Kunst og underholdningFilm

Dzhonni Li Miller (Jonny Lee Miller) - Biografi, film med skuespilleren

Den populære britiske skuespiller Dzhonni Li Miller er kendt for vores landsmænd primært som følge af roller i film som "Hackere", "Trainspotting" og "Elementær". Vi tilbyder i dag for at få at vide dette talentfulde indfødt i Albion, undersøge detaljerne i sin karriere og personlige liv.

Dzhonni Li Miller: Biografi

Fremtidig berømthed med verdensry blev født November 15, 1972 i en forstad til hovedstaden i Storbritannien. Mor Jonny Lee var en skuespiller og assisterende direktør, og hans far - en teatralsk figur. I barndommen drengen sammen med sin yngre søster, forældre ofte tog med ham til tv-stationen, hvor skyderiet fandt sted en bred vifte af programmer og udsendelser. Som en skoledreng, den unge Miller var glad for at spille saxofon. Desuden er det er meget interesseret i alt, hvad der er relateret til film, tv og skuespil. I en alder af sytten, sad Johnny Lee i en af betjentene teatre. Dog drømte han om at blive professionel skuespiller, og dermed fortsætter familietraditionen.

Dzhonni Li Miller: Filmografi, begyndte sin karriere i biografen

I første omgang, den unge skuespiller voldsramte små roller i serier. Den mest berømte af disse var "Inspector Morse". Men et par år senere, i 1995, Johnny haft mulighed for at udtrykke sig i en stor film. Det var et maleri med titlen "Hackere", instrueret af Ayena Softli. Filmen blev mødt som en stor film kritikere og publikum, hvilket giver Lee Miller en stor succes. Af den måde, hans partner på sættet var en nybegynder dengang skuespiller og nuværende Hollywood-stjerne i første størrelsesorden - Andzhelina Dzholi.

Vejen til succes

I 1996 Dzhonni Li Miller, hvis filmografi allerede inkluderet den populære film "Hackere", spillede en stor rolle i dramaet "Trainspotting". Dette projekt har bragt skuespilleren har den nuværende anerkendelse og berømmelse. Grundlaget på det mønster af plottet var roman af Irvine Welsh. Johnny Lee spillede en fyr ved navn Crazy. Filmen viste sig fyldt med ånden i oprør og sort humor. Ud over Miller, hovedrollerne i filmen udført af skuespillere som Ewan McGregor, Kevin McKidd og Ewen Bremner.

2000'erne

Med fremkomsten af de nye årtusinde film med Jonny Lee Miller fortsatte med at blive vist regelmæssigt på de store skærme. I 2000 medvirkede han i flere film, den mest succesfulde af dem var den mystiske bånd med titlen "Dracula - 2000", hvor han delte handler site med sådanne talentfulde skuespillere som Dzherard Batler, C-vitamin og Kristofer Plammer. Ifølge historien, der er udstyret med den nyeste teknologi bande af tyve kommer ind i butikken Van Helsing - en berømt antikvitetshandler i London.

En anden meget vellykket arbejde John Lee kan kaldes en thriller, 2004 "Jægere for sindet". Hans kolleger på de sæt i dette projekt var så berømte skuespillere som Val Kilmer, Clifton Collins Jr. og Eyon Beyli. Filmen er sat på en fjerntliggende ø, hvor syv af de fremtidige FBI særlige agenter er en afgørende eksamen, som vil afgøre, om de falder ind i eliten opdeling af såkaldte jægere for sindet.

Det følgende år, skuespiller Dzhonni Li Miller igen skinnede på det store lærred i den fantastiske film "Aeon Flux". Sammen med ham i arbejdet med projektet blev overværet af Charlize Theron, Sofia Oquendo og Marton Csokas. Filmen foregår i den femogtyvende århundrede, da, på grund af hurtigt sprede dødbringende virus er en gruppe mennesker i isolation i byen. Gradvist, samfundet begynder at modne konflikter af politisk karakter, hvilket kan resultere i alvorlige konsekvenser ...

I 2006 har Johnny Lee bevist, at der trods sit udseende lidt snobbet, kan det være meget overbevisende i rollen som den charmerende helten og eventyrer. Dette er på grund af hans geniale skuespil i det biografiske drama kaldet "The Flying Scotsman", som fortæller den sande historie om skotske cyklist berømt, sætte en verdensrekord på en cykel, som han indsamlede med sine hænder.

Dette blev efterfulgt af optagelse i film som "Emma" og "End of the Game" (2009), samt i flere episoder af den populære tv-serie "Dexter".

nyligt arbejde

I 2012 Dzhonni Li Miller optrådt på det store lærred i to film: "Mørk Shadows" og "Byzans". I samme år begyndte han at skyde i tv-serien amerikanske produktion, med titlen "Elementary". Plottet sætte de verdensberømte værker af Sir Artura Konan Doyle om eventyr af den geniale detektiv Sherlock Holmes. Men skaberne af tv-serien flyttet handlingen i dag. Hovedpersonen, den store Sherlock Holmes, som Dzhonni Li Miller spillet. I modsætning til ens i britisk koncept af serien, også baseret på værker af Conan Doyle, en central rolle i at udfører Benedict Cumberbatch, den amerikanske projekt handlingen udspiller sig ikke i London og i New York.

Nærmere oplysninger om personlige liv af skuespilleren

Dzhonni Li Miller har været gift to gange. Hans første kone, han havde mødt på settet af filmen "hackere". Den blev derefter begynde, og nu en verdensberømt skuespiller Andzhelina Dzholi. Elskende par gift i 1995, men et par måneder senere besluttede at forlade. Officiel skilsmisse Johnny Lee og Angelina formaliseret kun i 1999.

Miller blev den anden hustru af en tidligere model og skuespiller fra USA Mishel Hiks. Efter et forhold, der varede i to år, i 2008, de kombinerede indgå ægteskab. Et par måneder senere lyset dukkede op, og deres søn, der fik navnet Buster Timothy.

interessante fakta

- Bedstefaderen af helten i vores historie - Bernard Miller - også skuespiller. Han er bedst kendt for sin rolle som leder af den britiske efterretningstjeneste "M" i de første elleve film af hemmelige agent 007 James Bond.

- Luk venner Jonny Lee Miller er Ewan McGregor, Devid Arkett, Gavin Rossdale og Dzhud Lou.

- I 2005 blev skuespilleren set som en af kandidaterne til rollen som James Bond. Men som følge af den 007 spillede Deniel Kreyg.

- Johnny Lee med dine venner Ewan McGregor og Dzhudom Lou grundlagde et produktionsselskab kaldet «Naturlig Nylon», som varede fra 1997 til 2004-th år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.