Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne en kop: tips og tricks

Cup - en gammel stor glas eller vase for alkoholholdige drikkevarer. Nu er de tildeles atleter til sport resultater. Denne pris er en kop på et stativ, undertiden med håndtag. Cups kommer i forskellige størrelser, former og er lavet af forskellige materialer. Nogle unge kunstnere er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man tegner en kop. Faktisk nogen big deal. For en mere detaljeret jobbeskrivelse kan findes i denne artikel.

Materialer og udstyr

Når der træffes beslutning om hvordan man tegner en kop, må vi først bestemme materialet og teknik. Der er et par almindelige muligheder: planlægge en simpel blyant, tegning med farveblyanter, male med vandfarver eller gouache. Hvad skal man vælge, afhænger af de færdigheder og opgaver. Hvis en kunstner maler for nylig og ved præcis, hvordan man kan trække koppen, bedre at stoppe valget på en simpel blyant. Selv hvis du er nødt til at reparere noget, er det nemt at komme via striatelnoy tyggegummi. Udgangspunktet er at tage kraftigt papir eller pap. I dette tilfælde kan det færdige billede blive forvandlet til et postkort eller hænges på væggen.

stadier af arbejdet

I overvejer spørgsmålet om hvordan man tegner en kop etaper, skal du være opmærksom på nogle specifikke nuancer. For det første sport præmie er en helt symmetrisk skål. Det kan være en halvkugle eller mere aflang form. Ofte koppen har to håndtag - for dem vinderen er praktisk at hæve sin pokal. Desuden prisen nødvendigvis udstyret med et ben stativ, og - det bør være stabilt.

Stående start operation med anvendelse af lodrette midterakse. Omkring det er planlagt til cirkel eller ellipse (afhængig af den valgte kop form). Derefter på siderne af lyse linjer er planlagt samme håndtag. Afsluttende en skitse, du har brug for at kortlægge et ben og en stand. Stand er en offentlig rektangulært element med en lille tykkelse. Trofæet skal være stabilt i rummet, så du er nødt til at overvåge størrelsen på foden, og ikke trække det alt for overfladisk. Ved afslutningen af det arbejde, sletter normalt alle bygge-linjer. Du kan anvende skygger, skygger, eller gå til akvarel diagram.

Således bliver det klart, hvordan en blyant til at tegne en kop.

sports tal

Udfordringen er, hvordan man tegner en sports kop, kan stå foran fans, der ønsker at opmuntre sin ven. Altid rart at få bekræftet, at nogen tror på din styrke. Udformningen af denne sport præmie er standard - en skål med håndtag på basen. Som supplement til dette mønster kan være sportsudstyr - fodbold, ski, ketsjere, eller noget andet, det bedste om emnet. Også i nærheden af Sports Cup kan repræsenteres medaljevindere piedestal eller en buket blomster. Hvis du arbejder for en voksen af sin ven, kan en sports tal suppleres med en flaske mousserende vin. Det er behageligt at drikke nogen vinder af hans trofæ.

Tegning - en måde at få glæde af processen og en smuk færdige værk som et resultat. Tegning på sportspladsen tema vil glæde sportsfolk, fans og bare mennesker ligeglade med kunst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.