Publikationer og skrive artiklerPoesi

Liste over Krylov fabler til alle lejligheder

Typisk en liste over nogle af Krylov fabler forblive i hovederne på uddannede folk fra skolens løbet af litteratur programmet. Men tænk på deres ophavsmand meget mindre. Lad os prøve at gøre op for denne uheldige udeladelse og tage et nærmere kig på den person, der skrev den velkendte fabel for os.

På baggrund af klassikerne

Poet og fabulist boede og arbejdede på et tidspunkt med Pushkin, Karamzin, Zhukovsky og Vyazemsky. Med mange af tallene i den gyldne alder af russisk kultur , var han en ven og ikke gå tabt i deres skygge. Den kreative arv Ivana Andreevicha Krylova i russisk litteratur indtager en særlig plads. Ganske ofte, karakterer af hans værker er de første kunstneriske billeder, med hvilken en person står over for, når lære at læse. Krylov fabler listen er omfattende, og ved alle lejligheder der er billeder og situationer, der er mest velegnet til dem. Personerne i disse historier lever deres fiktive liv i næsten to hundrede år. Og dette faktum kan kun forklares ved, at de fjernede hånden af en talentfuld mester i kunstneriske udtryk.

Biografiske fakta og kreativitet

Ivan Andreevich Krylov levet et langt liv. Hans kreative biografi er fuld af mange begivenheder. Før vi finde den eneste sande poetiske form hvorigennem han blev berømt, forfatter Krylov måtte prøve sig selv i mange genrer. Han skrev prosa og drama, og vi kan ikke sige, at hans arbejde gik ubemærket. Men denne litterære berømmelse bragte ham en kort poetiske skitser med lyse genkendelige karakterer. Krylov dramatiske miniaturer er indrettet i en traditionel genre - en fabel. Selve formen er kendt siden oldtiden og var godt repræsenteret i næsten alle moderne Krylov litteratur i Vesteuropa. Der vil ikke være nogen stor overdrivelse at sige, at lærerne var russiske fabulist Æsop, La Fontaine og Beranger. Han viste sig at være en apt elev, og på mange måder overgået læreren. Fable Ivana Krylova har sin egen unikke smag. Men deres karakterer, undertiden eksotisk, perfekt tilpasset til den russiske virkelighed.

Funktioner af genren

Liste over Krylov fabler består af ca. to hundrede titler. Scener af poetiske miniaturer imponerende lyse farver, komplet historie og fortryllende udvalg af blinkende billeder. Det faktum, at disse billeder ofte er skjult bag masker af forskellige repræsentanter for dyrenes verden, kan man ikke være vildledende. Vi taler her ikke om dyr, men om mennesker. En synlig ligheder mellem den magtfulde arbejde på fuldstændigheden af offentliggørelse af den kunstneriske udformning. Man kan blive enige i, at "det ikke er de portrætter og karikaturer," men karikere kun billeder giver dem en mere udtryksfuld. Intet så levende illustrerer forholdet mellem mennesker, som den tid, citerede uddrag fra Krylov fabler. Folk er som regel glade for at lære i disse litterære billeder af hans venner, og med betydeligt mindre glæde - selv. Dette er lidt pinligt.

Drama Krylov tegn

Selvfølgelig lysstyrke billeder og situationer i fabel grund af det faktum, at forfatteren skrev tidligere en masse for teatret og vidste en masse om dramaturgi. Og den højeste litterære færdigheder det kræver en kortfattethed. Med sådan en opgave er i stand til at håndtere ikke hver dramatiker - til at sige alt, hvad du har brug for i en begrænset plads af små litterær form, som er en fabel. Og det er ikke noget overraskende i den nuværende praksis, hvor ansøgerne teater og filmskoler i indgangen eksamen , en liste over korte fabler Krylova som testen opgaven. Hvor ellers, hvis ikke ved eksemplet med de dramatiske miniaturer, vil fremtiden skuespiller kunne påvise overbevisende, at hvad han kan gøre? Desuden enhver foreslået scene, kan du spille både selvstændigt og i samarbejde med partnere.

Tegn Krylov omkring os

Hvad er succes for Krylov fabler, og at gav dem så lang levetid? Måske, i universelle menneskelige typer og nye relationer mellem dem. For to hundrede års eksistens, heltene fra Krylov fabler mennesker, hvis ændret, ikke så meget, at det ikke længere genkende bag masker afledte fabulist små dyr. Det er ikke nødvendigt at bedrage sig selv og andre, at Digteren ikke skrev om os om alt, men kun om hans samtidige. Ja, om dem, men om os, også, og om vores efterkommere. Derfor er der ingen grund til at antage, at listen over Krylov fabler fra skole nogensinde være forældet. Hvis dette og bestemt nogensinde til at ske, vil det ske, er tydeligvis ikke i vores levetid. Og i dag, for at observere hele persongalleri Krylov, skal du blot klikke på en knap på TV-fjernbetjeningen. De er her, og ikke i en fart at forlade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.