HjemlighedHavearbejde

Hvordan og hvornår at plante petunier i åbent terræn?

Petunia fortjent bærer titlen "dronning senge". Denne smukke blomstrende plante nyder stor kærlighed og popularitet blandt gartnere. Det er dyrket på altaner, haver, blomsterbede, i hængende potter og store gryder. Stort udvalg af sorter og farver kan skabe fantastisk smuk komposition. Frøplanter sået blomster i slutningen af januar og begyndelsen af februar, men når at plante petunia i et åbent jorden?

Klar frøplanter kan plantes i blomsterbede i anden halvdel af maj. Så solen varmer jorden godt, og planterne ikke fryser på nattefrost. Selvfølgelig kan blomsterne modstå lave temperaturer over nul og endda en lille minus, men de er termofile, så for normal vækst og blomstring i sollyset og varmen virkelig brug petunia.

Såning kimplanter mange begyndere blomsterhandler virker for kompliceret. Petunia virkelig lunefuld at dyrke det fra frø, du har brug for et godt forsøg. Der er behov ordentlig pleje, god belysning, vedligeholdelse af temperaturen. Uden det hele bare stiger ikke petunia. Plantning og pleje på åben mark er den hyppig vanding, topdressing gødning og afskære eventuelle visne blomsterstande.

Siden voksende blomster fra frø er en meget kompleks proces, mange forsøger at omgå processen. For at gøre dette, købe en færdig kimplanter når plantning petunier i åbent terræn er det tid. Selvfølgelig vil det koste mere, men disse buske vil blomstre tidligt og er garanteret at vokse sig stor og sund. Før plantning er det nødvendigt at forberede sitet, skal det være åbent og solrigt. Hvis dette bed, er det bedst at plante blomster omkring kanterne, som petunia undermålere, og i midten for at sætte noget højere.

Når at plante petunier i det åbne land er allerede muligt, du har brug for at grave jorden, for at gøre organisk gødning. Jorden skal være løs nok og drænet, vil det bidrage til at undgå stagnation af vand. Hvis du planlægger at plante petunier i potter haven, bør du forberede en næringssubstrat, så det ikke er nødvendigt næringsstoffer. Dette kan være et fælles grundlag, taget fra haven, tørv og humus, jorden vil ikke kun nærende, men også løst.

Når at plante petunier i åbent terræn - afhænger helt af de klimatiske forhold i regionen, hvis ikke allerede i april er varm og der er ingen frost, er det muligt at lande og derefter. Blomstringen begynder i midten af juni og varer til oktober.

For at bevare det attraktive udseende er en tid til at plukke blomster og tør jævnligt gøre mineraltilskud. For en attraktiv tæt busk du har brug for tid til at tilbringe klemt. For at gøre dette, afbrød toppen af det højeste af stilken. Dette indgreb vil gøre det muligt at øge sideskud og forbedre blomstring.

For at blive en ejer af en blomstrende blomst senge, er du nødt til at gøre en stor indsats for at tage sig af deres gebyrer, vande dem og gøre en forbinding. Men alt det arbejde vil blive belønnet med smukke farverige blomster, der vil glæde dine øjne hele sommeren, og selv halvdelen af efteråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.