SundhedPræparater

Drug "kunstige tårer" - en enkel løsning til behandling af tørre øjne syndrom

Tørre øjne syndrom - utilpashed, som er karakteriseret ved klager fra patienter på tørhed, svien, ubehagelig fornemmelse i øjnene med tegn på nedsat sekretion af tårer, lidelser i lacrimal prekornealnoy film, og med en yderligere progression af sygdommen - hornhindens læsion.

antallet af mennesker, der lider slezoproduktsii brud stiger hvert år. Ifølge de seneste skøn over statistikere, patienter med lignende syndrom blandt patienter med oftalmisk der er i aldersgruppen op til 40 år - 12%, og over 50 år - mere end 67%.

Årsagen til sygdommen bliver en negativ indvirkning på miljømæssige faktorer. Fremkomsten af ubehag forårsaget af tørre øjne, ledsager og urban smog, og virkningen af klimaanlæg, og langvarig brug af kontaktlinser, og, selvfølgelig, langsigtede arbejde ved computeren ( "øje kontor syndrom").

En slags flugt fra denne form for problemer var stoffet "kunstige tårer", som med succes fylder en mangel på tårevæske. Øjendråber har blødgørende og smørende effekt, som beskytter af hornhindens epitel.

Farmakologiske virkninger

Valium, som er en del af et middel til "kunstige tårer", reproducerer og stabiliserer den optiske ydeevne af tårefilmen, og så effektivt, at fungerer som naturlige tårer. Lægemidlet har en meget "bløde", takket være dens indgår i sammensætningen af borsyre som et konserveringsmiddel, som forbedrer virkningen på øjenvævet, undgå irritation, forskel fra den traditionelle konserveringsmiddel - benzalkoniumchlorid, som er en bestanddel af de fleste ophthalmiske lægemidler. Bløde kontaktlinser ikke absorberer borsyre, som gør det muligt at anvende dråber "kunstige tårer", lige under brugen af sådanne linser er.

Indikationer for brug af kunstige tårer er følgende symptomer:

  • keratoektomiya, keratoplasti, post-plastikkirurgi på øjenlågene, utilstrækkelig tåreflåd;
  • eliminering og forlænge beskyttelsen fra irritation andre oftalmiske præparater;
  • belastning af øjnene, som et resultat af at køre et køretøj eller forlænget virkning på computeren;
  • irritation under indflydelse allergier, saltvand, sol, vind, kulde, støv, røg;
  • behandling af tørre øjne syndrom.

Kunstige tårer. Vejledning til brug af lægemidlet

Anvende lægemidlet 1-2 dråber topisk i nederste konjunktivale sæk på 4 til 8 gange i løbet af dagen. I tilfælde af en nødsituation kan anvende dråber hver time i den samme mængde. Terapi, i det mindste fra 2 til 3 uger. Studiet af øjeæblet (ehobiometricheskogo) electrooculography, elektroretinografi, gonioskopi indpodet en gang en dråbe.

Før inddrypning dråber "kunstige tårer" og kontaktlinse blev fjernet igen sat på en halv time. I tilfælde af "dug" på efter behandling, er det nødvendigt at afstå fra farlige aktiviteter, der kræver hurtig reaktion, høj koncentration, for eksempel kørsel til en fuldstændig genopretning af visuelle evner.

Kunstige tårer - drops, undgå ubehag og øjensygdomme, men som med ethvert lægemiddel, har de kontraindikationer: amning, graviditet, kemisk forbrænding i bindehinden og hornhinden i den akutte fase (indtil fuldstændig udrensning af nekrotisk væv og toksisk stoffer) og overfølsomhed over for de komponenter, der indgår i deres sammensætning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.