HjemlighedHavearbejde

Tidlig rød - æbletræ til sydlige haver

Tidligt rødt - æble forholdsvis lille størrelse. På denne parameter det ikke kan sammenlignes med bomuld materiale, dog, og træet, og frugten af hendes lille. Folk takker denne række æble gik til smag.

historie

Når en sort blev avlet Red tidligt? Æbletræ med samme navn blev produceret i 1965 var den oprindelige sort Forår og Melba. Det største problem var manglen på modstandsdygtighed over for lave temperaturer. Som følge heraf blev træet anses for uegnede til dyrkning i områder med kolde vintre. Æbletræ bringer store tørkeperioder, der har gjort det populært i steder med varme somre.

Variety refererer til året, da indsamlingen af frugten varer fra slutningen af juli til begyndelsen af august. Frugt lyse rødt lille størrelse - det vigtigste element i den tidlige røde. En anden funktion er samoopylyaemost planter. Frugtsætning begynder ved 4-5-th år.

udseende

Lille træ med en afrundet, tæt krone - fremragende dekoration haven plot. Apple Tree kombinerer pyntesten og frugt komponent. Grenene er placeret tæt på hinanden, bevæger sig vinkelret fra hovedstammen. Barken er brun. Skuddene er af medium størrelse og er dækket med en knap mærkbar fuzz. Form små blade blade - oval, og farven er grønlig gul. Langs kanterne af arket glat synlige små modhager.

Hvide buketter har en gennemsnitlig størrelse. Æbler er meget glad for børn for deres lighed med små stykker legetøj. Vægt afrundet frugt ikke overstiger 100 g årenes løb skrumpende æbler. Glat glat hud med en gennemsnitlig tykkelse. Kødet er lys gul farve, løs. Tidlig rød - æble, vil frugterne af hvilke blive husket søde og sure smag.

Fordele og ulemper

Blandt de positive egenskaber ved de sorter kan skelnes:

  • Smukke udseende, gør det muligt at bruge anlægget som et element i landskabet design.
  • Frugterne modnes i slutningen af juli, så Apple elskere kan nyde dem næsten på højden af sommeren.
  • Små æbler er smukke at se på og velsmagende, de anses for dessert.
  • Tørkeresistente planter muliggør dyrkning i områder med ringe nedbør.

Tidligt rødt - æbletræ er ikke uden ulemper. Her er nogle af dem:

  • Den lille størrelse af frugten (en amatør). Deres tendens til degeneration hvert år. Årsagen til dette fænomen kan være den største samlede vægt af frugt.
  • Udbyttet ikke overstiger 27 kg. Men nogle eksperter mener, det er en god indikator.
  • Moden frugt smuldre. Lad ikke dem på grenene, er det bedre at starte høst i flere etaper.
  • tids opbevaring af frugt, selv under ideelle forhold (køligt, fravær af lys) ikke overstiger 30 dage.
  • Dårlig modstand mod transport modne æbler.

Plantning og pleje

Tidlig rød - æble, hvis offentliggørelse er givet ovenfor. Det føles fantastisk i det tempererede fastlandsklima. Skal betragtes som en god overlevelsesrate og frygt for frost. Derfor, sorten er ikke egnet til områder med et skarpt kontinentalt klima.

At plante den bedste i anden halvdel af april, før de blomstrer knopper. Hvis det er nødvendigt, kan du gøre det indtil den 10. oktober. Forberedelserne begynder i 7-30 dage før plantning datoer.

pleje af planter er ikke alt for kompliceret. I foråret træet er fjernet, tørre grene, uklare sår og fodres samt udføre beskæring. Sidstnævnte forøger udbyttet af frugttræer. Apple (rød tidligt), af hvilket er overvejende positive, vil det være en stor have kommer, på den betingelse, at den sidder i den tilsvarende klimazone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.