ForretningLedelse

Innovation Management - et ledelsessystem

Begrebet "innovation" henviser til den økonomiske kategori, og er genstand for en slags økonomisk mekanisme, som påvirker visse processer, der er forbundet med oprettelsen og gennemførelsen af innovationer, samt de forskellige relationer i det økonomiske område. Samtidig må vi ikke glemme, at markedet er et sted med sådanne relationer.

Sagde hardware mekanisme virker på de nyskabelser ved hjælp af specielle strategisk ledelsesværktøjer, som tilsammen udgør den innovative ledelse. Disse er nogle forskellige management system innovationer, samt de processer og relationer, der opstår i løbet af deres bevægelse.

Grundlaget for innovationsledelse

Den grundlæggende punkt i denne økonomisk kategori er:

- en målrettet søgning af ideer, der tjener som grundlag for specifikke innovation;

- organisering af innovationsprocessen for en bestemt innovation, som indebærer gennemførelse af en række arbejder organisatorisk og teknisk plan for at omdanne den almindelige idé til det endelige produkt;

- gennemførelse og fremme af nye ideer på markedet.

Enhver af disse områder skal indeholde specifikke strategier og taktik. Så den strategi viser retningen til brugen af ressourcer til at nå målet. Denne metode skal overholde et sæt restriktioner og regler for beslutningsprocessen.

Således innovationsledelse - er en økonomisk kategori, ved hjælp af effektive værktøjer som strategi til at koncentrere alle bestræbelser på en bestemt acceptabel løsning, og taktik, som indebærer anvendelse af visse metoder og teknikker til at nå målet i hvert enkelt tilfælde. Den vigtigste opgave er at vælge den taktik af optimale løsninger, de mest egnede i hvert forretningsmæssige situation.

Innovation Management - et perfekt management system

I betragtning af at kategori som et system, er det nødvendigt at skelne mellem to store delsystemer:

- indgivelse til et individ;

- styres som et objekt.

Samspillet mellem disse to delsystemer udføres i marken bevægelsesinformation, som er den direkte processtyring. Med andre ord, innovation management - processen med udvikling med den efterfølgende indvirkning på gennemførelsen af objektet administrationsenhed. sådan udvikling indebærer således til indsamling, fremsendelse og afsluttende behandling af oplysningerne med den efterfølgende beslutningstagning og kontrol handling.

Som en enhed kan fungere som en ansat eller en gruppe ansatte, der er understøttet med anvendelsen af særlige metoder til drift af anlægget. kontrol objekt - innovation, procesinnovation og økonomiske forbindelser i dette område.

Specialized litteratur

Ofte forskning arbejde af studerende (et eksempel er den valutakurs) innovativ ledelse anser et element - produktinformationen. Dette punkt vises som et resultat af indsamling og bearbejdning af oplysninger fra evaluering af sit arbejde brug.

Vi bør ikke glemme de funktioner, der udfører innovativ ledelse, lærebog, for eksempel, Dorofeev VD den indeholder er: emnet funktion (organisation, forecasting, planlægning og koordinering) og funktioner kontrol objekt (investering, organisering af implementering af innovationsprocessen og fremme af innovation på markedet).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.