HjemlighedKonstruktion

Ventilation i garagen med hænderne: ordningen, fotos

Hvis du har en bil og en garage, du behøver at vide om, hvordan du installerer ventilation i garagen med sine hænder. Ordningen af værkerne præsenteres i artiklen, vil eliminere fejl.

Nødt til at bruge ventilationen

Hvis rummet er dårlig luftcirkulation, vil det medføre ophobning af overskydende fugt. Luften bliver således mere og er skadeligt for den menneskelige krop. Bilen vil også lider af en lignende klima. I fugtige forhold kan stål dele af maskinen hurtigt rust og mislykkes. Om vinteren, fordampningen af benzin og olie, samt mudder og sne gjorde Luften næsten bilos. Udstyret med ventilation i garagen med hænderne, at ordningen bør være forberedt før tid vil sikre en ordentlig luftcirkulation. Frisk luft skal strømme ind i området af en visning hul. Volumenet af luft, der pumpes ind i garagen, samt ud af det, skal være ækvivalente.

sorter ventilation

Du kan vælge den mekaniske, eller en kombination af naturlig ventilation. Sidstnævnte form for blot at løse. For at gøre dette, vil det være vigtigt kun skabe fremdrift, der passerer gennem alle værelser. På den modsatte væg er nødvendigt at lave et hul, placere dem i forskellige højder. Når afregning naturlig ventilation i garagen med hænderne, at ordningen hjælper i arbejdet. Den åbning, gennem hvilken luft blæses ind i det indre af garagen, at være placeret over gulvet 20 inches. Mens udstødningen boksen skal placeres i taget, eller under det.

For at forbedre trækkraft, mod åbningen af røret skal tilsluttes, og derefter give deres produktion overflade Garage. Jo mere imponerende plads plads, skal den højere røret placeres. Installeret ventilation i garagen med hænderne, kredsløbet som kan konstrueres uafhængigt, hvilket viser bedre effektivitet ved anvendelse af to rør. De skal opvarmes for at undgå forekomsten af kondens om vinteren. Naturlig ventilation er den mest billig og nem måde at sikre en effektiv ventilation.

Ulemper ved naturlig ventilation

Hvis afregning ventilation i kælderen garage med sine hænder, at ordningen skal være forberedt på forhånd. Men det naturlige system har sine ulemper, hvoraf nogle forekommer om vinteren. Således på rørene af kondensatet sker, isen begynder at vokse, som er i stand til at reducere frigangen er ventilationseffektivitet reduceret. Hvis den nuværende garage opvarmning, kan den naturlige ventilation ikke være effektiv.

Funktioner af arrangement med tvungen ventilation

Hvis du ejer underjordisk garage, derefter installere det du har brug for mekanisk ventilation. Anvendelse af et sådant udstyr er det muligt at tilvejebringe tilgang og afgang af luft. Det er vigtigt at huske på, at arbejdet med installation af et sådant system koster ret dyrt. Dog vil omkostningerne blive opvejet af de positive kvaliteter i driftsfasen. Den mindre volumen af garagen, at den minimale mængde af luftskifte udstyr købes. Dette sparer.

Naturlig ventilation af garagen med hænderne lige nok til at sætte, men det kan ikke give luft varme, baggrundsmusik inde. Denne mangel har ingen form beskrevne system, som er udstyret med et varmelegeme.

Installeret ventilation i garagen med hænderne til maling kan bruges på alle tider af året, og du vil ikke lide under det faktum, at den kolde luft ind i rummet. Blandt andet indeholder systemet filtre samt fans. At ekstrahere den kanal, der skal etableres eller udstødning fans. Den første form for almindeligt monteret inde i kanalen. Hvis du giver den korrekte installation af sådanne ventilatorer fungerer næsten lydløst, og deres liv er ganske imponerende.

Installation Anbefalinger

Hvis du har installeret den tvungne ventilation i garagen med hænderne, vil ordningen give korrekt for maleriet arbejde. Når det kommer til akseltryk modeller, de er monteret direkte på væggen. Ved at købe sådant udstyr, er det nødvendigt at tage hensyn til de parametre, der bestemmer temperaturområde. Dette indikerer, at temperaturen kan ved hvilken anordningen anvendes. Vigtigt at have en fan speed kontrol kapaciteter, såvel som beskyttelse mod stænk.

Mekanisk og naturlig ventilation

Hvis du ejer en lille garage, så kan du ty til tandem mekanisk og naturlig ventilation. Dette giver mulighed for effektiv luft og spare på indkøb af dyrt udstyr. Ventilatoren kan købes en lille, men han vil være i stand til at klare deres opgaver. Du kan anvende den type emhætter. Princippet beskrevet planlægning af ventilationssystemer er, at luftindtaget udføres på en naturlig måde, mens udsugningsluften passerer gennem hullet, der har indbygget ventilator.

Udstyre det kombinerede ventilationssystem, er det nødvendigt at arrangere tilførselsåbningen i gulvet, mens hætten - fra loftet. I et aspekt af dette system er en mangel på afhængighed placering monteret huller. De kan placeres i en hvilken som helst praktisk sted, kan de niveauer på samme tid være anderledes. Som hovedregel står der installeret ved siden af hinanden ikke kan være huller. I dette tilfælde ville kredsløbet blive lukket og frisk luftforsyning vil være umuligt. Bruge et sådant system er muligt hele året rundt, men ventilatorenheden skal foretages forud for luftkanaler.

konklusion

Hvis du har installeret ventilation i garagen med hænderne (foto), kan males auto pladsen bruges sikkert. Det anbefales at vælge en række forskellige mekaniske systemer. Ellers den naturlige ventilation ikke er i stand til at give normal luft udstrømning. Disse retningslinjer bør nydes, hvis du vælger at give garage ventilationssystem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.