HjemlighedKonstruktion

Luke polymer-sand: beskrivelse, typer og specifikationer

Under opførelsen af bygninger er de første ting, der er forsyningsselskaber, adgang til som er foretaget i form af særlige brønde. De tillader dig at frit komme til førerne af udstyr til sin rettidig vedligeholdelse og fjernelse af fejl. Normalt sådanne udgange var lukkede støbejern låg, men i de senere år i stigende grad anvendt lugen polymer-sand til dette formål. Lad os se på, hvad der udgør produktet og hvad er de vigtigste egenskaber.

kort beskrivelse

polymere luger produktionsteknologi er baseret på fremgangsmåden til støbning og varmpresning alle komponenter i materialet (sand, termoplastiske polymerer, og farvestoffer). Denne fremstillingsmetode gør det muligt at opnå et produkt, der har den højeste ydeevne, og har en præsentabel udseende.

Sådanne produkter anvendes i byområder vandforsyning, varmeanlæg og vej selskaber. I en storstilet privat konstruktion og indretning kloak mandehul anvendes også sand og harpiks. GOST 3634-99 og sanitære og miljøregler, hvilket gjorde det produkt, der er de nøjagtige dimensioner og de grundlæggende kvaliteten af det færdige produkt. Af denne grund, at køberen ikke har nogen problemer med at udskifte dækslerne, og produktet er helt sikkert for miljøet.

De væsentligste fordele og ulemper ved produkter

Luke-polymer-sand udstyret med en række positive egenskaber, der tiltrækker forbrugerne. Disse omfatter:

 • lave omkostninger;
 • lang levetid (50 år);
 • evnen til at modstå en masse vægt;
 • lethed af transportindretninger;
 • resistens over for ultraviolette stråler;
 • nem installation (uden brug af særligt udstyr);
 • miljøvenlighed;
 • korrosionsbestandighed;
 • resistens over for pludselige temperaturændringer;
 • lette vægt;
 • et bredt udvalg af farver.

Hvis vi taler om de mangler, der er udstyret med produktet, så skal det bemærkes, at nogle arter sådanne hætter er designet til små belastninger. Denne omstændighed ikke giver dem mulighed for at operere på veje, hvor tung transport tur. Imidlertid er problemet let løses ved omhyggelig udvælgelse af luger, under hensyntagen til miljøet af deres anvendelse.

Polymere arter luger

Således er det vigtigste kriterium for udvælgelse af indretningen er en belastning, der kan modstå polymer-sand lugen. Vægt design er en vigtig indikator for denne evne: jo højere den er, jo stærkere er produktet. På denne parameter luger er opdelt i 5 klasser:

 • skrive "L" (haven sort);
 • skrive "L" (lys);
 • Type "C" (lav);
 • Skrive "T" (tung);
 • skrive "TM" (tunge, krop).

Luger mærket "L" (yard) har en lav vægt (25 kg) og kan modstå en belastning på ikke over 1500 kg. Oftest de er installeret på fortove og græsplæner.

Produkter "L" (lys) vejer omkring 45 kg og en belastning på 3000 kg. De er designet til installation i parkeringshuse, ved fodgænger og grønne områder.

Luc (polymer-sand), klassen "C" er i stand til at modstå belastninger af moderat sværhedsgrad (7500 kg), mens dens vægt er 52 kg. Omfanget af dette design - byens parker, parkeringspladser, fortove.

Tunge varer (gruppe "T") kan allerede være installeret på veje, hvor der er moderat trafik. Deres vægt er 57 kg og den maksimale belastning - 15000 kg.

Massive vigtigste luger kan modstå op til 25.000 kg belastning, så de kan bruges på enhver highway. Massen af sådanne omfatter - 60 kg.

Bortset fra forskellen i belastningen, kan polymer luger afvige formular. Oftest fremstilles runde låg (som følge af, at minen underjordiske brønde sædvanligvis runde), men produktionen af kvadrat-produkter er også mulig (på anmodning).

dimensioner

En anden forskel mellem varer fra forskellige grupper er i dimensioner, som kan være polymer-luge sand. Dimensioner på dæksler er også afhængig af graden af deres sværhedsgrad. Lys drivhus dæksel har en diameter på 600 mm og en højde på 25 mm, omslutningskonstruktionen selv en lille smule mere (720h60 mm).

Gruppe Lung luger kendetegnet mm i størrelse 690h55 og 750h90 mm låg til kroppen. Artiklerne modstå medium belastning har dimensioner 690h50 mm (låg) og 750h100 mm (bolig). Størrelsen af de tungeste arter af 700h70 mm. Case dimensioner forstærkede strukturer - 800h110 mm.

montering

Installation af forskellige typer af polymer produkter har også sine egne karakteristika. Således er polymer-hatch sand lampetype monteret i en dybde på 25-45 mm, og sekundære struktur af tyngdekraften - 60 mm. Stærkere end alle uddybet tunge luger - de er monteret på 85 mm under jordoverfladen.

Installationen begynder med polymerstrukturen montering ring (på betonplade). Det er fyldt med cementmørtel og fik lov at tørre helt. Dernæst føreren sætter lugedæksler selv.

Omkring brønden (med en svag hældning) afregning blinde område. Det er nødvendigt at forhindre indtrængning af fugt i reservoiret. Bredden af det blinde område varierer sædvanligvis fra 1 til 1,5 meter. I høj grad lette processen med at installere lugen kan købe et produkt med særlige slots til inventar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.