SundhedStomatologi

Hollywood smil? Det er nemt! Hjælp blegning soda tænder.

I øjeblikket er det svært at forestille sig moderne succesfuld person, der ikke har behandlet deres udseende. Og en væsentlig egenskab ved et behageligt udseende er et hvidt smil.

Mørkere tandemaljen forårsaget af vores livsstil, overdreven kaffe drikke, ryge, tage visse lægemidler, forkert fyld; påvirke farven af selv nogle af de farvestoffer, der findes i fødevarer og drikkevarer. Også tænderne mørkere på grund af forskellige lidelser i kroppen med alderen.

Selvfølgelig, for at forbedre farven på tandemaljen kan give op dårlige vaner, følger den diæt. En vigtig rolle i opretholdelsen af hvidhed spiller hverdagens procedurer for rengøring af tænderne ved børstning og ved at bruge tandtråd. Det er vigtigt at besøge tandlægen hvert halve år.

Men hvis du ønsker at blive en smule mere perfekt, ikke at opgive deres lidenskaber, selv om det ikke meget nyttigt, så er det nødvendigt at foretage tandblegning. Selvfølgelig kan du lave en professionel rengøring i dental. Men omkostningerne ved proceduren er høj nok, ikke alle har råd til det. Ofte ikke har nok ledig tid til at besøge tandlægen.

Blegning kan gøre derhjemme. Der er mange almindelige, men på samme tid effektivt middel. En sådan kridtning sodavand, som giver gode resultater. Det er meget populært og nem måde at få en smuk strålende smil.

På trods af sin enkelhed, er det ønskeligt at foretage en lille træning, før du bruger denne metode. I løbet af måneden af nyttige brugsting mejeri- og mejeriprodukter: mælk, yoghurt, hytteost, spise mere frugt, grøntsager og urter. Dette vil bidrage til at mætte kroppen med calcium, som hjælper med at styrke tænderne. Det anbefales også at børste tænder med fluortandpasta.

Disse foranstaltninger er nødvendige, fordi sodavand tilstrækkeligt slibende materiale, der kan ødelægge emaljen, der ikke nyttiggøres og forårsage øget tand følsomhed. Når overdreven omhu i blegning af tænder soda kan beskadige tandkødet og forårsage ubehagelig smerte.

Typisk blegeprocessen selv er at rense tandoverfladen ved dypning af tandbørsten i sodavand, fortyndet med vand. Men før det er nødvendigt at fugte en tandstikker jod og omhyggeligt håndtere interdentale hul. Undertiden tørre tænder vatpind dyppet i en opløsning af bagepulver. Du kan også tilføje denne husråd til tandpasta. Men på grund af alt for aggressive tandblegning soda bør udføres en gang om ugen, ikke mere.

Efter proceduren, skal du grundigt skylle munden. Hvis det er nødvendigt, behandle tandtråd mellem tænderne, at resterne af sodavand ikke fortsætte med at spise løs på emaljen.

Generelt anbefales denne procedure for folk med sunde tænder. Da hver blegning soda tænder emalje represents, hvilket bringer det uoprettelig skade.

Hvis du ønsker at holde længere snehvide tænder, anbefales det engang holdt tænder rengøring sodavand, eksklusive fødevarer og drikkevarer med farvestoffer. Fordi blegede tænder har en porøs struktur, som hurtigt afregne farvestoffer.

Meget anvendelige skylning soda tænder, hvorved neutraliserer sure miljø i munden, derved afslutte proliferation af mikrober, som også bidrager til brunfarvning af tandemaljen. Også sodaopløsning har anti-inflammatoriske egenskaber. Dette er en god forebyggelse af caries, stomatitis, paradentose, parodontitis og andre sygdomme. Under alle omstændigheder, beslutter, at tandblegning sodavand til dig, pas på.

Du blændende smil!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.