HobbyHåndarbejde

Pattern "Corn" eger: et diagram og beskrivelse

Hvor ofte, udtænke en ny strikkeopskrifter, vi begynder at se usædvanlige, udsøgt tegning! Men ikke for ingenting, at erfarne håndværkere anbefaler at begynde vejen til perfektion med en simpel, men imponerende stoflige mønstre. De er udmærket uddannet hænder, justere vis spænding på grund af gentagen igen og igen sløjfer. En strikket stof, fremstillet af mellemstore krybende mønster, vil skjule alle fejlene, hvis strikker stadig går til beherskelse. En sådanne universelle mønstre betragtes som "Majs". I forskellige kilder, er dette tal kaldes anderledes -. "Pindsvin", "Knuder", "flager", osv, men forskellige navne kun understrege sin alsidighed. I denne artikel vil vi tale om , hvordan man strikker mønster "Majs" talte hvilke værktøjer du skal bruge. Lad os tale om sammensætningen af garn og dets optimale tykkelse.

Egenskaber og egenskaber af garn

Normalt de starter med udvælgelsen af garn, som er mest egnet til et bestemt mønster. Dette er grundlaget for denne type håndarbejde, ligesom strikning. Mønster "Majs" demokratisk: lavet af tråde tyk nok, han ser ikke værre end internettet forbundet fra en traditionel midten garn. Men for at få hånd om gennemførelsen, er det bedre at starte med den gennemsnitlige tykkelse af tråden, som optagelserne er 250-350 m stogrammovom nøgle.

Fiber indhold kan være anderledes. Det passer godt ind i billedet akryl. Han er perfekt til børns dimser, små tilbehør, tasker, strømper, støvletter og hjemmesko. Tøj, især ophavsrettigheder model bedre strik af naturlig oprindelse - uld, kashmir, merino, andre sorter af uld garn. I øjeblikket er den blandede garn fremstillet, som består af uld og syntetiske fibre i forskellige andele af lighed. Half-uldgarn, produceret af mange producenter i dag er meget populære: god kvalitet med succes kombineret med den lave pris, hvilket gør det demokratisk og tilgængeligt. Tilsætningen af stretch garn komponent forbedrer teksturen af billedet og gør strikvaren sejere. Med andre ord kan garnet være fremstillet af enhver sammensætning mønster "majs" eger. Ordningen strikning væve dette er simpel, men kræver en vis dygtighed og opmærksomhed.

vælge eger

Den mest acceptable løsning for de gennemsnitlige endeløse eger anses dimensioner 2,5-3. Det materiale, hvoraf egerne skal være nemt og glat. En fremragende udførelsesform er et sæt af eger træ, bambus eller Teflon coating. De er lette, bekvemt at gå til side ikke skabe unødig ulempe på arbejde, har en glidende overflade. Desuden er disse nåle er som regel kvalitativt skærpet og har glat, men ikke piercing ender. Den brede bane er at udføre bedre på cirkulære nåle, hvis længde er valgt i overensstemmelse med den fastsatte bredde. Fiskesnøre på rundp ikke altid opfylde de forventninger mestre. I dag, det kommer let til at udskifte højt snoet ledninger er et glimrende alternativ til egerne på linjen.

Kom godt i gang: mønster funktioner

Enhver håndarbejde kombinerer den nemme implementering med en klar forståelse af handlinger algoritmen. Det er ingen undtagelse, og er en hobby ligesom strikning. Mønster "Majs" i arbejdet er ikke kompliceret, men husk nogle meget vigtige punkter. Teksturmønsteret vist på undersiden af strikvaren. Denne funktion er et mønster, der skal tages i betragtning, hvis det anvendes i banen, hvor det samlede antal forskellige vævninger. For at udføre prøven på egerne i at få nogen lige antal loops. Den metode, der også spiller en særlig rolle - vil passe både den mest almindelige og italiensk eller på tværs. Så begynder vi at strikke - mønsteret "Majs". Ordningen er enkel og ligetil. Husk på, at kanten sløjfer ikke er medtaget i beregningen, fordi figuren de ikke deltager, men kun gøre ud kanten af produktet: den første er altid fjernes uden provyazyvayas, og den sidste optælling forkert.

Mønster "Corn" eger: beskrivelse. første række

Fjerne en kant, den første sløjfe provyazyvaem står foran stenochku, sekund - vrang. Således skiftevis ansigts og vrang loops, strik til enden af en serie. Provyazyvaem sidste løkke ulækker, en række kantafslutning. Første række er strikket som en elastik 1x1. Det er muligt at udføre pattern "Majs" eger (skema tillader) såkaldt bedstemor strikning metode, sætter scenen for en nål løkke tilbage fra bagsiden. I dette tilfælde vil lærredet være glattere og strammere.

anden række

En distale kant, en første forside provyazyvaem loop, følgende (forkert) dementi sc. Ligeledes fortsætter vi indtil slutningen af serien, den sidste løkke-stjerne med fm og gøre ud en kant.

tredje række

En perle på løkken med fm s anvende en anden fm og fjerne uden provyazyvaya, på højre nål. Sc angriber nål tråd fra forsiden strikket stof. Det viser løkke med to fm. Loop trail, der løber langs undersiden af figuren, den forreste carry. Denne vekslen udføres inden udgangen af rækken.

Strikning: Model "Majs". Ordningen af den fjerde række

1 distale kant, en første løkke af den forreste flade provyazyvaem stenochku, loop med to nakida provyazyvaem vrang. Udfør denne forkert pænt, picking up for alle tre områder. trække tråden bør ikke være for svært for mere praktisk provyazyvaniya, men også at trække lærredet kan ikke anbefales: begynder strikkere nødt til at følge trådspændingen. Det bør hverken synke eller overdrevent spændt. Som altid, her er passende gylden middelvej - blød medium spænding.

På femte række mønster gentages, t. E. Mønsteret af fire rækker rapport. Så kører mønster "Majs" eger. Kørsel dette tal præsenteres i artiklen, så enkelt, at det normalt ikke give problemer selv for nybegyndere strikkere.

Hvor det er relevant mønster "Majs"

Dette tal - en anerkendt mønster for at strikke næsten alle børnetøj, fra hatte og støvletter til jakkesæt og dyner. Pearl små-relief mønster bidrager til dens udbredelse i strikning babytøj. Men dette mønster er så alsidig, at det anvendes i forbindelse med udførelsen af mandlige og kvindelige modeller af tøj og hatte. Det har en fremragende ry tilknyttet mønster "Corn" eger, hvis ordningen er klart, i fremstillingen af de mest eftertragtede tilbehør i dag - tørklæder og LIC. I dag er mange forskellige modeller med stressede-teksturerede "corn" mønster, dens forskellige fortolkninger i kombination med andre mønstre, fletninger, fletninger og Aran Islands, er slående og overraskende. Efter tegning er enkel, og mulighederne for dens anvendelse i modellering og design af tøj er uendelig. Dette paradoks af mange håndværk - enkle metoder giver anledning til en masse interessante idéer. I harmoni med det, og denne form for håndarbejde, ligesom strikning. Mønster "Majs" - et levende eksempel. Der er næppe nogen produkt, som du ikke kan knytte dette mønster. Anvendes i børnemodeller og moderne kvinders og mænds strik, dette mønster stadig populær og elsket i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.