FinanserSkatter

Hvordan til at beregne afgiften på bilen?

Som anført i visse artikler i skattelovgivningen, enkeltpersoner og juridiske personer, som har i deres besiddelse køretøjerne skal betale motorkøretøj skat i den foreskrevne beregningen og i overensstemmelse med betingelserne i betaling.

Mange bilister stillet følgende spørgsmål: "Hvordan til at beregne afgiften på bilen selv, på forhånd at vide, hvor mange kommer til at betale" Lad os se på essensen af problemet:

1. Det er nødvendigt at afgøre, hvem der skal betale skat af biler.

Enkeltpersoner betale skat i tilfælde af, at køretøjet er registreret med færdselspolitiet. Juridisk enhed betaler skat af køretøjer, medmindre ejeren eller brug af det ved fuldmagt.

Ejerne af køretøjet, som er engageret i transport af passagerer eller gods, er fritaget for skat. Af den måde, for nylig at tage kosttilskud i skattelovgivningen, i henhold til hvilke personer, der er involveret i forberedelserne til De Olympiske Lege 2014 i Sochi, ikke betaler skat på biler.

2. For at kunne beregne afgiften på bilen for at starte beskatningsgrundlaget og skattesatsen er taget i betragtning i det specifikke emne i Den Russiske Føderation.

Bestem skatteværdien kan være individuelt for et bestemt køretøj, baseret på motorens effekt, som beregnes i hestekræfter, og er karakteristisk for et bestemt køretøj. Beskatningsgrundlaget kan også udtrykkes i antal kg tryk eller registrere rummelighed.

Mængden af hestekræfter til din bil kan findes i det udstedte certifikat ved tilmelding, som er til stede i ethvert køretøj eller PTSD.

Vigtigt: beskatningsgrundlaget skal fastlægges specifikt til hvert køretøj individuelt.

3. Skatteprocenten på biler er bestemt af en eller anden genstand i Den Russiske Føderation alene, kan det afvige fra den kurs, der fastsættes i skatteloven er ikke mere end ti gange (faldende eller stigende).

Strøm fra et randområde eller republik som beskrevet i kap. 3 spsk. 361 i skatteloven kan sanktioneres sin skattesats på et motorkøretøj, som afspejler det antal år, der er gået siden udgivelsen af et køretøj.

Ved beregning kalenderår, er udgangspunktet 1. januar efter udgivelsen af et køretøj, herunder ham selv og det år, som skatten opkræves på transport.

Kendskab til reglerne givet ovenfor vil korrekt beregne afgiften på biler.

4. Lad os nu tale om, hvordan man beregner afgiften på biler i de tal? Efter bestemmelsen af afgiftsgrundlaget, ganges med antallet af regionale afgift. Beregn skat på bilen skal være i overensstemmelse med den afgiftsperiode, som altid er lig med kalenderåret.

Som et eksempel, har en individuel under hele 2011 været i ejerskabet af bilen, motorkraft - 85 hestekræfter, i området af skatteprocenten for biler var 9 rubler. T. E. hestekræfter pr strøm. Resultatet er 765 rubler (85h9).

5. Beregn afgiften på biler, der i løbet af kalenderårene blev filmet eller optaget i færdselspolitiet, det er ganske simpelt. For at gøre dette, skal du bruge tidsfaktoren, der er lig med antallet af hele måneder for frihedsberøvelse, det vil sige, den periode, hvor bilen blev registreret for en bestemt vært, divideret med antallet af kalendermåneder.

I § 362, punkt 3, påpegede, at afgiften på køretøjer, som i perioden forlig blev filmet eller optaget i færdselspolitiet, beregnet kumulativt (registrering måned + månedlige fjerne biler fra kontoen). Hvis hævninger forekom inden for en måned, er det taget i betragtning en måned.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.