HjemlighedKonstruktion

Hus 6 til 8. Disposition 6x8 single-etagers hus

Moderne arkitekter og designere er i stand til at skabe fantastiske designs af enetages bygninger måler 6 af 8 meter. Og det er disse strukturer er relevante for mange private bygherrer, der ønsker at anvende den maksimale brugbar plads med minimale finansielle omkostninger. Projekter af enetages huse er forskellige layout af lokalerne, placering af boliger og business værelser, men begrebet en enkelt - maksimal komfort i et begrænset område.

Den grundlæggende layout af huset 6 til 8

Først skal du placere korrekt plads til at få maksimal komfort til en lav pris. Derfor kan man-gulv hus lette byggematerialer anvendes uden loftet og loftet: en mursten eller porebeton til bærende vægge, træbjælker til loftet. Og så er der en række regler at være opmærksom på, når du planlægger værelser:

 1. Residential vinduer placeret på den solrige del af horisonten.
 2. Bryggers og køkken kan være døv, og omgivet af beboelsesrum.
 3. Bærende vægge for at gøre tykkelsen af 20-30 cm, ikke længere behov. Sådanne vægge kan modstå belastningen af taget og vinden.
 4. Skillevægge oprindeligt bedre design af gipsplader med en tykkelse på 9-12 cm. Det er bedre at stole på tykkelsen af dørbladet.

Placering af huset på grunden

Korrekt positionering 6x8 single-etagers hus på en grund involverer retningen af stuer mod syd, for at give huset et maksimum på solvarme og lys. Men det er ikke alle, som følger:

 • Hvis huset er 6 til 8 (layout er udført af hjemmeholdets anmodning) vil blive opført i et område med kraftig vind, har brug for noget, der skal gøres fra den nordlige og vestlige side af forruden. Det er også en stor løsning er at bruge grønne områder med en tæt krone.
 • Stuen er bedre placeret på den sydlige eller sydvestlige side.
 • Køkkenet er placeret på den nordlige eller østlige side.
 • Disposition af soveværelserne bør tage hensyn til personlige ønsker deres indbyggere, det er deres private lejligheder. Det er nødvendigt at overveje muligheden for en tidlig stigning, så vinduerne skal gå mod vest. Værelserne er ikke placeret på den sydlige side af huset.
 • værelser Utility er bedre placeret på den nordlige side. Der er ingen grund til at installere varmesystem, fordi rummet i sig selv bliver en kunstig barriere for kulden.

Mange enetages hus med kompakte dimensioner sørge for at udstyre åben veranda eller terrasse. Dens bedre at medtage på solsiden.

En typisk liste over lokaler i en-etagers hus 6 til 8 (48 sq. M)

Hus 6 til 8, layout af som kan være meget forskellig, det omfatter følgende lokaler:

 1. Køkken.
 2. Korridor med en forhal. Gør indgang direkte til stuen er ikke nødvendig, vil det være svært at varme.
 3. Bryggers. Området er lille.
 4. Toilet og badeværelse. De kan være fremstillet hver for sig, hvis området tillader.
 5. Disposition af en-etagers hus 6 * 8 indeholder et eller to soveværelser areal på ca. 15 kvm

Placeringen og arealet af lokalerne beregnes som følger baseret på situationen på byggepladsen.

Hvordan at spare på den plads i rummet?

I første omgang er det nødvendigt at foretage et eksternt imprægnering og isolering. Væggene skal konstrueres så lige som muligt, for at spare område som følge af opretning af overflader. Højden af værelserne på anmodning, men ikke mindre end 3 meter. Vinduer pakke, multi-kammer, tykkelsen af rammen er lig med eller mindre end tykkelsen af bærende vægge. Korridor kan ikke bruges, og straks at designe overgangen fra rum til rum.

One-etagers hus 6 8: Planlægning

 1. Placering og formålet med rummet spiller en stor rolle.
 2. Varme kan ikke udvikle sig, undtagen i ekstreme tilfælde.
 3. Højden af en lille, op til 3 meter.
 4. Værelser vilkårlige område tambur måske ikke tilstrækkeligt bred korridor på mindst 1,5 meter i bredden.
 5. Dette hus kan være en terrasse eller veranda forbundet til de vigtigste struktur, rengøre køkken og bryggers, øge arealet af soveværelserne.

Opbygning af et hus 6 til 8 (nogen plan), skal vi huske, at det vigtigste - det er komfort, komfort, hvis anvendt område af huset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.