Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne et slot. Trinvis guide

Hvis du ikke ved, hvordan man tegner et slot, den første ting du skal selv bestemme, hvad det ville være. Tænk på det visuelt i dit sind skal være, i hvert fald, den overordnede form. definition Lita, om en genstand eller to-dimensionel surround og høj eller squat, lys og dekorative, eller mere som en fæstning. Præsentation omridset af slottet, kan du overføre dem til papiret. På dette stadium, vil de være en slags sky, der er nødvendig for at markere ark og intet på samme tid ikke at gå glip korrekt. Derfor er det nødvendigt, blot ved at klikke på blyanten til at definere silhuet af slottet og konturerne af baggrunden.

Fortsæt derefter til at trække de største dele af slottet - tårne, bygninger, tage, osv Det første skridt er at identificere hvert enkelt element, og derefter genopbygge ved at udføre vandret og lodret ... De er beregnet til at sikre, at faciliteterne var pæne, symmetrisk og ikke "fyldt op" med hensyn til arket kant.

Nu er det udvikler en forståelse af hvordan man tegner et slot, og allerede har sin form, men har brug for æstetiske elementer foran dig. Derfor, for sådan en "nøgen" slot vi tilføje detaljer: vinduer, altaner, døre, skorstene, løbegange, spir, tagsten og murværk på væggene. Generelt alt det smarte nok. Dette vil give ham helhed. Slot i blyant vil se ufuldstændig uden sådanne bagateller glædeligt øjet.

Så kan du give din figur mængden af skyggefulde mørke steder eller tilføje en farve. Det er også ønskeligt at studere baggrunden afhængigt af destinationen af slottet. Det kan være en fantastisk tilflugt fra dragen omgivet af en voldgrav, og et gotisk palæ, der står på det højeste punkt i byen, og lignende "svalerede" på klippen. Bestem selv det sted, hvor fantasien kommer til at se mere økologisk, og tilføje baggrundsmusik. Forhåbentlig vil resultatet behage dig, og de yngste medlemmer af familien.

Det ser ud til, intet kompliceret om det - sætte sig ned og Draw, men mange mennesker står over for det faktum, at bare ikke ved, hvad de skal føje til dit billede af, hvordan man kan gøre det interessant. De vigtigste ting - det er ikke hvordan man tegner et slot og et slot uafgjort. Dette er forståeligt, fordi ikke hver dag, vi ser slottene. Det er bedst at se flere af de ressourcer, der afsættes til arkitektur. Derfra kan du samle de nødvendige oplysninger, og fantasien kan altid finde dem et egnet sted. De vigtigste ting - det vær ikke bange for at skabe noget nyt. Som regel, folk holder tegning af slottet, allerede ved nogenlunde, hvordan det vil se ud. En bog om arkitektur vil bidrage til at supplere den med de nødvendige små ting.

Så nu ved du, hvordan man tegner et slot i etaper. Det eneste, der mangler, er at rådgive dig - hvis du er i tvivl om noget, forestille sig der er hjemmehørende i din tegning og tvivl vil forlade. For eksempel, hvis du ikke ved, du har brug for en altan i midten af tårnet eller ej, tænker, og hvor ofte du, klatring vindeltrappe, begyndte at holde op med at beundre udsigten, inden de når toppen. Dette vil ikke bryde logik og integritet af arbejdet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.