ComputereComputerspil

Hvad er PTSD Warface og hvordan man kommer dertil?

Moderne spillere er ikke engang ret ofte uvidende om, at en sådan præferencehandelsordninger Warface og hvad det er for. Den, der forstår, at dette er for serveren og hvad det betød at ligne du kan få på det.

Hvad er det?

PTS Warface - et specialiseret server, hvor udviklere afprøve forskellige nyskabelser inden de er installeret på den officielle spilserver. Derfor er det nødvendigt at rette forstå, at for at finde ud af deres egne alle slags bugs og fejl, du nødt til at ansætte tilstrækkeligt mange mennesker, men det er en alvorlig omkostning. Det er af denne grund, og blev opfundet af PTS Warface - en dedikeret server, som kan gå casual spillere til at teste alle former for opdateringer. Udviklerne i dette tilfælde, er fordelen også på grund af det faktum, at de straks kan se den omtrentlige respons samfund om installation af opdateringen, så selv før den er installeret på den officielle server, kan du reparere noget, forsøger at passe den under de ønsker afspillere.

Hvilken fordel spillere?

Som nævnt ovenfor, at aktørerne i TCP Warface serveren lede efter alle mulige fejl og fejl, samt at evaluere de installerede opdateringer i fremtiden. Men faktisk, og folk spiller på denne server bringer en masse sjov, samt giver nogle fordele for dem, der på dette tidspunkt er på en standard server.

For spillere PTS Warface er intet mere end blot en måde at have det sjovt, og få vigtige oplysninger om de nyskabelser, som senere vil blive installeret på hovedserveren af spillet. Således i fremtiden vil du være i stand til hurtigere at udvikle sig eller blive mere effektiv, fordi du kan bruge de nye fordele ved en innovation. Det er grunden til, at spillerne så meget ivrige Warface TCP-serveren, forsøger at komme til ham så hurtigt som muligt, for at få så mange data som muligt.

Det er værd at bemærke, at nogle go til serveren er virkelig at kigge efter fejl. Men disse oplysninger er ofte ikke nok kommer til udviklere, og simpelthen forblive i en bestemt kreds af mennesker, der venter på disse fejl i sidste ende, og vil ikke være åbenbar, og få på den officielle server, give dem håndgribelige fordele.

Sådan spiller du?

I første omgang skal du downloade en speciel klient til at komme på Warface TCP-server. Oversigt over kunder viser, at i princippet på de tekniske krav og karakteristika I en fordelagtig fleste tilfælde (undtagen i tilfælde af eventuelle større opdateringer), så klienten er fuldstændig identisk med standarden.

Så er du nødt til at flytte din karakter med den officielle server TCP og begynde at spille. Det er værd at bemærke, at din karakter vil have nøjagtig den samme fremgang og uniformer, samt i et normalt spil, men efter afslutningen af testperioden, vil du ikke være i stand til at flytte den fra den pågældende server, der er, vil ingen fremskridt ikke få. På den officielle server, vil du forblive nøjagtig den samme karakter, som stadig var i færd med at kopiere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.