HjemlighedVærktøj og udstyr

Rækkehus olie: anmeldelser, beskrivelser, instruktioner vedrørende brugen, producenter og anmeldelser

Måske intet land ejendom ejer, der ikke ønsker at leve i en behagelig atmosfære. I dag er det muligt og forudsat at betingelserne i civiliserede levende.

Behovet for beskyttelse

På trods af, at dette materiale er mindre holdbare, betyder det ikke blevet mindre populært, fordi valget kan kaldes perfekt med hensyn til omkostninger og ydeevne. Men hvis træet skal bruges udendørs, skal du sørge for at beskytte den mod negative virkninger af fugt, for hvis du ikke gør det, så overfladen vil blive dækket med svampen, og derefter vil begynde at rådne. Ikke den mindste rolle i denne proces spilles af den ultraviolette stråling, der bidrager til udbrændthed materiale. Som et resultat, kan du få en terrasse, en sølv-grå farve, som vil blive ødelagt i et par år, er det ikke helt ubrugelig.

Du kan vælge den eksotisk træ, men det vil stadig påvirke de katastrofale miljømæssige faktorer, ud over dette materiale kræver ordentlig pleje. Rækkehus olie er en af måderne at pleje træ, dette værktøj giver dig mulighed for at gemme og forbedre kvaliteten af byggematerialet. Behandlet overflade, så at du gemmer det værdifulde kvalitet og naturlighed.

Oversigt over de mest populære producenter af olier haven

Rækkehus olie i dag præsenteret til salg i en bred vifte. forbrugermarkedet Den er fuld af sådanne midler forskellige producenter. De kan have deres egne fordele og ulemper. Men før du foretager et køb er nødvendig for at blive fortrolig med de mest populære mærker af hjemmemarkedet.

Blandt andet bør afsætte Osmo Anti-Rutsch, som er en olie med skridsikker effekt. Dette produkt er en tysk producent til at tilbyde køberne en bred vifte af opmærksomhed. Udførelsesformer for olie kan defineres kombinationer af ingredienser. Typisk organerne anvendes til overfladebelægning planker, men i det første trin materialerne behandles tonet olie.

I præparatet: de naturlige vegetabilske olier og særlige organiske additiver, som har vodoottalivayuschie karakteristika. Midlerne har en høj tæthed, og at fordele dem på overfladen. Denne rækkehuse olie efter tørring bliver antislip virkning og kan anvendes til profylaktisk beskyttelse mod råd og svamp. Som et resultat, vil det være i stand til at få en silkeblød-mat finish, der kan anvendes uden forudgående slibning.

Beskrivelse Oil Osmo Anti-Rutsch

Brug ovenstående forfatning er nødvendig for at beskytte de terrasser og have møbler. Artiklerne kan være fremstillet af eksotiske træsorter, der antyder behovet for beskyttelse mod fugt og urenheder. Lag bibringer UV overfladens modstandsdygtighed, beskytter mod fugt og temperaturændringer. Som et resultat, det er i stand til at opnå en effektiv beskyttelse af denne ret, selv om tidligere behandlet træ ikke gør. I dette tilfælde skal anvendes til lag 2, og om nødvendigt at bearbejde materialet afsluttende lag, vil det kun have én ansøgning.

For at kunne beregne den nødvendige mængde materiale, du har brug for at vide, hvad dens forbrug. Det vil afhænge ikke blot af egenskaberne, men også på strukturen i træet. Det er også vigtigt teknologi af forbehandling. Til 24 m 2 vil det kun har brug for en 1-L, der er sandt, hvis overtrækket vil blive udført i et enkelt lag.

Anmeldelser af "Neomid" olie

Valg rækkehuse olie, kan du være opmærksom på producentens Neomid", der producerer høj kvalitet olie imprægnering baseret på naturlige olier. Sammensætningen har en polymeriseret olie, fungicider tilsætningsstoffer, UV-filter, der giver den højeste beskyttelse af overfladen mod solstråling.

Brug sammensætning kan være for primær behandling ikke kun terrasser men også altaner træ og broer. Præparatet anvendes til restaurering af artikler, der tidligere er blevet behandlet. Ifølge købere, med hjælp af dette værktøj kan du stole på at beskytte træet fra udseendet af blåsplint og træødelæggende svampe, som i væsentlig grad forlænger levetiden af træet. Købere er oftest valgt er værktøjet til den grund, at det giver nem påføring.

Købere siger, at efter tørring, behøver du ikke løbe ind i problemet med afskalning, revner og afskalning. Men for en mere effektiv beskyttelse af forbrugerne rådes til at rengøre overfladen mod snavs og støv, såvel som andre belægningsmaterialer, der kan forhindre indtrængning af olie ind i porerne. Før arbejdet påbegyndes, er træet godt tørret, da fugtindholdet i sin sammensætning ikke bør være højere end 18%.

Beskrivelse og anmeldelser af olier Tikkurila

Rækkehus "Tikkurila" Olie er nu en af de mest populære alternativer. Dette produkt har vist sig på markedet; garanti, kvalitet og optimale pris er de vigtigste fordele. Fra ord købere, bør denne olie anvendes i 2 lag ved hjælp af en børste eller svamp. Forud renset overflade og til at bibringe farvetone olie kan suppleres med farvestoffet.

Købere påpege, at værktøjet er i stand til at øge de adhæsive egenskaber af gamle overflader. Brug sammensætning kan være for enhver type træ. Olien til pyntede "Tikkurila" adskiller sig kort absorption tid, der er kun 40 minutter, men du vil være i stand til at fuldføre tørring vente efter 8 timer. Forbrugerne siger, at de kan lide den pris, som kun er 1800 gnide. Fordelen står stille og helt optimale temperatur af substratet, som er grænsen på fra 20 til 22 ° C.

Beskrivelse "Pinotex" olie

Olie decking "Pinotex" betegner et produkt, hvortil der tilsættes under fremstilling af den antibakterielle bestanddel. Blandingen er egnet til nåletræ, som har brug for dyb imprægnering. Præparatet er farveløs og kan tones. Tid dets absorption er 40 minutter, og temperaturen er ca. 22 ° C. fuldstændig tørring tid er 6 timer.

Vejledning til brug af tjære olie

Rækkehus tjære olie bør ikke fortyndes, men før du bruger det du skal bland godt. Materialet skal anvendes temmelig tynde lag under anvendelse af en klud eller pensel. Overskud, der skal slettes, men det skal gøres senest en halv time efter applikation. Det andet lag påføres på en dag, og det samlede antal lag vil afhænge af kvaliteten af træoverfladen eller formål.

Olien til decking lærk omhyggeligt påføres endefladerne. Præparatet kan tones med pigmenter, der tilsættes i en mængde på fra 2 til 10%. Ny slut kan gentages i et år, og hvis de er slidte kun et par områder, skal olien kun anvendes på dem. Vask værktøjerne efter afsluttet arbejde kan være terpentin fyrretræ.

konklusion

Hvis du har en vane i sommerdag til at gå barfodet på terrassen, skal du vide, at der ikke er nogen anden end træ andet materiale, hvorefter det ville være så rart at gå. Keramik og beton kan se attraktive, men de er ikke i stand til at formidle den naturlige skønhed af træ.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.