Publikationer og skrive artiklerPoesi

Vadim Levin: digte om børns "voksenalderen"

Vadim Levin var engang en lille dreng. Hans barndom er så fast i hans sind, kreativitet, der ledsager den allerede er i voksenalderen. Denne person skriver lyse, interessante børns digte.

Om "Stupid hest"

En af de mest populære værker af Levin er digtet "Stupid hest":

Hest købte fire galocher

Et par gode og et par lettere.

Hvis denok udstedt tækkeligt,

En hest går i galocher god ...

Dette rimer næsten et halvt århundrede. Hans allerførste læsere har længe vokset op, bliver voksne og deres børn. Men den "Stupid hest" forbliver, munter, ung og presserende arbejde.

Vadim Levin eller anden måde mirakuløst bevaret i en verden af barndommen. Derfor skriver stadig gribende, venlige digte for børn skrevet i deres sprog. Disse værker er nu at hjælpe lærere og forældre finde børn med dem et fælles tema, for at forstå deres indre verden.

biografi

Vadim Alexandrovich - ikke kun børns digter. Han er også en videnskabsmand, Ph.D., samt læreren. Det har rødder i den ukrainske SSR. Det var der, i byen Kharkov, blev han født i 1933. På trods af at den litterære talent han har arvet (han er nevø af den berømte digter Chana Levin), efter-skole unge Vadim gik til Polytechnic Institute. Kun ved dets afslutning, han trådte Kharkov University i Det Naturvidenskabelige filologi.

Biografi Vadim Levin er tæt knyttet til krigen. Da han var kun 8 år, jeg startede Anden Verdenskrig. Fra under Brest til dem slægtninge kom til Kharkiv. I deres stressende forhold og de historier lærte han krigen.

Vadim far var mekaniker, min mor arbejdede som ingeniør. Med sin mor og bedsteforældre, den kommende digter brugt tid i evakueringen af byen Buzuluk. Derfra efter nogen tid, flyttede familien til Tasjkent. Først boede de i et klubhus, og derefter tog sig af en usbekisk familie. Den 9. kvm 8 personer krøb.

Drengens far gik til fronten, men blev alvorligt såret og blev behandlet i lang tid. I 1942 fandt han sin familie i Tasjkent. Det åbnede også sin første militære træning punkt i byen. Alle rekrutter, han omhyggeligt forberedt på krig ved at give nyttige færdigheder. På grund af dette, mange af dem har overlevet. I Kharkov Vadim Levin vendte tilbage i 1943, efter at byen blev befriet fra nazisterne.

I 1995, digteren med sin familie (kone og datter) gik til Israel. Nu bor i Tyskland, Marburg.

Arbejde og litteratur

I hjemby Levin har længe ført den litterære studie. Samtidig blev han inviteret til at arbejde i Moskva. Der blev han den ledende talkshows for børn.

Kendt Vadim Levin, og som et co-primer, som er designet til uddannelsessystem Elkonin- Davydov. Han har skrevet flere bøger om det russiske sprog, sammen med andre forfattere skabt et sæt af bøger om pædagogik og psykologi. I den forbindelse synes det mærkeligt, at forfatteren kom til at skrive børns digte.

Som barn læste han en masse digte for børn. Og i 3. klasse skrev deres eget arbejde. Det blev afsat til en pige, der løb væk til hendes venner lige efter dansen. Digteren selv synes nu, at det er forfærdeligt.

I 6. klasse hjalp Levin med udgivelsen af skolens avis, der bar en satirisk karakter og blev kaldt "Hedgehog". Tilbage og derefter begyndte han at skrive sine første Epigrammer, han trak tegnefilm.

Og allerede i 1959 i hjemby digteren kom Yevgeny Yevtushenko. Hans poesi har gjort en enorm indtryk på Vadim. De var civile, skinger, for åben og uvant for samfundets vers. Det var dengang, at der var en reel litterær revolution i Levins hoved. Han gik til en særlig litterær studie. Der mødtes han med værker af Pasternak, Tsvetaeva. Og han begyndte at skrive. Men bedst af alt, han havde fra pennen ud digte for børn. Nu ikke kun skriver poesi Vadim Levin. Rhymes kender alle børnene i Rusland.

sammensætninger

Meget glad for drenge og piger værker, der skrev Vadim Levin. Der er udstedt Hans digte i disse samlinger:

  • "Den dumme hest."
  • "Fisken med to haler."
  • "Walking med min datter."
  • "Mine medforfatter af den vingede".
  • "Hvor jeg gik cirkus?"
  • "Mellem os" og andre.

Mange af disse bøger hver lille barn i øjeblikket på hylden på hæderspladsen, fordi den er utrolig elsket. De bliver læst dagligt ved sengetid, formiddag, eftermiddag, og nogle digte og rim engang ved udenad og drage fordel af de spil til børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.