret for illustrative formål i denne artikel. Vi håber, at du vil vælge en film at se.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.