Publikationer og skrive artiklerPoesi

Erlih Volf Iosifovich - sovjetiske digter: biografi, kreativitet

Hans navn er ikke højt, men det bringer så meget varme og sorg ... Den entusiastiske beundrer af Armenien, en begavet digter og en god mand, Sergei Yesenin tragiske og alt for tidlige afdøde ven, knust af en bølge af undertrykkelse, men ikke glemt - Erlih Volf. Han - forfatter til den fantastiske poesi, børnebøger og seriøse værker, der er blevet klassikere af sovjetiske litteratur.

Volf Iosifovich Erlih, Biografi

I. Wolf blev født 7 Juni 1902 i byen Simbirsk, familien af volgatyskere. Hans far - en farmaceut, Erlih Iosif Lazarevich. Mor - Anna Moiseevna søster - Tolkacheva Mirra losifovna.

Volf Erlih digte og historier først begyndte at skrive, mens han studerede på Simbirsk gymnastiksal. Efter afslutningen af det, han trådte universitetet i Kazan. I første omgang, han studerede ved det medicinske fakultet, og overføres derefter til historie og filologi. I 1920 tjente han i 1. Regiment Territorial Kazan. Borgerkrigen var en Røde Hær soldat, GPU sekretær for uddannelse i Republikken Tatarstan udvalget.

Volf Erlih ankom i Petrograd i 1921. Først studerede han på City University i den litterære og kunstneriske fakultet, men desværre blev afskediget på grund af manglende stående. Han var en aktiv deltager i de politiske og litterære debatter, kom i populær på det tidspunkt, "Bestil Imagist". Ud over Ehrlich, i det Nogle af Leningrad digtere Sæd Polotsk, Nikolay Grigorov Ivan Afanasyev, Soloviev, Gregory Shmerelson. I 1925 tjente Wolf som Ehrlich ansvarlig pligt ved det første hjem for Leningrad Råd.

De første vers

Hans første digtsamling hedder "Wolfs Sun" Erlih Volf udgivet i 1928. Derefter kom "Bogen af erindringer," og derefter "Arsenal". Næste var den "Book of digte" indsamling, udgivet i 1934, og derefter "Orden Battle" (1935). I 1929, Ehrlich skrev et digt om Sofe Perovskoy kendt revolutionerende, arrangør mordet på kejser Alexander II. I 30'erne arbejdede han i "Leningrad" magasin redaktionen, så - i avisen "offensiv". I 1932 gik han til byggepladsen af national betydning - det Hvidehavskanalen. Hele 1935 afholdes i Fjernøsten, sammen med andre forfattere til at skabe "Volochaevskaya dage."

Da det blev kendt,

"Bogen vers" Wolf Ehrlich er enkel og kortfattet, let at læse, samt alle hans poesi og prosa. Alle hans værker er fyldt med dyb mening, tankevækkende. I 1937, et medlem af Unionen af Sovjetiske Writers I. Wolf udgivet to børns digtsamling og en bog "Usædvanlige eventyr af venner." Wolf Ehrlich værker udgivet i velkendte aviser og magasiner som "litterære samtidige", "Red Night", "The Star". Ud over deres egne litterære værker, Erlih Volf oversætter fra armensk. Blandt disse digte Mkrtich Achemyan, Mkrtich Nagash.

"Minderne om Yesenin"

For første gang konfronteret med værker af Yesenin, blev Wolfe I. imponeret med oprigtighed, dybden af hans digte. De mødtes i 1924 i Leningrad, og senere deres bekendtskab voksede til et stærkt venskab, der varede indtil den sidste dag i livet Sergeya Esenina.

Mens Ehrlich allerede var kendt, blev hans digte udgivet i Leningrad aviser og blade. Ligesom andre forfattere, deltog han i digtoplæsning. I 1924 Erlih Volf og Sergey Esenin var aktive med hans digte i Leningrad og dens forstæder, herunder i Tsarskoe Selo. Der gjorde de en erindringsmønt foto med de studerende ved Institut for Landbrug. Sergey Esenin altid delt med Ehrlich deres kreative planer, vurderer både sig selv og deres omgivelser, hvilket indikerer, at nødsituation af deres tillid til hinanden. År efter Yesenin død mange vil beskylde Ehrlich af involvering i hans mord, men det er værd at huske om deres forhold, deres dirrende varmt venskab, og det er klart, at alle disse rygter - en løgn.

Engang til en fest hos Anna Abramovna Berzin Yesenin Jeg læste bare skrive et digt, hans "The Song of the Great kampagne". Berzin har tilbudt at udgive det i journalen. Wolfe I. straks skrev ned fra hukommelsen hele digtet Sergey Esenin kun foretaget mindre ændringer og underskrevet. Efter de forlod, Anna Abramovna gennemført manuskriptet til tidsskriftet "Oktober".

Den eneste bog af erindringer prosa Ehrlich blev "rettigheder til sangen," skrevet i 1930. I forordet, forfatteren sammenligner digter med tinsoldater, han drømte i søvne, som han senere købte en realitet. Han undrer sig, hvor det ender Sergei Yesenin, som var død, og hvor begynder den Yesenin, som han havde set i en drøm? Han syntes at være tale om forskellige billeder af den samme person, dette og komme med dem, idealiseret. I disse erindringer beskriver han kun de mest betydningsfulde kendsgerninger, som for ham, men han levede i sådan en tid, han var bange for, hvad der kunne ikke ikke lyve.

I denne bog, I. Wolff fortæller om sit venskab med Yesenin, om de sidste to år af den store digters liv. I det, nævner han den sidste digt Esenina, som han rakte til Ehrlich før sin død.

Farvel, ven

I den tragiske morgenen December 28, 1925 Erlih Volf en af de første til at opdage kroppen af Esenina i Hotellet "Angleterre". Alvorlig chok død hans bedste ven, han stadig fundet styrken til at deltage i den ceremonielle farvel, blev afholdt den 29. december ved Leningrad House of Writers på Fontanka floden. Næste Ehrlich og Sophia Tolstoy-Yesenin, digterens enke, eskorteret kisten til Moskva. 31 December, 1925 Sergeya Esenina blev begravet på kirkegården Vagankovsky.

Armenien

I slutningen af 20-erne I. Wolf med sin ven Nikolaem Tihonovym gik til sin første rejse til Armenien. Der besøgte de den Argatse op i vulkanske bjerge af Sevan brød Geghama bjerge, besøgte klostret, som lokale kalder Ayrivank. Den indtryk, som dette land på Iosifovicha Wolf, kunne ikke hjælpe, men reflektere over det arbejde, som digter. Så der var "Alagezskie historier" og "Armenien".

Ikke alene vandt den majestætiske natur Ehrlich, men også mennesker. Han sagde til sin ven Nikolai Tikhonov: "... Jeg har set en masse mennesker, men ønsker at se mere ...." Og han havde ikke lige kommet tilbage til Armenien. I Ararat dalen kommunikeret med avlere på Arakas jeg gjort venner med grænsevagter, var tilfreds med de armenske intellektuelle, meget tæt på at tage alle de prøvelser af indvandrere. Armenien fuldt opslugte hjerte Ehrlich. Desværre er denne kærlighed blive fatalt for ham.

afbrudt

I 1937, mens på en tur til Armenien, ønskede han at skrive et manuskript om de hjemvendte, men dette var ikke at være. I sommeren blev han arresteret den 19. juli i Jerevan og sendes under ledsagelse til Leningrad. I efteråret november 19 i samme år blev Ehrlich dømt til døden for at tilhøre en terrororganisation trotskister, der i virkeligheden ikke eksisterer. Dommen blev henrettet November 24, 1937. Det er først efter 19 år med den militære kollegium Højesteret Erlih Volf blev frikendt på grund af manglende sine handlinger udgør en forbrydelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.