HjemlighedHavearbejde

Rudbeckia. Voksende fra frø - mission

Ofte nybegyndere avlere og ejere af haver lige spekulerer dette spørgsmål: "Hvad ville et sådant anlæg, så det var rart, og passe på ikke generende". I dette tilfælde, er det tid til at huske en velkendt og fordringsløs plante som Rudbeckia (Rudbeckia). Grunde til at sætte ham meget: lyse farver, smukke løv, langsigtet bevarelse af dekoration (selv i fravær af blomstringen), frost og tørke, lys-kræver. Der er en, to og flerårige sorter, såvel som lav- og høj Rudbeckia. Voksende fra frø, stiklinger, deling af busken - det er de vigtigste måder at plante denne blomst. I øjeblikket trukket undermålere bedømmelse (10-15 cm), men for det meste er det helt høj plante (nogle vokse op til 2,5 m, for eksempel, razreznolistnaya Rudbeckia).

Voksende fra frøene af denne plante er mulige, men de skal sås frøplanter i potter eller drivhuset, det bedste tidspunkt for dette - i begyndelsen af april. Nogle sorter af Rudbeckia perfekt reproducere selvsående, men i dette tilfælde, de kan komme op hvor som helst, og så skal de transplanteres til den ønskede placering. Opdrættere nok til at arbejde på at forbedre denne plante. Maleri farve er en enkelt farve eller flerfarvede, og blomsterne selv kan være enkle eller frotté. Nogle gange er du ikke engang tror, at dette er en og samme blomst Rudbeckia. Voksende fra frø giver gode resultater i compliance få enkle plantning regler.

1. Seeding produceret i begyndelsen af april.

2. Temperaturen bør ikke være under 16 ° C, formalede frø før indlejring bedre kaste kogende vand. Det varmer jorden, og vil være en yderligere desinfektion af jorden.

3. Frøplanter vises på dag 9 eller lidt tidligere.

4. Planterne kan transplanteres til en permanent placering (afstand mellem bøsningerne bør være 30-50 cm) er etableret efter en konstant temperatur og vil ikke nedfryses.

Det er vigtigt at:

a) Hvis sorten er høj, er det bedre at gøre afstanden mellem planter af 1 m.

b) Ved såning direkte i drivhus planter, kan du blot tynde ud.

c) Før plantning af potter med planter har brug for at gøre gaden i den varme og stille vejr, eller at informere drivhuset. hærdning tid til at stige gradvist.

Pleje af ældre planter udgør ingen vanskeligheder: løsne jorden, vanding og gødskning. Et sted for plantning er bedst at vælge en solrig, men skyggen er også rart, men vil blomstre i dette tilfælde ikke er så rigelige, en lille busk højde. Høje sorter er ofte bruges til dekoration af hegn og udhuse, mellemstore buske ser godt ud på sengene og i potter, og forkrøblede egnet til kantning stier.

Blandt de mange forskellige arter af Rudbeckia mest populære Rudbeckia behåret (håret solhat), og en lilla Rudbeckia (Rudbeckia purpurea). Selv om det andet korrekt hedde Echinacea (Echinacea).

Rudbeckia behåret - en årlig plante, der blomstrer i år plantning. Color kronblade varierer fra citron-gul til orange-brun eller mørk grønlig kerne. Højden af Bush - 90 cm blomsterstande er ret store (kan være mere end 8 cm). Om vinteren, planten fryser, men kimen til sin vinter og spire i foråret.

Rudbeckia purpurea, Echinacea eller er høj flerårig plante (op til 1 m). Blomsterstande store, lilla farve, kan være enkle kurve eller frotté. Modne planter er ikke bange for frost, og den unge om vinteren er bedre til havnen.

Det er dit problem med at plante, kan være udenlandske gæster Rudbeckia. Voksende fra frø eller gengivelse på nogen anden måde - du vælger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.