SundhedMedicin

Hvordan at rengøre lungerne

Selv rygere forstå, hvilken slags skader tobaksrøg forårsager lunge. Hvorfor de ryger? Årsagerne er mange. Denne psykisk og fysisk afhængighed. Afslut dårlige vane med at tro, at alle de problemer bag, men i virkeligheden er situationen langt mere kompliceret. I årene rygning i lunge ophobes for meget. Fra denne meget forkælet sundhed. For at rydde lungerne fra nikotin, bliver nødt til at gøre en stor indsats.

Tobaksrøg gør vores lunger sårbare over for forskellige former for infektioner. Også det bidrager til dannelsen og udviklingen af kræft. Umiddelbart efter folk op med at ryge, blev hans lunger begynder at komme sig, i dem er der slim, som stimulerer fjernelse af alle de overskydende. Ofte er denne slim fører til forskellige ubehageligheder. For det første at en stærk hoste. Ifølge ham grunden mange er begyndt at tro, at stoppe med at ryge, forværret kun sin stilling. Bør ikke være bange - hoste med slim feeder er meget nyttigt for vores krop. Forstå, så en af os efterlader en masse ting unødvendige.

Enhver, der tænker på hvordan man kan rense lungerne, må forstå, for sig selv, at rensningsprocessen er meget sart. Forvent hurtige resultater er ikke nødvendig.

Hvordan at rengøre lungerne

Anbefalet stick tips, der er angivet nedenfor. brugen af dem er stor.

Først og fremmest, vil jeg anbefale den mest til at beskytte sig mod passiv rygning. Det skyldes ikke, at du måske ønsker at ryge igen (spørgsmålet er nu ikke om det), og det faktum, at dine lunger er meget sårbare i denne periode. selv den mindste bump kan føre til ubehagelige konsekvenser. Må ikke gå til cafe, hvor tilladt at ryge lige i hallen, gå rundt gør rygning på gaden og så videre.

Rygestop, anbefales det at bruge den maksimale mængde vand. Det menes, at det er dårligt hjælper rydde lungerne. Spis frugt og grøntsager. Vitaminer, der er indeholdt i dem, vil bidrage til hurtigt at genskabe ikke blot luftvejene , men også hele kroppen. Også meget nyttige er antioxidanter, der i disse produkter bugne.

Huset skal holdes rene. Støv i lungerne, kan være svært nok at skade dem. Tilbring tid nok rengøring. Det anbefales også at sætte i sin lejlighed en luftrenser. Længere gå eller bare er på gaden. Det er meget nyttigt at være aften og morgen ture. Udluft rummet før sengetid, undgå indelukkethed.

Hvordan at rengøre lungerne ved hjælp af åndedrætsøvelser

Vær ikke doven, konstant træne dine lunger. Der er mange nyttige øvelser. For mere detaljerede oplysninger være sikker på at tjekke bøger om yoga. Her ser vi på den mest enkle af dem.

Først og fremmest tager, så du føler dig tryg. Hoved, bryst og hals skal være lige linje. Lidt tilt skuldrene tilbage, hænder lagde sig på knæ.

Langsomt inhalere, under forudsætning af, at op til seks. Derefter tælle til tre, holdt vejret. Dette efterfølges af en langsom produktion i behøver at være betragtes såvel som ved indånding. Det næste skridt er at igen forsinke (tælle til tre). Denne øvelse skal gentages op til fem gange.

Her er en anden måde: Tag en dyb indånding, og derefter Frys ikke trækker vejret. Fold hans læber og begynde at ånde kraftigt, men med pauser. Denne øvelse vil ikke kun hjælpe med at rydde lungerne, men også for at genoprette strømmen.

Afsluttende tips

Hvordan at rengøre lungerne? Vær sikker på at begynde at deltage i nogen form for sport, som en aktiv livsstil vil bidrage til at styrke ikke kun luftvejene, men også hele kroppen. Maden anbefales at spise mere havregryn.

For at rense lungerne ofte bruges infusions fyrretræ knopper, ahorn bouillon. Effektive inhalationer med æteriske olier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.