HjemlighedKonstruktion

Hvordan laver dræning omkring huset: den nemmeste og mest pålidelige løsning

Det ser ud til, at efter opførelsen af huset kan være stolte af at observere deres ejendele, bliver fuldt ud tilfreds med det udførte arbejde. Men suset er ikke det værd: så længe du ikke stopper at tænke over, hvordan man kan gøre det dræning omkring huset, slappe af, er ikke nødvendig. Desværre, for en eller anden grund, ikke alle ejere, selv i anlægsfasen overhovedet om ham husket. Hvis hans arrangement for at glemme konsekvenserne kan være den mest underholdende.

Som det er kendt, tilstanden af enhver bygning afhænger af tilstanden af dets fundament. Og på fundamentet kan påvirke atmosfærisk fugt i form af regn og sne, der er let i stand til at erodere selv kvalitativt oversvømmet base i blot et par måneder. Og efter det, selv udseendet af revner og fordrejninger af væggene - ikke det værste, der kan ske! Det er derfor normalt konstrueret drænsystem at aflede vand fra væggene er så vigtig. Og så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre det dræning omkring huset, er yderst aktuel. Vi anser implementeringen af "hårde" sorten, lavet af almindelige og billige materialer.

For det første er det nødvendigt at bestemme rækkefølgen, som vil være bredden af grøften for dræning. Bemærk, at den mindste værdi af - mindst en halv meter, og bedre end 1 meter. Men der er én regel: dræne systemet under alle omstændigheder bør gå ud over det minimum taghældning på 0,3 m.

Inden du foretager dræning, grave en grøft bredde valgt, grave mindst 0,3 meter dyb. Grøft omhyggeligt behandlet med herbicid, som ukrudt rødder har en grim tendens til at ødelægge sådanne strukturer. Som det kan ses i bunden var dækket med geotekstil kvalitet. Bestanden materiale er ikke nødvendigt at forlade sidevæggen af renden. Det mound lag lavvandede godt vaskede grus.

Lagtykkelsen må ikke være mindre end 20 cm. Så kan det vaskede groft flodsand (eller meget små småsten) og generøst hældes over grus. Alt omhyggeligt vædret. Efter at have udført denne operation fra væggene i huset vil lave en bunke med en hældning på nogle få grader for bedre vand afløb.

Hvis du ikke ved, hvordan man laver den dræning omkring huset, kan det ikke skade også at besøge naboer, der har et lignende system, og se på det mere nøje.

Husk på, at selve tagrender bør have en hældning mod afløbet i slutningen af hvilken det er ønskeligt at arrangere en slags Bury vandtank (som kan bruges til vanding). Hvis det er muligt, er det muligt at udlede den off-site afstrømning. Nå, den aktiepost på dit hus er kløften - det er vidunderligt!

Derefter kan du forberede cementslammet. Ifølge et del af sand og cement mix til tre dele vand. Den resulterende blanding blev meget omhyggeligt distribuere over sandet over det sætte keramiske fliser. Glem ikke at efterlade huller i kanterne til dræning. Aflytning fliserne gennemsnitlig mallet, opnå sin optimale position og stramt greb. På et tidspunkt skal stables ikke mere end 5-6 bar. Så hvordan man kan gøre det dræning omkring huset på denne måde er meget enkel, behøver ikke at have særlige evner fliser.

Efter dette, at byggeriet reserve for præcis syv dage tørre. En uge efter klargøring af opløsningen igen (men mere flydende), de pels med de resterende fuger mellem fliserne.

Hvis du tænker på hvordan man kan gøre det dræning omkring huset, så har du fundet svaret! Som du kan se, intet kompliceret om det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.