HjemlighedHavearbejde

Medinitsa sukker: landing, pleje, beskrivelse, foto

Sidewalk medinitsa - en flerårig evergreen busk, en beskeden skov primrose, der kombinerer dekorative og medicinske egenskaber, kendt siden oldtiden. Måske det er derfor, folk kalder en sådan plante en legoknitsey - for evnen til at hjælpe med åndedrætsbesvær, hvorfra en af de første begyndte at behandle folk Hildegarda Bingen - den berømte herbalist, der levede i XI århundrede. Medunica-plante opfordres til at give bier nektar i store mængder.

Under naturlige forhold danner sukkerbaglen (eller plettet) elegante grønne tæpper med tydelige synlige sølvfarvede pletter på bladene og smukke violetrosa blomster. Fra denne art er et stort antal kulturelle sorter, blandt dem Cambridge Blue, Mrs.Moon, Sissinghurst White, blevet udvalgt af udvælgelsesvidenskaben.

Medunitsa: billede og beskrivelse

En unik blomst, der vokser på skovkanterne efter sneernes afstamning, har fast etableret sin niche på de private tomter og blomsterhave. Dens tidlige udseende, lange blomstrende (ca. 30 dage) og dekorative udseende, accentueret af pæne blade og smukke blomster, har gjort popularitet blandt blomsterhandlere sådan en beskeden, men meget attraktiv plante.

Medunitsa i kulturel dyrkning

I forhold til Bumarkernes familie når lungworten i højden 30 cm og er en rhizombusk, der normalt vokser i grupper. Sheet Medunitsa lanceolat, oval-cuneate, fuldstændig pubescent.

Medunitsa i kulturel dyrkning

Hvordan blomstrer sukker candy blomstre? Denne plante er et rigtigt fund for de tidlige forårssammensætninger, fordi det begynder at glæde sig med blomstring, når bladene endnu ikke er kommet på træerne. Blomsterne i Medunica er altid parret, placeret i den apikale del, i en blomsterstand samtidig med at der kan findes flere forskellige nuancer: fra lyserød til mørk lilla. Dette skyldes tilstedeværelsen i planteplanters urt - anthocyaniner, der er ansvarlige for farvningen af kronblade. Skuespillet, når sukker candy blomstrer er virkelig fascinerende. Lyserøde og lilla pletter på baggrund af en grøn have og forårsblade ser oprindelige, charmerende og trækker friskhed ind i det omkringliggende landskab.

Forfør: Fordelene ved planten

Fordelen med sukkerstøv er ekstraordinært skygge tolerance, høj frost modstand og en lang periode med vegetation med bevarelse af dekorative egenskaber. På et sted kan en busk af en charmerende plante vokse utroligt lang: ca. tre årtier.

Plantning af lungwort sukker anbefales i skyggen eller penumbra - det er under sådanne forhold på sine blade, at det originale mønster vises så meget som muligt, og blomsterne får en mere mættet farve. Hvis det er umuligt at placere blomsten i skyggen, kan den plantes under buske og træer og giver dermed delvis beskyttelse mod sollys.

Egenskaber af pleje

Medunitsa - en blomst der ikke kræver en særlig tilgang til jorden og føles behagelig i enhver jord. Planten skal befrugtes, især i perioden med intensiv vækst af blade (ca. i juli).

At være en fugtighedsbevidst kultur, tolererer den spotted mongrel stagnerende vand dårligt. Derfor bør planten vandes regelmæssigt (især under dannelse af knopper og blomstring), men uden overskydende. For at undgå barbushoved og tab af deres attraktivitet skal planten plantes en gang i 3-4 år. I slutningen af blomstringen er det nødvendigt at afskære blomsten (denne handling er rettet mod at aktivere væksten af unge skud) og at skære ud (ikke vride ud) de gamle, tørre blade i rette tid. Jord skal regelmæssigt lukkes og fjerne overskydende skud, der fører til fortykning. Det er ønskeligt at udføre jordmugling med det formål at forhindre væksten af ukrudt og opretholde den nødvendige fugtighed. For vinteren, et medlina, foto og beskrivelse, der forårsager en stigende interesse for blomsteravlere, har brug for lyst med tørv eller blade.

Medunitsa i haven er en fin hårdfør plante, der ikke kræver udgifter til energi og tid og er i stand til at glæde sin blomstring i lang tid.

Fremgangsmåder til reproduktion af lungwort

Sukkerroer vokser af frø, deler busk og jordstængler. Frømetoden er ikke særlig efterspurgt, fordi den er ret langsigtet (blomstringen af planter ses 2-3 år efter plantningen). Desuden kan unge buske ikke holde tegnene på moderplanten og adskiller sig væsentligt fra dem.

Division af busk er en metode mere populær, der bevarer renheden af sorten. I begyndelsen af foråret eller efter blomstringens slutning (juli-august) skal den voksne plante opdeles i dele, der er anbragt i en afstand af 30 cm fra hinanden, der tidligere beskærede rødder. Landet omkring unge frøplanter anbefales at være dækket af humus.

Også planten kan ganges ved at dividere jordstænglerne. For at gøre dette, i slutningen af sommeren fra hovedrotten er det nødvendigt at adskille sin lille del med den obligatoriske tilstedeværelse af nyren for fornyelse. Plantering udføres på en dybde på 4 cm i en afstand på ca. 20 cm mellem planter.

Sygdomme og skadedyr

Medunitsa er en blomst resistent mod sygdomme og skadedyr, men stagnation af vand og skarpe temperaturændringer kan forårsage udseendet af pulveriseret meldug og rådne. I dette tilfælde skal de berørte planter fjernes og brændes, og de resterende buske skal behandles med svovlpræparater. Hvis fugtigheden er for meget, kan guiden blive påvirket af snegle og snegle, der spiser sine blade. Kampen mod dem udføres ved agrotekniske metoder (moderat vanding, undgå fortykning af plantager, omhyggelig jordbearbejdning, fjernelse af ukrudtsplanter), hvilket forhindrer oprettelsen af et mikroklima, der er behageligt for sådanne skadedyr.

Medunitsa i folkemedicin

Seduce kuld er en plante, der i vid udstrækning anvendes af folkemedicin på grund af indholdet af et stort antal nyttige vitaminer, tanniner, makro- og mikroelementer, caroten. Til medicinske formål høstes knopper, blade og plante rødder. Tørring af dem er påkrævet i et godt ventileret rum ved en temperatur på ikke over +40 ° C. Det anbefales at opbevare de klare råvarer i stof eller papirposer.

Af denne helbredende urt er decoktioner og infusioner meget effektive, der besidder vanddrivende, antitussive, sårhelende og antiinflammatoriske egenskaber. Vedhæftet til sårbladet af en sådan plante bestemmer sin hurtige helbredelse.

Seduce bruges til at behandle sygdomme som:

 • bronkitis;
 • Bronchial astma
 • tuberkulose;
 • lungehindebetændelse;
 • Livmoderblødning
 • Adenom af prostata;
 • tromboflebitis;
 • lungebetændelse;
 • halsbetændelse;
 • Blærebetændelse;
 • anoreksi;
 • lungebetændelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.