SundhedPræparater

'Clenbuterol' sirup og tabletter: ansøgning.

Clenbuterol stof er et transparent farve flydende mættet bær smag. Produkt Form - hætteglas, mørk, standard volumen på 100 ml. Og adrenomimeticheskim har bronkodilaterende aktivitet. Tildele voksne og børn i alle aldre med bronkial astma, kronisk obstruktiv bronkitis, emfysem og andre lungesygdomme, der involverer bronchoobstructive syndrom.

Det bemærkes, at "Clenbuterol" har bivirkninger svarende til andre i-agonister. Listen omfatter hovedpine, øget følelse af angst, lavere blodtryk, følelse af tørhed i munden, takykardi, hududslæt, rysten på hænderne, arytmi.
Man skal huske, at "Clenbuterol" (sirup, tabletter) har en række kontraindikationer. Kvinder i de første måneder af graviditeten og straks dette stof er ikke anbefales før fødslen.
Ikke vist "Clenbuterol" og patienter med myokardieinfarkt (i den akutte fase af sygdommen).
Kvinder under amning en baby "Clenbuterol" (sirup, tabletter) er også kontraindiceret. Det er kendt, at komponenterne i stoffet for at få modermælk til barnet. Men til dato er der ingen kliniske data om, hvordan det påvirker barnet.

"Clenbuterol" sirup - instruktionen og dosering.

Børn efter 12 år og voksne til medicinske formål indgives lægemidlet i en mængde på 15 ml. Hyppigheden af indgivelse afhænger af sværhedsgraden af sygdommen, som regel enten to eller tre gange i løbet af dagen. Når vedligeholdelse terapi er tilstrækkelig 10 ml to gange om dagen.
Spædbørn under en alder af 8 måneder "Clenbuterol" sirup er tildelt afhængigt af kropsvægten.
Med en vægt på 4 til 8 kg nok 2,5 ml, 8 til 12 kg - anbefalede dosis på 5 ml, med en legemsvægt 12 - 16 kg, er doseringen 7,5 ml.
Bittesmå 4 til 6 år med en vægt 16 til 22 kg kræver 10 ml siruppen. For børn ældre end - 15 ml, uanset vægt.
Hyppigheden af administration - to gange om dagen efter et måltid eller med måltidet.

Fordi efter at tage stoffet kan forårsage svimmelhed, følelse af svaghed og rysten på hænderne, er det ikke anbefales i løbet af behandlingen, enhver potentielt farlig aktivitet, herunder arbejde med maskiner og mekanismer, som kræver høj koncentration af opmærksomhed.

Det bemærkes også, at den "Clenbuterol" (sirup, tabletter) ikke er tilladt at kombinere med alkohol, da dette giver en alvorlig belastning for hjertet.

"Clenbuterol" for vægttab.

For ikke så længe siden, dette stof opdagede atleter - bodybuildere. På grund af lægemidlets evne til at forbrænde fedt, blev det meget udbredt i prækonkurrencestadiet forberedelse. For at øge fedtforbrænding effekt i løbet også omfatte thyroxin og ketotifen.
Action "Clenbuterol" baseret på det faktum, at under dens indflydelse den menneskelige krop producerer adrenalin og noradrenalin, som er kendt for at hjælpe forbrænde fedt. Også under indflydelse af lægemidler forøger udskillelsen af skjoldbruskkirtelhormoner, så vægttab processen aktiveres på en naturlig måde.
Selvfølgelig, "Clenbuterol" sirup er ikke egnet til dette formål, fordi den indeholder for meget sukker. Derfor, for at brænde fedt bruges tabletterede form af lægemidlet. modtager et kursus er to uger, hvorefter brug for en pause på samme tid.
Den anbefalede dosis for mænd - bodybuildere omkring 140 mikrogram per dag, kvinder - 100 mikrogram i samme periode.
Som du måske har bemærket, dosis overskredet med flere gange i sammenligning med den terapeutiske. Derfor, de atleter under behandling er der en stærk tremor (fra - for frigivelse af adrenalin i blodet), kvalme, søvnløshed, rastløshed.

På trods af, at den praksis med at bruge "Clenbuterol" for vægttab fundet nogen alvorlige bivirkninger, læger anbefaler brugen af disse kraftfulde medicin til raske mennesker.
I sin bog "Anabolic betyder" Ostapenko trækker selv en parallel mellem brugen af "Clenbuterol" i processen med "tørring" og maligne tumorer i den menneskelige krop.

Det skal bemærkes, at på trods af den overflod af internettet bedømmelser af præparater, samt de mest detaljerede instruktioner om deres anvendelse, idet enhver medicin bør "straffes" af din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.