BilerBiler

Ovn blæser kold luft. årsager reparation

Hver chauffør mindst én gang i sit liv konfronteret med det faktum, at den varmer blæser kold luft. Om vinteren er det umuligt at opvarme kabinen til en behagelig temperatur og varme frosne vindue. Betjening af køretøjet bliver umuligt, især ved meget lave temperaturer.

Kabinevarmeren. Drift og design

Kabineopvarmningssystemet indbefatter en blæsermotor, tilførselsrørene og cirkulationen af kølevæsken, radiator, afspærringsventiler, luftkanaler og luftindtagene. varmeelementet er anbragt i den forreste hus. Til en radiator hus to rør er forbundet, og hvorigennem der ikke er strøm af fluid deri. Bevægelse af kølemidlet udføres under indflydelse af vandpumpe, kølesystemet af kraftenhederne. På tidspunktet for motorens opvarmning varmeoverførsel proces opstår. Frostvæske opfanger overskydende varme fra motoren, for derved at afkøle den. Når åben ventilsystem varm kølevæske kommer ind i varmeveksleren huset samtidig den elektriske blæser pumper brændeovn med en kold luft. Således radiatoren giver sin varme til luftstrømmen, som i opvarmet tilstand ind i bilen.

Til effektiv drift af systemet om vinteren, du har brug for en god varme op motoren. Er det tilstrækkeligt at tredive grader, så varmelegeme blev serveret i den varme luft salonen. Tænd for systemet umiddelbart efter start af motoren vil kun tilføje til den varme op af motoren og kabinen. Erfarne drivere forslag omfatter VAZ komfur fan når kølemiddeltemperaturen når halvtreds grader. Denne indikator er mest effektiv i morgen warm-up af maskinen i kulden som motoren og kabinen. Ellers risikerer du at miste værdifuld tid og til ingen nytte at brænde brændstof.

De grundlæggende fejlfunktioner

Når varmelegeme blæser kold luft, kan det tjene flere forskellige årsager til svigt i kølesystemet eller opvarmning. Hver skade har sin egen karakter og retsmidler. De hyppigste opdelinger er: tilstedeværelsen af luftlommer i patronkortet, defekt termostat status, ødelægge drevet controller, kabine filter element forurening, tilstoppet honeycomb opvarmning kølerhuset forringelse af pumpehjulet. Dernæst betragter vi fejlen i flere detaljer.

luftsluse

Typisk er luft at komme ind i systemet forekommer under trykaflastning nogle af elementerne i systemet, samt at reducere antallet af kritiske afkøling væsken i tanken-expander. Hvordan er afskaffelsen af disse problemer? Den første ting du skal kontrollere niveauet af frostvæske i expander. For at udføre processen behøver kun motoren er kold. Mængden af væske skal være inden for den maksimale niveau, men under alle omstændigheder ikke overstige denne figur. Hvis niveauet er under den nedre niveau af frostvæske, skal det toppede. Med hyppig forekomst niveauværdi til et minimum, eller indtil fuldstændig tømning expander kan lække. I dette tilfælde skal det straks fjernes. luft pumpe bør gøres følgende måde. Sæt bilen på en plan overflade, fjern hætten fra expander. Start motoren og øge hastigheden flere gange, top op med frostvæske.

vandpumpe

Hvis ovnen ved tomgang, blæser kold luft, kan årsagen til fejlen bæres skovlhjul banen. Dette sker primært, når bilen er ikke den første friskhed, eller i systemet ved hjælp af forskellige kølemidler. Hvad sker der på dette punkt? Slidte pumpehjul på tidspunktet for lav motorhastighed kan ikke skabe de optimale systemtryk til fuldt ud at cirkulere frostvæske. For at løse dette problem, skal du blot udskifte pumpen.

termostat

På grund af en fejltilstand af termostaten, kan kølemidlet materialets temperatur ikke nå den optimale værdi eller væsentligt overstiger dens ydeevne. Så på det tidspunkt, hvor termostaten sidder fast i åben position, og bevægelsen af biler foregår i en bymæssig, vil varmelegeme varme meget godt. Ved kørsel ved høje hastigheder, væsketemperaturen betydeligt nedsætte mode - ovnen vil varme dårligt. En defekt termostat kan ikke repareres, er det også udskiftes.

Aktuator "varm-kold"

Denne mekanisme kan påvirke systemet, der blæser ovn kold luft. Grunden ligger i styreindretningen aktuatoren. Grundlæggende er alle justeringsanordninger af denne type er udstyret med et metal kabel. På et tidspunkt, kan kontakten blive fastsiddende på én måde. På det tidspunkt, hvis regulatoren ikke er gået i stå i "varmen" position, vil kabinen begynder at komme ind i varm luft. Dens temperatur vil afhænge af graden af ventilåbning på tidspunktet for jamming. Men hvis ventilen kontrolorgan fast i den lukkede stilling - varmelegeme blæser kold luft.

Uanset udseende betjeningselementer og styreventiler og haner brændeovnen (løftestang, hjul, dial), problemet er den samme. Ofte er der en pause traktionselementer (kabel, stang) af inventar på vandhaner og betjeningsgreb. Sjældnere tilstoppet kabler og ruster i et beskyttende hylster og et dårligt træk i det.

På det tidspunkt, varmelegeme blæser kold luft på grund af en defekt regulering af drev, og at foretage en fuldstændig reparation ikke er mulig (for eksempel på vejen), er det nødvendigt manuelt at flytte afspærringsventilen i den "åbne" position. I køretøjer, hvor trækket indstilles Control temperatur udføres via elektroniske mekanismer, må vi først kontrollere status af sikringen system. Men for det meste, anbefales det at kontakte den nærmeste servicestation.

varmelegeme radiator

Tilstoppede celler fører til forringelse af dens gennemløb. Ofte er det på grund af brugen af kølesystemet af dårlig kvalitet kølemidler eller lang sigt opvarmning radiator service. Det er derfor, det varmer blæser kold luft. Eliminer denne type fejl er flere tilgængelige metoder. Skyl køleren særligt rengøringsmiddel, interchange forbindelser. Hvis situationen ikke ændrer sig efter disse operationer, skal ovnen udskiftes med en ny.

udskiftning varmelegeme

Typisk varmelegeme radiator ændring i to tilfælde: når det ikke kan udvindes som følge af blokering eller hvis det er rådne og utæt. Det sker, at selv en ny opvarmning del kan lække. Dette er primært på grund af dårlig kvalitet materialer købte produkter.

For at udføre udskiftning af ovnen køler kan være i hjemmet. For at gøre dette, er du nødt til at overholde rækkefølgen af reparationsprocessen. Det er vigtigt at bemærke, at det er lettere at udføre reparationer med en partner. På dette tidspunkt er processen angivet som umonteret og monteret komfur "Kalina".

En trinvis demontering proces:

  • Først skal du dræne for omkring tre liter kølervæske.
  • For den glatte demontering radiatoren fjerne speederen og bremsepedalen så meget som muligt, vi oprejse.
  • Fjernet ratstammen. Først skal du fjerne den beskyttende panel til kolonnen. Så afbryde den fra stikket ledninger.
  • Sever varer mellemliggende kardanled af styreapparatet og skru holdebeslaget fra kroppen. Efter disse værker helt fjerne ratstammen.
  • Fjern "Zhabko" stop, som ligger på højre side af bremsepedalen.
  • Nu, hængende bremsepedalen og speederen i den øverste position, er vi i stand til at få adgang til radiatoren.

Før du tager ud af ovnen, skal følgende arbejde udføres med motorrummet. Fjerne batteriet, dens optageudsparingen og bunden af beslaget. Afbryd dyse af luftfilteret, og det bøjer mod kabinen. Derefter skrue dyser kølevæske fra køleren kabinevarmer dyser. Fjernelse rør kan lække frostvæske ud af ovnen, som der var i en lille mængde.

Handler den del af kabinen, en nedstryger klinge til metal save plastrør. Derefter komfur "Kalina" fjernes sammen med tætningen og det metalliske beskyttelse element.

etablere ny

Installation af den nye køler:

  • Installer den nye radiator i sædet. For større komfort installation, forskårne del af plastrør.
  • Placering af radiator i kabinen, er det forbundet med vandhaner rør kølevæske fra motoren.
  • Alle efterfølgende operationer udføres i rækkefølge, vender tilbage til fjernelse.

Tips erfarne bilister

Før du tager ud af ovnen, helst i god tid til at lave nye forbindelser for sin tilslutning og erstatte dem med en radiator. Dette skyldes det faktum, at de kan miste deres oprindelige karakteristika under drift, og adskille deres erstatning - denne ekstra økonomiske og tidsmæssige omkostninger.

Udskiftning af fuseren varmer på bilen - processen tidskrævende, det ofte tager en masse tid. For at undgå konstante reparationer af denne art må kun installeres på biler og høj kvalitet originale dele samt bruges som kølemiddel usædvanligt pålidelige og gennemprøvede materialer. Fortrinsvis før begyndelsen af den kolde årstid at stille en diagnose af varmesystemet, at fortsætte med at have problemer med det om vinteren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.