HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy en pose med hænderne fra vævet. Sommer taske lavet af stof med sine hænder

Vil du lære at sy en pose med hænderne fra kluden? Læs tip, trin for trin instruktioner. Vælg dine foretrukne indstillinger. For at lave din egen mode tilbehør kan nemt være ude af skrot.

Den enkleste tilfælde

Med denne opgave til at håndtere selv den uerfarne. For at gøre dette tilbehør, du har brug for det klæde af posen og pen. De er lavet både fra den samme eller en kontrasterende materiale. Fit og specielle forstærkede snore eller bånd, som anvendes til sikkerhedsseler. Mønstre poser af stof er både komplekse og simple. Produktion teknologi er som følger:

 1. Vævet blev udskåret fra to identiske rektangler. Hvis en stor størrelse materiale, ikke i resterne, så for-bøje det to gange og én stor arbejdsemnet. Placer folden er bunden af posen.
 2. Hvis du ikke har færdige håndtag, sy dem selv over den samme læst. For at gøre et sådant bånd, skæres en strimmel af dobbelt bredde eller et par individuelle størrelse. Glem ikke sømrummene. Sy strimlerne indefra og fjern. Du vil få bæltet. Udjævne kanterne af jern. Et andet lignende stykke fabrikere de samme.
 3. Sy på den ene kant af håndtaget til det rette sted, først fra forsiden af posen. Samme gøre med den anden ende. Du bør få en pen loop.
 4. Du laver en hem kant dele poser til 3-5 cm, sy den. For ham vil sy håndtaget. Hvis du kommer til at bære i posen en masse tunge ting skal sy dem fast, så bøje bedre udføre bredere. Sy håndtaget til at bøje omkring omkredsen af et rektangel med tilhørende to diagonaler. Nu er alt vil holde fast og ikke kommer ud. Det samme gjorde den anden rem. Af den måde, kan du sy en almindelig søm eller zigzag. Den anden vil være mere pålidelige og samtidig konsolidere kanten.
 5. Stitch vigtigste dele poser på den side af foldelinjen i bunden eller på tre sider, hvis posen er fremstillet af to dele.

Den nemmeste løsning er klar. Du kan gøre endnu mere bund og sidevægge forbindelsen i form af rektangler, der er din taske vil ligne stofpose. Derfor er det nødvendigt at gøre flere led.

Sommer taske lavet af stof med sine hænder

En anden simpel idé - at gøre produktet af T-shirts, som du ikke bære eller ikke bære. produktionsteknologi vil være som følger:

 1. Fra T-shirts afskåret alle etiketterne, hvis det er nyt. Vend vrangen ud og fold så stropperne blev placeret som en ring håndterer fremtidige poser.
 2. Bøjer bund til håndtagene og fastgør stof stifter eller basting tråd. Af disse bøjninger vil blive foretaget inde lommer.
 3. Stitched af produktet på tre sider og fremme centrum gør sømmen på lommerne for at gøre det to på hver side.
 4. Nervepirrende pose på forsiden. Du kan stryge kanterne.

Anvend de gamle bøger som grundlag

Ideer til håndtasker, lavet med deres egne hænder, er der en bred vifte.
Som udgangspunkt kan du bruge ikke kun de gamle skjorter, men selv bogomslaget. Bag af dækslet sker i henhold til ordningen:

 1. Tag uønskede bøger i hardcover. skåret kniv blokere sider omhyggeligt. Han vil i dette tilfælde er ikke nødvendigt.
 2. Stof til at gøre to rektangler for sidevæggene eller en fælles pose for hele strukturen. Glem ikke sømrummene.
 3. Også, du har brug for to trekantede (trapezformet) klud for "slutter" tasker, stropper til håndtag og clips elementer.
 4. Når alt nødvendigt er parat, til at pålægge en papomslag på stoffet. Højttalere kant bøjet indad og limes til basen.
 5. Syet eller fastgjort på anden måde at håndtere og fastgørelseselementer.
 6. Limning på indersiden af posen, er der opbakning. Det kan være af samme materiale eller forskellige.
 7. Sy side- trekanter.

Bag klar.

bruge kassen

Den oprindelige version af den lille pose kan være lavet af de sædvanlige kasser med te-eller nogen anden. De har brug for to. En til basen og puder, en for udenfor. Hvis den forreste del af kluden ikke dækker overfladen af kassen skal være smuk. Både emnet nødt til at tage det samme i størrelse. Hvis du har ingen, intern let at gøre størrelsen af det ydre af pap eller kraftigt papir. Så kommer til at arbejde. Dine handlinger bør være som følger:

 1. Åbn den første boksen til scanning flyet. Fjern uønskede dele. Du skal kun en bundramme, de fire sider og låget. Pap behøver at falde lidt, afskåret ved kanterne, således at det derefter anbragt i en anden kasse.
 2. Skær til størrelse og form emnet klud makulere på kvoter med bøjninger.
 3. Stoffet er lagt på en pap base, pak det indvendige kant og pasta. Foldeæske, så stoffet var inde.
 4. Sæt liner i det andet felt.
 5. Vedhæfte et greb eller en lang kæde og en løkke og perlen til spænde.
 6. Dimensionering rummet mellem de to lag af posen.

Hvis du ikke har en smuk æske, som kan bruges som den forreste side af produktet, har obtyanut og anden boks klud efter implementering det.

Hvordan til at sy en taske til køb med deres egne hænder

Her er en enkel måde at fremstille smarte tasker, indkøbstasker, som kan gå til markedet eller købmand. Det gjorde det fra en gammel T-shirts eller T-shirts. Materialet skal være elastisk. Gør følgende:

 1. Sæt til en skjorte krave lodret opad. Carve ud af det en stor rektangel med afrundet bund.
 2. Vend vrangen ud og syet af en bue. Brug en zigzag eller separat overlozhte kant. Sidesømmene er fabrikken håndtaske.
 3. Ved hjælp af en lineal og blyant tilbringe band i den øvre del af emnet i midten i forhold til vandret. Der er et slot-håndtag. Du gør det med en saks til de to vævslag.
 4. Hele pose til at lave en tegning af de vandrette stiplede linjer. Du kan arrangere dem tilfældigt eller ved særlige love.
 5. Ifølge skemaet trukket ved at udføre slids med en skarp saks til de to lag stof.

Alt er klar.

Decor tasker og opdatere gamle modeller

Nu hvor du ved, hvordan at sy en pose med hænderne fra vævet, og kan gøre det. Det bør dog tænke på indretningen. Selv den mest simple ting, vil originale smykker se imponerende og elegant. Meget flot udseende elementer af satin bånd i kunsten kanzashi og farver, lavet af filt. Du kan indsætte over overfladen af rhinestones, pailletter sy, gøre broderi med perler eller bånd. Hvis du elsker at gøre håndarbejde, så helt sikkert du har udført noget lignende.

Trods det faktum, at du har lært at sy en pose med hænderne fra vævet, måske du bare ikke ønsker at gøre det. Husk at du altid kan bruge de gamle versioner af de opdaterede færdige produkter. Den nemmeste måde at gøre dette med indretningen, men at radikalt ændre udseendet af ting vil plette. For lædervarer egnet akryl. At gøre mønsteret på posen, skal du bruge stencils skåret fra filmen, eller en konventionel tape. De kan forsegle de lodrette eller vandrette sektioner af posen. Unclosed farve i modsætning til den gamle tone farve. Efter tørring fjerne tapen og dækker produktet er lakeret hud. Effekten vil overraske dig.

Så du lærte at sy en pose med hænderne fra vævet. Vælg en model ønskede indstilling indretning og skabe en mode tilbehør. Og hvis du ikke har tid til at håndarbejde, blot opdatere din gamle taske for den foreslåede metode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.